Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Gaza va pupa pe toate, e in drum spre Sibiu si maine vine la Sighisoara !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Fetelor, io ma retrag. Maine vine socru-meu in Bucuresti la controlul lunar, io am de alergat pe la facultate, apoi la ginecolog, sa-mi fac revizia anuala, asa ca va . Drum bun si vreme faina excursionistelor vesele. Si, fiindca maine e sarbatoare, sa uram
La multi ani
Ileana, pui de Galushca
Isabella-Elena, zana de Dodo-pui
Iulia Elena, mezina noastra, puiuta de Cami05
Veronica-Elena, zgatie de Anca_nicolae
Teodor Constantin, misterios disparut de pe prima pagina, pui de Floryela
Rares Constantin, pitic de Greierash78
Costin pui de Madyn
Cezar Constantin pui de Koko_1
si mamicii Ela 78
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
Noapte buna, Monnvas!
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, io ma retrag. Maine vine socru-meu in Bucuresti la controlul lunar, io am de alergat pe la facultate, apoi la ginecolog, sa-mi fac revizia anuala, Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Doar ATAT ai de facut maine?!Monnvas, eu aveam o parere mai buna despre tine!
Revizie placuta!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
novus spune:
Si eu fug la ca Alexandra doarme de la 20.30, acusica ma verifica daca dorm !
Ne ''auzim'' duminica seara ca dimineata plecam si noi catre excursionistele vesele !!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Novus, sa va simtiti bine de tot si sa faceti muuuulte poze!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
Stai ca n-am plecat, ca mi-a picat o fisa.
INAPREDA spune-i doctoritei ca la ultimele 2 vaccinuri Ian a facut febra si a fost tare marait, asa ca vrei sa iti iei precautii suplimentare ca sa nu ajungi la nebuni dupa 2 vaccinuri facute impreuna. Asa o fi el, mai sensibil!
Hai ca ma duc si eu la citit, am un drob la cuptor [de Pasti a facut mama, amu' e randul meu, sper sa iasa bun ca maine am inspectia]
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
inapreda spune:
da, ar putea merge
Oi vedea miine ce-mi spune "inspiratia de moment"
E Monti drobu'?
Tot vreau sa te intreb ceva si uit; o sa-ti trimit un PM cind imi amintesc
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Stai ca n-am plecat, ca mi-a picat o fisa. INAPREDA spune-i doctoritei ca la ultimele 2 vaccinuri Ian a facut febra si a fost tare marait, asa ca vrei sa iti iei precautii suplimentare ca sa nu ajungi la nebuni dupa 2 vaccinuri facute impreuna. Asa o fi el, mai sensibil! Hai ca ma duc si eu la citit, am un drob la cuptor [de Pasti a facut mama, amu' e randul meu, sper sa iasa bun ca maine am inspectia] Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
millie spune:
La mine abia acum incepe relaxarea,fiemea acum a adormit
Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009