Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noapte buna cucuiete.
Merg la o pipa si ma intorc sa mai "bintui" pe aici; intre timp mai citesc topicul "cit de grava e situatia la nivel global?"; pe carti nu ma pot concentra ca-mi fuge mintea la...DC

Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

inapreda

succes maine!

monvas

multam de urari pt Elene, foarte frumos ai scris acolo!

Gata, merg si eu la nani, si drum bun pt toate excursionistele, si pt noi la fel, mai ales ca eu fac un circuit total cam de 900 km, o sa merg Buc-CLung_Muscel-Brasov-Sighisoara-Sibiu-Valcea-Caracal-Buc. Sunt si eu in pas cu denisamada si cativ, doar ca eu vand, am reusit sa gasesc cumparatorul stabil pt apartamentul din Caracal, cu dosarul aprobat de banca, luni seara tre sa ajung sa semnez contractul...

Stie cineva dc s-a stabilit ceva cu indemnizatia de CIC?

Pup.

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare,

Sunt si eu pe-aici, va tot citesc, dar nu mai apuc sa scriu...

Drum bun maine la toata lumea. Noi inca nu ne-am facut bagajele

Ina bafta maine si sa treceti peste vaccin fara dureri

Noi suntem bine, dar avem mari probleme cu somnul. david se culca fff tarziu. Am tot incercat sa-i schimb programul, dar nu reusesc. Poate aveti vreo idee cum sa-l fac sa adoarma macar pe la 11 Adoarme asa de tarziu de cand l-am intarcat.

Si mai avem o alta mare problema: nu mai vrea sa bea lapte deloc si nici lichide. Ii dau cu forta apa, dar mai mult de 2 guri nu ia. Lapte nu mai bea seara. La inceput l-a acceptat fara prob, dar de 3 zile a inceput sa-l refuze

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

seara

pisigri - pai treaba sta asa. cat sunt mici nu poti sa stii care e fata care e baiat. cand mai cresc se deosebesc prin unghii sau o radiografie care sa arate organele genitale.
.............

va pup pe toate vorbim maine

25 martie 2009

ia c-apar si io la drum de noapte si ce citesc? ca se deosebesc sexele (la BB e in gindu meu) dupa unghii si radiografii la sex... si ma gindesc cu unicul neuron adormit: cum, frate, erau unghiile la fetita, ca sa stiu cum sa le deosebesc daca oi avea baiat si nu arata decit miini la eco, nu si sexu Bine ca citii apoi ca era vb de testoase, ca ramineam cu idei false

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare,

Si mai avem o alta mare problema: nu mai vrea sa bea lapte deloc si nici lichide. Ii dau cu forta apa, dar mai mult de 2 guri nu ia. Lapte nu mai bea seara. La inceput l-a acceptat fara prob, dar de 3 zile a inceput sa-l refuze

schimba-i laptele, incearca ceai indulcit putin, sau amindoua odata :) Izia papa lapte de vaca integral amestecat cu infuzie de musetel, jumi-juma. Are si ea perioade cind nu prea vrea, dar ii dau fructe zemoase la schimb (nici ea nu bea apa).

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

chatonel.

Inapreda, bafta azi si te asteptam cu povestea de la vaccin !

In rest, cafele ceaiuri si pepsiuri si ciocolata calda si decaf si de toate, fara numar, fara numar

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dodo, daca nu e cu suparare, de ce ai ales sa nu faceti ROR-ul?

La sfatul doctoritei noastre homeopate si cu acordul tacit al dr de familie...care ne stiu istoricul si al lui Bogdan si al Isabellei...Copii mei au anumite reactii neurologice din cauza vaccinurilor....se inampla fffff rar(...de aceea cred ce le facem noi)>Bogdam de la componenta pertussis a facut paralizie cerebrala ,e un copil special...care merge spre normalitate.Isabella a avut o astfel de reactii mult mai usoara care s-a vazut la 4 luni....dar ea si-a revenit fff repede cu kineto si remedii homeopate.Nu risc sa o iau de la capat cu Isabella ...

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

pisico

dodo, nu stiam ca Isa a facut reactie la vaccin, imi pare rau si bine, in acelasi timp, pt ca si-a revenit. Pupam copiii sensibili si mamica curajoasa

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Salutare,

Sunt si eu pe-aici, va tot citesc, dar nu mai apuc sa scriu...

Drum bun maine la toata lumea. Noi inca nu ne-am facut bagajele

Ina bafta maine si sa treceti peste vaccin fara dureri

Noi suntem bine, dar avem mari probleme cu somnul. david se culca fff tarziu. Am tot incercat sa-i schimb programul, dar nu reusesc. Poate aveti vreo idee cum sa-l fac sa adoarma macar pe la 11 Adoarme asa de tarziu de cand l-am intarcat.

Drum bun tuturor si distractie maxima.
Oli..incearca putin indulcit cum a zis si chato

Multumesc lui DD anivesata mea doarme fff bine si repede decand am intarcat-o...si dupa 2 nopti nu se mai trezeste noaptea deloc sa dea DD sa gasesti si tu varianta care-i convine Boss-lui

Sa ne traiasca toti sarbatoritii zilei si noi pe langa ei!

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Hai sa va povestesc ce mi-a adus mie neprevazutul saptamana asta: imi comandasem niste carti la Polirom si a sosit coletul...numai ca nu erau cartile comandate de mine! Ei, dar cine sa ma mai opreasca sa le citesc! Le-am primit, le-am citit! Doua romane din colectia Chic si-un roman istoric romanesc, cu care ma mai invrednicesc inca. Ba chiar am cujetat ca Providenta stie ce face: mi-a trimis ceva mai usurel, ca si-a dat seama ca nu-mi functioneaza intelectu' in parametri normali, ca-s virozata.Bineinteles ca biata faptura care s-a ales cu pachetul meu, a dat telefon si-a facut scandal (ca ea voia distractie, nu critici literare!) si tipele de la vanzari mi-au trimis un mail solemn in care ma anuntau de profundele lor regrete pentru incurcatura facuta. Eu, intr-o dispozitie zen, dupa ce aflasem deja din cele doua romane cum trebuie sedusi barbatii din ziua de azi, le-am comunicat ca io-s multumita cu ce-am primit, fapt care le-a produs o fericire fara margini, ca fusesera saracile aspru mustruluite...mi-au spus ca le plac clientii ca mine!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

:)) bravo pt atitudinea pozitiva
cartile comandate initial nu le mai primesti?

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput