FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)
CLINICA MEDICALA GYNERA
str. C-tin Aricescu, nr 8., sector 1, Bucuresti
tel: 031/1065698, 0727833833
fax:031/1065708
email: office@gynera.ro
Tarife:
1. Pachet FIV standard ( monitorizare prelevare, ovocite, preparare sperma, cultivare embrioni, embriotransfer ziua 2 sau 3) 2300 euro
2. Proceduri aditionale:
a) Anestezie generala pt prelevare ovocite 180 euro
b) ICSI 400 euro
c) P-ICSI 500 euro
d) Assisted Hatching( ecloziune asistata a embrionilor) 150 euro
e) Cultivare extinsa a embrionilor mai mult de 72 ore ( Blastocisti ) 220 euro
f) Recoltare chirurgicala a spermatozoizilor-punctie/biopsie cu anestezie generala 650 euro
3. Crioconservare:
a) Crioconservare sperma si stocare pana la 12 luni 150 euro
b) Vitrificare embrioni sau ovocite si pastrare pana la 12 luni 400 euro
c) Stocare embrioni/ ovocite/ sperma-tarif anual ( dupa primul an) 100 euro
d) Dezghetare ovocite /embrioni vitrificati si incubare 100 euro
f) ET cu embrioni vitrificati 400 euro
4. Programe donare/mama surogat:
a) Evaluare si avizare donator de sperma sau ovocite, mama surogat 250 euro
b) Consultatie si monitorizare primitor ovocite/embrioni, mama surogat 300 euro
c) Sperma de la donator anonim-tarif pe flacon( o proba) 180 euro
Costul consultatiei initiale 130 euro ( echivalent in RON).
Raspunsuri
vanessa80 spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica. CONSTANTIN si ELENA
ANA-M e mai bine sa stai in pat cateva zile. Vezi ca No-spa injectabil poate sa iti dea hipotensiune si o sa te simti "fara nici o putere". Sa nu te sperii. Multa bafta.
32+
maria08 spune:
Ana: Se pare ca am stat in saloane alaturate pe 12....Doamne Ajuta sa venim cu vesti bune in aceeasi zi!! Si pe mine m-a cam durut burta pana ieri, azi e mai usoara durerea, nu sunt asa increzatoare....vom vedea....
ana-m spune:
Va multumesc mult fetelor pentru incurajari.
Mi-am luat liber azi.
Desi fac nospa injectabil la 6 ore si sunt mai mult in pat tot ma inteapa.... mai degraba am acum o durere aproape continua foarte jos si numai pe o parte.
Sper sa fie bine pana la urma si sa ne vedem toate cu bebei sanatosi.
Maria sunt convinsa ce ne-am si vazut, poate chiar o sa ne mai si vedem. Eu ma duc miercuri la 3 sa fac bhcg.
Va pup
amzulica spune:
Fetelooor ce preturi au facut la Gyneraaa, m-am uitat intr-o doara. bine ca am scapat.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Ana-m - ai sanse maxime. Nu-ti mai ramane sincer decat sa te rogi la Dumnezeu si totul va fi bine. Supozitoarele cu uscosin sunt bune daca nu cedeaza durerea cu no-spa. Eu cred ca am luat 100 de cutii de no-spa pe perioada sarcinii, ma gandeam ca daca stiam negociam la un en-gros ceva de la inceput.
Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ana-m spune:
multumesc aymulica!
Sa dea Domnul sa fie bine. Sunt in a 11 zi dela punctie si tot ma inteapa. Nu stiu ce sa mai cred si sunt teribil de speriata.
A mai avut cineva asa intepaturi si asa mult timp?
Va pup
maria08 spune:
Buna dimineata!!
Ana: Nici mie nu mi-a fost tocmai bine, m-au tot durut ovarele si cu senzatie aceea ca in urmatoarea secunda vine CM.....am emotii pentru ziua de maine, nu sunt asa increzatoare ca va fi bine! Eu fac testul la mine in oras si sper sa obtin rezultatul tot maine.....
Amzulica: Ce-i drept preturile sunt pe masura crizei...
ana-m spune:
Maria: Nici eu nu sunt foarte increzatoare. Sper sa fie bine pentru amandoua maine.
Dupa nenorocirea de anul trecut sper sa ma vada si sa ma ajute si pe mine Dumnezeu.
onniex spune:
maria08,
ana-m,
Fiecare organism se comporta diferit .
Aveti incredere in sansa voastra, fie va fi acum sau data viitoare!
Va tinem pumnii
Va pup pe toate, fete curajoase!
13+
ana-m spune:
Multumesc Onniex!
Am o jena de zici ca urmeaza sa-mi vina cm.
Sunt teribil de speriata si pana joi cand aflu rezultatul al bhcg simt ca o iau razna.