Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vai de capul meu ce am starnit cu sexul broashtelor meleadevarul e ca asa imi trebuie. citisem mesajul lui pisigri dupa mobil si zic sa intru rpd dupa laptop sa ii raspund fetei ca apoi uit si in graba mea nu am mai pus subiect ca in capul meu se intelegea asta e vina sotului ca dupa 11 ani am inceput sa-i seman, ca numai leii isi inchipuie ca toata lumea stie la ce se gandeau ei

olga - si al meu cand s-a intarcat de san s-a intarcat de lapte in general. de luni de zile ne chinuim cu laptele pe care il bea doar in somn. lichide e musai sa bea asa ca incearca nishte chestii care la noi merg, poate poate. de exemplu: sa bea cu paiul din paharul tau sau incearca sucul de grapefruit ca la ce gusturi ciudate au copii astia s-ar putea sa ii placa

vai fetelor e o nebunie la mine si acasa si la birou. acasa pt ca mi-a venit baiatul cel mare in vizita sa este cel mai agitat copil(vb vine ca doar are 20 de ani) din lume, acum parca stiu de unde i se trage lu Alecu meu. si la firma tocmai am primit un container de utilaje si tirul face manevre prin curte si muncitorii sparg cu picamarul nishte peretzi. iar eu cand la maxim o melodie care nu imi iese din cap de ieri: I have the entire world inside..inside of me, ' cause I don't wanna live my live, don't wanna die...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan - dau cum sa nu
ce-ai zice de un mousse de cioco? (ca eu iar mi-am inceput asa ziua de munca)

acum mai trebuie sa-mi cumpar masina si gata

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

anaan - dau cum sa nu
ce-ai zice de un mousse de cioco? (ca eu iar mi-am inceput asa ziua de munca)

avem 1 anisor si-un pic

Buuuun!
Aris, esti pe receptie?!Lasa pikamerul si treci la un mousse de cioco!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Edit: habar n-am cum se scrie pikamer/picamar...naiba sa-l ia!

Mergi la inceput

monique - LA MULTI ANI si FELICITARI! eu iau cu placere a treia cana de cafea de la tine

ca azi noapte cine s-a foit de un milion de ori??? fi-miu! de ce? pt ca deshteptul de frati-su ia dat sa mushte dintr-un stick din'ala cu ciocolata inauntru(stiti voi de care). imi venea sa il bag in fund(lu' ala mare). na! ca tot ziceam eu ca eu sunt impotriva ciocolatei in general

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ca azi noapte cine s-a foit de un milion de ori??? fi-miu! de ce? pt ca deshteptul de frati-su ia dat sa mushte dintr-un stick din'ala cu ciocolata inauntru(stiti voi de care). imi venea sa il bag in fund(lu' ala mare). na! ca tot ziceam eu ca eu sunt impotriva ciocolatei in general

25 martie 2009

Mda, imi inchipui ca in momentele alea te "inundase" o profunda afectiune pentru fratele grijuliu la nevoile celui mic!

Mergi la inceput

Oare ce face Simplyana? O fi plecat soacra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Fetele, spuneti-mi va rog cum faceti pestele la cuptor pt copil, cu ce?
Am ardei gras, dovlecel, morcov, ceapa, telina, rosii, cartofi si cam atat. Ce sa pun din astea toate? Cu unt sau ulei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

kea - eu am facut cu de toate + ulei masline + cimbru

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

oooo da! dar o si mai mare afectiune pt tatal celor doi care mi-a venit f mandru cu copilul in brate sa imi arate ce a primit. si nu era decat ora 21.30. eu ma tot gandesc, asa varza eram si eu pana acum 2 ani? adica si eu ash fi dat unui copil de un an ciocolata???

p.s. tatal deshtept si fratele grijuliu au dormit bine-merci in cu totul alta camera fata de mine si copilul cu supradoza de cofeina in vene

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui aris26

25 martie 2009

Mda, imi inchipui ca in momentele alea te "inundase" o profunda afectiune pentru fratele grijuliu la nevoile celui mic!

25 martie 2009

Mergi la inceput

Io zic cu rosii, dovlecel si cartofi (sa adauge consistenta) si ulei de masline, daca ai. Poti pune si un catel de usturoi acolo in tava, pentru gust.

Mergi la inceput