Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 9
aris26 spune:
eu il fac doar cu brocoli sau doar cu cartofi, cu sos de ulei de masline frecat cu zeama de lamaie. mai merge si cu smantana
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Fetele, spuneti-mi va rog cum faceti pestele la cuptor pt copil, cu ce? Am ardei gras, dovlecel, morcov, ceapa, telina, rosii, cartofi si cam atat. Ce sa pun din astea toate? Cu unt sau ulei? Keutu cheliutu |
25 martie 2009
aris26 spune:
anaan - eu incerc sa ignor meniurile Gianinei si tu...?
bine ca nu a zis inca nimic de prajiturile pe care le dau constantinii si elenele pe la ea pe acolo
25 martie 2009
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 eu ma tot gandesc, asa varza eram si eu pana acum 2 ani? adica si eu ash fi dat unui copil de un an ciocolata??? 25 martie 2009 |
25 martie 2009
[/quote]
In ceea ce ma priveste, recunosc ca, pana sa-l am pe Andrei, nu ma pricepeam deloc la chestii bebelusesti, asa ca nu-i exclus sa-mi fi trecut prin cap sa hranesc un bebe cu prajitura sau ceva de genul- poate nu chiar ciocolata (ca nu ma omor eu dupa ea!..da' mousseul imi place!)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
aris26 spune:
asa...si ca uitase sa ii mai zic lui pisigri ce mai aveam.
atentiune vorbesc despre broashte testoase!
in acvariu trebuie sa aiba loc sa inoate asa ca le trebuie un bazin zdravan, far prea multe accesorii in el. oricum orice pui sa fie stabil ca sunt groaznic de striucatoare. acvarii ieftine gaseste la Hornbach(daca aveti in localitate), al meu acum are 60x30cm si a costat cam 50 de lei, dar este deja mic. am vazut unul cam cat ar trebui la 140lei. de carnivore sunt carnivore acum cat sunt mici, dupa ce ajung la maturitate devin vegetariene.
ma bucur sa aud ca sunt iubite. daca face rost de o pompa de recilculare buna a scapat de griji. sunt f ushor de intretinut daca ai ce iti trebuie. orice pompa alegi trebuie sa o iei supradimensionata pt ca fac muuult mai multa mizerie ca nishte peshti.
25 martie 2009
aris26 spune:
mda, probabil si eu eram tot cam pe acolo. desi imi aduc aminte ca m-am strambat toata cand am vazut o prietena ca ii dadea lui fi-su biscuiti java cu ciocolata deasura si crema de portocale. pushtiul avea cam 1,5 ani atunci. e adevarat ca acum la 2,5 ani gusta si nishte cola si nishte bere...asa ocazional.
pe mine ma dispera inclusiv vanzatoarele de la magazinele alimentare. nu exista sa nu intru cu el undeva de genul asta si sa nu primeasca ba o napolitana, ba un biscuite, ba un fursec....
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
25 martie 2009 |
In ceea ce ma priveste, recunosc ca, pana sa-l am pe Andrei, nu ma pricepeam deloc la chestii bebelusesti, asa ca nu-i exclus sa-mi fi trecut prin cap sa hranesc un bebe cu prajitura sau ceva de genul- poate nu chiar ciocolata (ca nu ma omor eu dupa ea!..da' mousseul imi place!)
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
[/quote]
25 martie 2009
aris26 spune:
io ma duc sa fac poze jos ca asa mare balamuc nu a mai fost de mult. merita sa am o amintire
25 martie 2009
Kea spune:
Multumesc Gianina, Anna, Aris
Aris, postarea ta n-am mai apucat sa o citesc, am si broccoli, de asta am uitat sa zic si ca atare am uitat si sa pun. Pana la urm al luat de la fiecare cate ceva: am pus peste, ardei gras, rosii, cartofi, cimbru, ulei de masline, usturoi, si cand il scot ii storc si putina lamaie in cap. Pup fetele saritoare inca o data, acum ma pun pe recuperat.
cativ13 spune:
Scrisesem un mesaj luuung in care ma vaitam de ceva dar mi-a facut netul o figura si ...nu mai e...sa rezum: de dimineata copila mea avea burta plina de bubite rosii si se scarpina de zor iar acum nu mai are absolut nimic. aveti idee ce-o fi? speriata, ne-am intors la ap si am sunat si doctorita care va veni mai tarzior... de la ce-o fi? mancare? haine? dor de tati?mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
Of, Kea, si eu aveam peste in program pt masa de pranz dar de teama eruptiei il las pt altadata. la noi merge bine pestele la cuptor cu amestec de legume, punem tot ce gasim in frigider, bagam la cuptor si Aris, din seria "dragostea trece prin stomac", avem o cunostinta ce-si hraneste copilul de nici 2 ani cu salam "d-ala bun" si ciocolata "scumpa si buna"....ce sa mai zici? toti vrem ce-i mai bun pt copilul nostrumami de Silvia Ioana