Prietene la bine si la greu - 17

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Andre, deja o ador pe buni a voastra. De abia astept sa ne mai povestesti. De sarbatori cand au fost parintii la noi, au prins-o pe moasa lui David pe aici...nu iti dai seama cate curiozitati si intrebari aveau (mama si soacra) si nu se lasau pana nu le traduceam. La un moment dat soacra-mea era curioasa unde face revelionul moasa...

ce frumos ca David te striga , a mea inca nu zice decat foarte rar M-A-M, dar este timp pt toate, sa ne bucuram de fiecare zi alaturi de ei

_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

buna ziua,

poftiti la sarmalute cu smantana si tort de fructe, pentr ca si eu mi-s ilenuta.
de scris n-am mai apucat sa va mai scriu pt ca mandra mea ma iubeste asa de tare ca m-ar strange numai in brate (azi parca stie ca e ziua lu mami ca numai in brate vrea).

si ......... La multi ani!

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
vine bebe 2?
felicitari pt Chiara si asteptam pozici cu frumoasa clujo-italianca

Din pacate nu se poate inca, mai am de asteptat pana la iarna.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

acusi e iarna
deci

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Ca tot se vorbeste de bebe2, vreau sa spun ca am intrerupt anticonceptionalele. AM luat 3 luni. Ajunge! La cat m-am chinuit ca s-o fac pe asta mica, nu cred ca o sa raman asa de repede. Adica, mi-au trebuit 6 ani pt Cezara si doar o luna, doua, pt bebe 2? Cum, ne-o fi norocul. O sa continui cu Progesteronul. Asta ca sa vina ciclul. Probabil va trebui sa trec din nou pe Siofor, pt ovarele mele micropolichistice. As mai vrea un bebe, dar nu chiar acum. As mai astepta un an, poate chiar 2. la situatia din tara....

Am uitat sa spun, ca am visat intr-o noapte, ca tati statea cu Cezara langa el, care avea vreo 2 ani - 2 ani si ceva. Iar in patul Cezarei, dormea o alata fetita. Ii spuneam lui tati, ca si asta are nasul meu, adica patrat. Cred ca mai repede a fost proiectia gandurilor mele, de a mai avea o fetita si ... repede inca.

Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)

Botezul Cezarei - poze

www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Andre, deja o ador pe buni a voastra. De abia astept sa ne mai povestesti. De sarbatori cand au fost parintii la noi, au prins-o pe moasa lui David pe aici...nu iti dai seama cate curiozitati si intrebari aveau (mama si soacra) si nu se lasau pana nu le traduceam. La un moment dat soacra-mea era curioasa unde face revelionul moasa...

N-o vrei putin? Ca iar au apucat-o toanele cu plecatul acasa si cu cat de inutila e ea. Imi place cum intra in vorba cu toti, desi nu vorbeste o iota in italiana. Mi-a povestit cum la mare o curteaza unul, ca ieri la plaja s-a jucat cu 2 gemeni si ce cezariana grea a avut mamele lor.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

O vreau, o vreau...cum sa nu?
Asta este partea cea mai frumoasa...ca desi nu cunosc limba, nu se lasa pana nu afla ce le intereseaza cunosc...

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Andre probabil ca si faptul ca nu poate comunica foarte bine cu cei din jur este o frustrare pt mami tau, din cate povestesti se pare ca e o persoana foarte sociabila si cred ca se simte stinghera printre straini...cu timpul o sa se acomodeze ... pt buni de Chiara

Cuscri am simtit asta ... mii de

Dozz ma scuzi daca nu am fost atenta dar pe voi unde va putem vedea? nu bagi si tu niste pozici frumoase la semnaturica?

Dankutza sa dea Domnu' sa ti se adevereasca visul cand vrei tu

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

rezultatul probei la beibicuc

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
Andre probabil ca si faptul ca nu poate comunica foarte bine cu cei din jur este o frustrare pt mami tau, din cate povestesti se pare ca e o persoana foarte sociabila si cred ca se simte stinghera printre straini...cu timpul o sa se acomodeze ... pt buni de Chiara
O, da, ea daca nu vorbeste o zi e bolnava. Nici eu nu am mai picat in butoi ca la prima criza a ei, i-am cumparat prajituri si portocale si o las pe Chiara mai mult cu ea sa se simta utila, fara sa fac figuri triste. Dankutza S-ar putea sa ai o surpriza, mai cunosc cazuri. Si eu gandesc cu tine ca m-am chinuit 10 ani, nu s-o intampla acum in 3 luni, da' pentru aia grija tot trebuie la cezariene. La noi presimt ca ori nu se va intampla deloc, ori va fi foarte repede. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc de sprecieri! Pupici fara exceptii!

La multi ani Elenelor si ilenutelor si Conctantinilor!

Dozz de ce sa n-o iei cu tine? Noi am fost cu Vlad in Egipt la 4 stele cand avea un an si 3 luni, a fost super ok. Ai babycook? Acolo gasesti fructe, legume, iei cu tine cereale, tzatza, gasesti apa plata imbuteliata la hotel, poti lua borcanele daca iti e mai simplu asa... La hotelurile mai rasarite gen 5 stele gasesti papica dietetica, fara sare, fara zahar fara condimente din care poti blendui ptr bebe. Zau ca ar fi pacat sa n-o luati cu voi.

Ancutza, pupam Sabinutza care sta in fundic!

Cristina, la ce e alergic ?

RamoC uitai sa-ti urez bun venit acasa. Auzi, saraca soacra-ta....

Stephy, cum merge terapia? Si-a mai dat drumul?

Diversificarea asta e tot mai dezastru, la o masa mai nimic, la cealalta ceva ceva dupa care a dat afara tot. Mda....

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

O, da, ea daca nu vorbeste o zi e bolnava. Nici eu nu am mai picat in butoi ca la prima criza a ei, i-am cumparat prajituri si portocale si o las pe Chiara mai mult cu ea sa se simta utila, fara sa fac figuri triste.

imi place atitudinea ta

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput