Prietene la bine si la greu - 17
Raspunsuri - Pagina 6
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro Dozz ma scuzi daca nu am fost atenta dar pe voi unde va putem vedea? nu bagi si tu niste pozici frumoase la semnaturica? |
Nu e suparare, m-au mai intrebat si alte fete. Trebuie sa ma mobilizez si la capitolul poze stau tare prost... si la facut, si la publicat/printat. De pe vremea cand eram gravida cred ca am max 4 sau 5 fotografii. Acum am facut poze cu fetita, dar zac in aparat. Promit sa ma mobilizez cat de curand, asteapta prea multe persoane dupa mine. Voi, rudele etc. Ca sa vedeti cat sunt de in urma, inca nu am facut ordine si nu am dat participantilor nici macar poze de la botez... Sa imi fie rusine!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui DianaRDozz de ce sa n-o iei cu tine? Noi am fost cu Vlad in Egipt la 4 stele cand avea un an si 3 luni, a fost super ok. Ai babycook? Acolo gasesti fructe, legume, iei cu tine cereale, tzatza, gasesti apa plata imbuteliata la hotel, poti lua borcanele daca iti e mai simplu asa... La hotelurile mai rasarite gen 5 stele gasesti papica dietetica, fara sare, fara zahar fara condimente din care poti blendui ptr bebe. Zau ca ar fi pacat sa n-o luati cu voi. |
mitzi2005 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu pe aici, ocup un loc mic sub bancuta, incerc sa citesc sa nu raman in urma, si sa fac si celelalte 101 de lucruri pe care le am de facut.
La multi ani Constantinilor si Elenelor! Ralu, Lavi, Monica si Tina presupun! La multe lunite fulgusorilor aniversati azi!
Am vazut-o pe Sabina, e o scumpa si jumatete! Si i-am vazut si pe sarbatoritii Dianei! Sa va traiasca, sunt niste frumosi toti trei!
Ne bagam si noi in grup cu Dana si David cu vaccin si febra, dar au trecut toate si am pisoi explorator din nou..
Andre, esti un fenomen...ma gandeam zilele trecute la tine, cata energie ai si vroiam sa te intreb daca te-ar ajuta niste cartof dulce via pisicosii, da' din cate inteleg au fost fete mai rapide...spor la diversificat.
Dozz, distractie placuta! asteptam povesti despre cum ati plecat cu casa in spinare ( si noi trebuia sa plecam w/e asta, dar ne-am razgandit)
fetelor dragutelor, eu urmaresc cu sufletul la gura sa vad cine iese castigator la categoria "lins safe", nu de alta dar sunt lenesa si comoda si va las pe voi sa incercati inainte diverse combinatii. promit sa torc voiniceste, daca ma scarpinati si pe mine intre urechi si-mi spuneti de care solutie sunteti multumite (cer prea mult daca as vrea sa fie si bio-eco friendly?)
ups..mi s-a trezit pisoiul...sper sa revin...
p.s. va pupam pe toate fara exceptie!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui mitzi2005Andre, esti un fenomen...ma gandeam zilele trecute la tine, cata energie ai si vroiam sa te intreb daca te-ar ajuta niste cartof dulce via pisicosii, da' din cate inteleg au fost fete mai rapide...spor la diversificat. |
Andrecluj spune:
Ioi, am uitat sa ii spun la Lyly ca imi place rezultatul de la beikuk mult de tot. Iar am ras cu lacrimi, pozele au vorbit de la sine. Exact asa face Chiara fara sa-i duc mancarea la gurita, vede lingurita si se stramba, dupa care plescaie. Las' ca invata si Alex. Se pare ca trezitul asta la 5 dimineata aduce voie buna, ma simt tare "razatoare". I-am cumparat la pitix un covoras care canta ca s-o stimulez sa se tarasca si face niste mutrite de murim de ras ca nu intelege de unde vine sonor la cea mai mica miscare, se uita la gurile noastre si nu pricepe cum de nu vin sunetele de acolo. Deocamdata nu se taraste pe el, il linge si e yami. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
dana n. spune:
Am facut cateva achizitii noi (scaunel ptr baie, scaunel de masa si un covoras pe care David ar trebui sa invete sa mearga in patru labe) care se pot vedea de aici
Avem si un www.youtube.com/watch?v=-dzFOBBJHho" target="_blank">filmulet in care David povesteste de zor.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui dana n. Am facut cateva achizitii noi (scaunel ptr baie, scaunel de masa si un covoras pe care David ar trebui sa invete sa mearga in patru labe) care se pot vedea de aiciAvem si un www.youtube.com/watch?v=-dzFOBBJHho" target="_blank">filmulet in care David povesteste de zor. |
monis5 spune:
tuturor sarbatoritilor de azi!!!! sa traiasca toti puiutzii si Elenele si Constatinii!
eu am ramas agatata de aseara cu niste raspunsuri, sa vedem ce ma lasa pitix sa scriu...
legat de spalat pardoseala, Lumi - nici eu nu stiu ce sa fac: il las sa linga microbi sau detergent otravitor? o sa incerc sa caut detergent bio... sa vedem ce solutie ar fi asta... sau niste detergenti de la Amway...
Apropos de sfecla rosie, am pus si eu la fiert in supa azi, o aschie, cat a colorat putin zeama. O sa incerc sa-i fac si suc si sa nu ma iau dupa mine care, daca doar sfecla ar mai fi pe lume de mancare, as muri de inanitie imediat (desi salata de sfecla cu mult hrean o ador).
Dymomo sper sa iasa negative analizele lui Danut si sa pape bine de acuma incolo. Ma bucur ca ne-ai dat de stire de voi
Diana - hai ca poate e doar inceputul la Teo, asa mai... lent si nu seamana neaparat cu Timi si Vladut ale caror poze ma bag pe seara sa le vad, ca asta noapte nu am apucat
Dozz - si pe mine m-a ingrozit articolul ala despre bacteriile din buretii de vase, am citit si m-am dus si i-am aruncat .
Legat de Amway, am o prietena indragostita de produsele lor care si-a facut cont la ei numai ca sa-si cumpere ei, tocmai de spaima distribuitorilor, ca si ea era terorizata de unii . Si de la ea luam si eu, fara a consuma mai mult de 2 vorbe la telefon... deci poate e si asta o solutie.
Deci, a aparut cardul de care vor sa stie unde pleci la toamna?
aha Egipt... bagi si o scubadiving cumva? (emoticon-care-moare-de-invidie)
Alinush, Smarandita - sper ca azi aveti vesti mai bune legate sa sanatate
Andre - va fi tare cand te va intreba Buni de ce foloseste mai mult mana dreapta (daca va fi dreptace desigur).
Poate o solutie este sa stergi bine de tot doar camera unde poate ajunge pitica pe jos, in rest, curatenie asa... mai de vara
Raluci - probabil vei fi aflat pana acum, dar zic si eu, parca Flavours a zis de pastarnaci dar e plecata prin tari straine. O intrebam la intoarcere
Dankutza - parca nu m-ai sti! eu nu ma supar usor, iar daca ma supar, spun imediat, nu tin pentru mine . Dar la subiectul asta de ce m-as supara??? doar nu e tata . oricum e un intreg subiect despre dr H la "Nasterea unei stele" si nu toate impresiile sunt pozitive. Eu am scris din experienta mea, eu neaparand cu plicul la el decat o singura data in toata sarcina (plus plicul de dupa nastere).
Multa sanatate mamei tale si bafta cu Pinky si cu doamna care are grija de ea
Laura andreea - ma bucur ca ai intrat, ca am vb de tine zilele trecute si chiar ma intrebam ce mai faceti
Ancutza - ma bucur ca esti mai bine
Cristina_boc - votat . Imi pare rau de alergiile puiutului ... deci si dermatita aia tot cumva pe fond alergic este, asa e? Multa sanatate
Dana.n - pe cuvant ca in postarea asta aveam sa intreb de tine... ma si gandeam ca esti mega acaparata de David. Bine ca a trecut si vaccinul asta, uf. Poate ne mai scrii si de diversificarea de la voi, ceva idei, hinturi de pe alte meleaguri
Chiar, cine se inscrie prima la bebe 2 dintre noi? (sau bebe 3....hihihih)
ma bag si la poze mintenas
pup you all
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
dana n. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Ce-mi plac oamenii atat de frumosi! Esti multumita de scaunelul de baie? Ca la noi e urmatoarea investitie de pe lista. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Da, in mare sunt multumita...numai ca aluneca putin in fata (avand in vedere ca inca nu sta perfect in fundulet)...dar presupun ca daca e linistit nu il deranjeaza.
------------------------
Albume foto
dana n. spune:
Monis multumesc ca te gandesti la noi.
Astazi am avut o zi super. Am revazut si noi soarele dupa multe zile de ploi. David a dormit linistit afara in carut.
Despre diversificare ce sa spun..noi continuam cu borcanasele. Marti la control am intrebat iar pediatrul cum este mai bine sa ii pregatesc eu sa sa ii dau de-a gata. Mi-a spus ca el tot pe borcanase ar merge ptr copilul lui (este proaspat tatic). Mi-a recomandat sa fiu cat mai degajata.
La noi "o zi diversificata" decurge cam asa: la pranz legume simple, cu carnita (curcan, pui) sau cu orez iar seara cereale. Fructe intre mese. In rest laptic de fiecare data cand cere.
Pana acum mi-a acceptat aproape tot.(pastarnacul si brocoli nu sunt preferatele lui)
------------------------
Albume foto