FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
Raspunsuri - Pagina 16
amzulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecord salut am facut azi beta hcg-ul si este 196 fata de vineri cand era 47 presupun ca e in regula. Sun la clinica sa vedem ce spun |
e bineee, suuper. Deci nr. sapt. de sarcina se calculeaza ADAUGAND 2 sapt. la data punctiei. Deci altfel spus te duci cu 2 sapt. in urma de data punctiei si incepi sa inumeri da? Hai ca esti zombi de fericire, te iert.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
bebecord spune:
Mersi,
Scuze
Sper ca ai inteles.
cred ca imi voi reveni cand voi tine minunea in brate.Inca nu-mi vine sa cred.
bebecord spune:
Buna seara fetelor.
Normal ca nu am avut rabdare si azi am fost la ecograf.Dupa calculele doamnei doctor am intrat in saptamana 5 de sarcina. Si surprize am doi saculeti, unul de 1,5 milimetri si unul de 1.7 milimetri.Doamna doctor a spus ca sunt prinsi unde trebuie si ca totul e in regula, spera sa se dezvolte la fel de bine amandoi. Dupa 23 august ma duc sa le aud inimioarele.
Sper sa fie totul bine. Oricum inainte de eco am facut vreo 10 teste din urina si voiam sa mai fac un beta azi, dar ma duc maine sa vad cat a crescut de luni. Sper ca nu ma credeti exagerata, dar in cazul nostru e de asteptat sa reactionam un pic exagerat.
Ana cum merge sarcina?Ce fac bebeii?
Camelia multa bafta!
Va pup pe toate
amzulica spune:
citat din mesajul lui bebecord Buna seara fetelor. Normal ca nu am avut rabdare si azi am fost la ecograf.Dupa calculele doamnei doctor am intrat in saptamana 5 de sarcina. Si surprize am doi saculeti, unul de 1,5 milimetri si unul de 1.7 milimetri.Doamna doctor a spus ca sunt prinsi unde trebuie si ca totul e in regula, spera sa se dezvolte la fel de bine amandoi. Dupa 23 august ma duc sa le aud inimioarele. Sper sa fie totul bine. Oricum inainte de eco am facut vreo 10 teste din urina si voiam sa mai fac un beta azi, dar ma duc maine sa vad cat a crescut de luni. Sper ca nu ma credeti exagerata, dar in cazul nostru e de asteptat sa reactionam un pic exagerat. Ana cum merge sarcina?Ce fac bebeii? Camelia multa bafta! Va pup pe toate |
io am vrut sa spun asta ca prea crescuse mult brusc dar am asteptat eco. Felicitari.
bebecord spune:
multumesc amzulica
voiam sa te intreb dar am vazut ca n-ai prezis nimic cum i-ai spus anei si am presupus ca e unul
va pup
amzulica spune:
citat din mesajul lui bebecord multumesc amzulica voiam sa te intreb dar am vazut ca n-ai prezis nimic cum i-ai spus anei si am presupus ca e unul va pup |
pai daca vineri era 47, duminica trebuia sa fie vreo 100 nu? Si tu luni aveai aproape 200 deci dublu, de la 2 bebei. Doamne ajuta.
CAMELIA28 spune:
Felicitari Bebecord!Ai dat lovitura, Sa dea domnul sa fie totul bine pana la capat? Cati embrioni ai transferat? De ce nu ati mers pe blastocisti?
Intrebare pt toata lumea: cat e de grav daca nu se arunca jumatate fiola Diphereline si se foloseste a 2-a zi?
O zi frumoasa si racoroasa!!
bebecord spune:
Salut Camelia,
Am transferat 3 embrioni. Am avut 4 de toti. Am mers pe mana doamnei doctor. Anul trecut am facut transfer cu blastocisti si n-a fost sa fie.
Doamna doctor a spus ca e mai bine sa facem transfer la 72 ore.
In legatura cu dipherelinul nu e nici o problema asa am facut si eu, dupa ce faceam 1/2 de fiola o puneam la frigider si cealalta jumatate o faceam a doua zi.
Va pup pe toate si mult succes