FIV-Dr. LAURA DRACEA ( 7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onniex spune:

ana-m,

Si eu aveam simptome, chiar si dupa confirmarea sarcinii...
Si totusi, in afara de simptome, nu s-a intamplat nimic, iar acum sunt in saptamana 13 si cateva zile si il simt pe bebe in burtica

Deci, stai linistita si calma si incearca sa te relaxezi: intalneste-te cu prietenii, citeste, fa plimbari in natura, etc.

Multa bafta

Va pup pe toate, fete curajoase!
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-m spune:

Multumesc Onniex!

Pana ieri am stat acasa, acum sunt la servici si am ff mult de lucru, da tot ma gandesc pt ma supara ovarele...

Da trebuie sa fie bine pana la urma.

Felicitari pentru sarcina si sa cresca sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Ana-m - scuze ca intreb - de ce nu te duci miercuri la Bios dimi la 8 si faci in regim de urgenta si ai rezultatul la 1 ... Eu n-as mai astepta deloc si in plus din cate stiu iti dau banii pe beta inapoi cei de la Gynera, asa a facut o prietena de-a mea. Io n-as mai astepta inca o ziiiii.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Azmulica: ai dreptate am sunat la Gynera si au zis ca este ok si imi deconteaza ei. Iar la Bios m-am programat la 8.15. O sa fac la urgenta ca sa primesc rezultatul in 5 ore.

Multumesc pentru pont!

Va pup

Mergi la inceput

Scuze amzulica pt nume da sunt ....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana-m

Azmulica: ai dreptate am sunat la Gynera si au zis ca este ok si imi deconteaza ei. Iar la Bios m-am programat la 8.15. O sa fac la urgenta ca sa primesc rezultatul in 5 ore.

Multumesc pentru pont!

Va pup

Deci numai azi nu e maine nu? Te asteptam la pranz cu un beta barosan. Parca ma vad pe minee ... in ziua 10 avusesem beta micut si m-am dus la Bios in ziua 12, ora 8 fix - care era sambata - am dat Refresh la email de un nr. infinit de ori si cand am vazut 125 am plans cu o poftaa de nu mai aveam glas sa-mi sun sotul. Of .. fetelor stiu foarte bine prin ce treceti - amintirile astea nu dispar niciodata.
Tinem pumnii strans.

Mergi la inceput

Ana - am uitat sa-ti spun sa ceri sa-ti trimita pe email rezultatul - iti da un formular sa-l completezi ca sa nu te mai deplasezi in toiul zilei acolo.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari si incurajari.
Stiu de faza cu mailul, am mai facut si la fiv-ul de anul trecut niste analize la ei.

Sa ne auzim cu vesti bune!

Maria: multa bafta maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

ana-m, maria08 suntem aici si va sustinem! Doamne-ajuta sa fie totul bine! Daca ajuta va spun ca eu una tot ce-am obtinut in viata asta a fost cu muuuulta munca, rabdare si incredere in DD! N-a fost nimic usor pana acum, dar in final merita tot efortul! Sa v-auda bunul DD si sa va dea copii frumosi si sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

amzulica ma repet, esti muza mea , admir faptul ca n-ai uitat prin ce-ai trecut pentru a-l avea pe Luca si ca sustii in continuare fetele cu atata caldura, cand ai fi putut sa te amesteci in multime, sa uiti ca si cand nimic greu nu te-ar fi incercat vreodata!

Ce soare frumos si ce chef de viata! Sa nu incetam sa speram ca ce-i al nostru-i pus de-o parte! Pupici si va tin pumnii!!!

Mergi la inceput