Ghiocei de martie-aprilie 2009***209***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cati - nici eu nu stiu ce sa zic. daca era dermatita de contact de la haine sau creme, sau gel de dush ar fi trebuit sa dispara mai greu. parca tot alimentar ash banui sa e problema. si al meu mai face cate una doua asa si dispar super rapid. dar sunt doar cate una doua si nici nu m-am gandit care ar fi cauza. poate apare in schimbul 2 cineva cu experienta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Cati, habar n-am, nu ma pricep! Dupa ce i-ai schimbat hainele i-au disparut?

Ana, eu zica ca daca tot te duci pana la Piatra, macar faceti turul manastirilor din Moldova, nu stii cand mai aveti ocazia!

Si barbatu-meu a avut o broasca testoasa de uscat. Din atata dragoste, avem in casa broste de sticla, de lemn, de piatra, de ceramica, de panza, lampa sub forma de broasca... A murit fix inainte de a ma muta eu aici, iar cand am venit in vizita hiberna, asa ca nu ne-am cunoscut. Avem inca terariu, cred ca si ceva vitamine, rumegus sau ce-o fi ala...pacat ca nu sta pisigri mai aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

macar am cui ma vaita...mama e speriata ca s-a intamplat la ea si ca nu o sa mai venim sa stam si vine vara si m-a zapacit... acum doarme de pe la 11jum, o mai verific cand s-o trezi....Multumescmami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

ah, si mai vroiam sa spun Florinelei, sa scrie mai des, poate ii face bine si poate chiar una din fete are o idee ce o poate ajuta.

Olga, fiu-meu mai nou face absout tot ce facem noi, cand beam apa din sticla(stiu, n-o fi frumos, dar sticla o pot lasala indemana copilului, paharele nu), vine sa-i dam si lui. Asa ca eu ii torn in capac si bea cu asa pofta de zici ca ii dau o super bunatate. Poate merge si la voi, macar apa sa beti pana vedeti cum faceti cu laptele.

Mergi la inceput

Dodo, da, eu imi aimintesc ca te speriasei tare dupa un vaccin ca Isabela nu-si mai tinea bine capul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

referitor la mesajul cu dragostea trece prin stomac - m-ai facut sa rad chiar asa toate vrem ce e mai bun pt ei. eu cred ca trag o fuga in elvetia sa ii iau ciocolata din'aia buna si fac o oprire in germania cacolo e berea aia alba originala
cu bubitele. nu cumva a baut ceva apa neimbuteliata? ca eu asa pateam cand eram mica. cum schimbam apa cum ma umpleam de bube pe burta in special si mai rar pe pulpe

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

macar am cui ma vaita...mama e speriata ca s-a intamplat la ea si ca nu o sa mai venim sa stam si vine vara si m-a zapacit...
acum doarme de pe la 11jum, o mai verific cand s-o trezi....
Multumesc

mami de Silvia Ioana

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fetelor-multumesc pentru sfaturi.acum sa mai si ajungem ca le crapa site-ul la air france si am apucat sa cumpar bilete doar pentru mine si anastasia ca alex a decis ca el vrea sa mai ramana la bunici(v-am zic ca se insoara la craiova...bine, la modul declarativ... la craiova sigur nu ajunge si nu stie ce inseamna "insuratoare".ma rog, sper sa repare mai repede si sa reusesc sa cumpar bilete pt toata trupa in ac avion pt drumurile comune...
Cu Piatra Neamt e un fel de team building cu neamurile(nu stiu de ce au ales sa mergem taman acolo). Ca tot ne-am prins in joc, incercam sa ma informez din timp ce am putea sa facem in alea 4_5 zile cat le stam in zona..Geanina esti de acolo pai asta-i punct + pt mineinseamna ca o sa intalnim oameni simpatici.
Monnvas-mi-ai spulberat si ultimele indoieli. Chiar sunt multe lucruri de facut acolo. Daca am fi singuri, as bifa toate obiectivele...acum sa vedem ce vor dori si ceilalti...Merçi!
Kea-promit sa fac poze...si eu am cateva locuri de suflet...e de ajuns sa aud vorbindu-se despre ele si amintirile navalesc...
Pisilina-schimbam contacte si ne lamurim cum ne vedem, daca sunteti disponibili ca la noi traseul va fi ceva de genul Bucuresti-Piatra Neamt-Bucuresti-x-Bucuresti-Y...Si nu stam prea mult intr-un loc, dar cred ac la Piatra va fi prima perioada, adica ultimele zile din iunie ca pe 3 trebuie musai sa fim in Bucuresti.

mai apar, dupa ce ma mai joc putin la bilete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique
buna dimineatala multi ani pt elena si constantin!azi va dau de baut, ca am dublu eveniment: ma cheama si elena, si am intarcat-o pe ioana (v-am promis ca va dau de baut cand se va intampla minunea). asa ca va invit la -------------------------------------------------------------------------mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)
La Multi Ani!Acceptam cu placere bautura.Bravo Ioana

Mergi la inceput

La Multi Ani pt toti sarbatoritii!Olga, incerca cu canita cu pai, Theo numai asa bea altfel nu vrea sa-l vada, nici asa nu il bea pe tot, vad ca a redus portia cam la 150 ml.Inapreda bafta la vaccin, abia astept sa ne povestesti.

Mergi la inceput

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!Olga, incearca cu cana cu pai, Theo numai asa bea, altfel nu vrea sa-l vada, oricum a redus cantitatea la 150 mlInapreda, bafta la vaccin, sa ne povestesti cum a fost.

Mergi la inceput