Prietene la bine si la greu - 17
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Asa, ziceti si de sarmale si de smantana. Daca va spun ca ai mei au pe lista de "to do" macris si smantana ca sa facem sarmalute cu macris si calculam la care din musafiri e drumul mai scurt sa nu se strice smantana? Pai de va zic ca bag un borcan de ala mare cum pun mana pe o smantana! Io-mi fac un test de sarcina ca prea poftesc. Ancutzule Minunata Sabina! Si Chiara mi-a stat azi singura in fundulet, n-am apucat sa pozez. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_boc Va rugam sa ne votati la: http://www.cordcenter.ro/gallery/image/2366.html Am trimis linkul si pe adresele de gmail. CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009 POZE |
Votat !
imi pare rau ca a trebuit sa i se recolteze sange la puiut si ca e alergic, of...in schimb ma bucur ca e baiat cuminte si ca o iubeste mult pe mami...sanatate multa
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
shtephy spune:
Daca tot e rost de bauturica si mancarica nu putea lipsi "gazeluta" de mine.Asa ca multam de cinste gagici .
La multi ani dragele noastre Elene!Sa fiti sanatoase si sa aveti multe bucurii alaturi de puii vostri dragi!
ps 1.Andre am uschit aseara berea aia din frigi ,chiar daca n-am zis nimic.Saru'mana si sper sa-ti pastrezi obiceiul
ps 2. Cuscri m-am gandit la voi
ps 3. sper sa revin fara exceptie
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
dana n. spune:
Salutare!
La multi ani Constantinilor si Elenelor! Ralu, Lavi si Monica!
[b]La cat mai multe lunite sarbatoritilor de astazi!
Ca de obicei, dupa vaccin au urmat doua zile cu febra. Acum este bine.
Monis, ce baiat "tantaret" (asa il alint eu pe al meu cand mai trage cate o cantare) ai tu acolo...
Raluci, esti ambitioasa nu gluma...spor la slabit. La fel si ptr Lumi.
Andre, deja o ador pe buni a voastra. De abia astept sa ne mai povestesti. De sarbatori cand au fost parintii la noi, au prins-o pe moasa lui David pe aici...nu iti dai seama cate curiozitati si intrebari aveau (mama si soacra) si nu se lasau pana nu le traduceam. La un moment dat soacra-mea era curioasa unde face revelionul moasa...
Diana, ce petrecere frumoasa ati avut...totul la superlativ.
Ancutza, superba Sabina. David inca nu sta in fundulet singurel...lucreaza la asta. In schimb ma striga mereu... in special cand vrea tzitzi sau in brate.
Ma bucur ca ai scapat de dentist. Am avut si eu o experienta din asta prin martie.
Laura, felicitari ptr progres.
Lumi si eu ma intreb cum voi curata pe jos...la mine marea problema este de fapt parul de pisica.
Shtephy[/b], te asteptam cu vesti bune
Pup toate fetele dragi!
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto
Dozz spune:
Ancutza, mi-au placut pozele! Frumos cum sta ea in fundulet.
Eu azi am fost intr-o mare alergatura, am facut bagaje pentru plecat la munte. Plecam azi si ne intoarcem luni seara, apoi voi intra la recuperari, sper sa reusesc sa va prind din urma.
We placut si voua! Desi se anunta o vreme urata...
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Asa, ziceti si de sarmale si de smantana. Daca va spun ca ai mei au pe lista de "to do" macris si smantana ca sa facem sarmalute cu macris si calculam la care din musafiri e drumul mai scurt sa nu se strice smantana? Pai de va zic ca bag un borcan de ala mare cum pun mana pe o smantana! Io-mi fac un test de sarcina ca prea poftesc. Ancutzule Minunata Sabina! Si Chiara mi-a stat azi singura in fundulet, n-am apucat sa pozez. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
vine bebe 2?
felicitari pt Chiara si asteptam pozici cu frumoasa clujo-italianca
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui dana n.Andre, deja o ador pe buni a voastra. De abia astept sa ne mai povestesti. De sarbatori cand au fost parintii la noi, au prins-o pe moasa lui David pe aici...nu iti dai seama cate curiozitati si intrebari aveau (mama si soacra) si nu se lasau pana nu le traduceam. La un moment dat soacra-mea era curioasa unde face revelionul moasa... |
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Brovine bebe 2? felicitari pt Chiara si asteptam pozici cu frumoasa clujo-italianca |