Pufuleti ianuarie-februarie 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Mie mi se pare ok e vioi, are voce de nu sunt bucuroasa , si a luat 16 cm (de la 50 la 66) si 3700g(de la 3200 la 6900)in total numai ca m-a speriat pediatra ca sa incepem diversificarea si sa ii dau cereale si daca nu ia in greutate LP .

Elena de printisor Iustin Gabriel pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Nikole stai mama linistita ca-s multi copii urlatori si multi care nu iau spectaculos in greutate, are dreptate mariucasara. Ce vrei sa ajungi precum soacra-mea care ma pune sa duc copilu la dr ptr ca plange cand i-e foame.... (da, auziti la ea: de ce plange? eu: - ca i-e foame ea:- pai si e normal sa planga cand i-e foame? ai intrebat dr? nu domnle! nou nascut o sa vina sa-mi spuna in vro 5 limbi ca lui ii e foame ) so cool down , fiecare cu organismul si ritmul si temperamentul lui. Cele care au cu adevarat probleme ce sa mai zica? de aia nu gasim locuri la pediatrii bunic cand avem nevoie ca se duc altii cu copii neormali frumosi , activi sa intrebe bazaconii daca te linisteste du-te dar nu te invinovati ca acuma te-ai trezit

Ruxita, bea si Lucia felicitari pentru crestere! sunteti mari! RUXITA bravo ptr atitudine bine acum nu trebuie sa ii sustinem ptr orice si trebuie pentru a-i motiva sa fixam si niste scopuri putin mai inalte, dar sa fie in acel "optimum motivational" adica nici prea usoare nici atat de inalte incat sa se bosumfle de la bun inceput ca nu au nici o sansa. Nu trebuie scoasa la mall ca a luat 7 cand toata lumea vrea 10 dar in conditiile spuse de tine cu munca multa depusa, merita fata toti adica acuma te raportezi si tu la realitate, da ok visam toti la 10 dar daca fata munceste e constincioasa acum nu o sa iesim toti matematicieni

mai vroiam ceva da s-a trezit Yannis

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

ar fi o treaba sa primesti sms de la yannis ca vrea papa...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

mandruta, mariucasara, mamidepuiuti, alexutzza, miremia, va multumesc din suflet pentru sustinere! Am momente cand cedez nervos dupa aproape doua ore de plansete neconsolate ale Irinei... Si cand o vad si cat de slaba e... Maine ma duc sa-i cumpar biberon din ala (haircut, n-am retinut exact de unde l-ai luat, de la Help sau de la Helpnet?) si de maine seara incepem cu LP. Abia am desfacut o cutie de Aptamil pe care am vrut sa i-l dau pe post de completare, dar n-a vrut sa-l vada si parca n-as vrea sa arunc inca o cutie de LP abia atinsa.

miremia, multumesc pt topul ala, m-ai binedispus!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Asta ptr RUXITA NIKOLE si toate mamicile care simt ca cedeaza uneori:

http://www.whattoexpect.com/blogs/blogiaryofamadblackwoman/no-shes-not-fat-shes-a-perfectly-healthy-newborn.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20100520

MIREMIA multumim ptr top Pai saptamana viitoare sper sa fie ok vremea ca si noua ne e dor de voi

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_iulia

Mie mi se pare ok e vioi, are voce de nu sunt bucuroasa , si a luat 16 cm (de la 50 la 66) si 3700g(de la 3200 la 6900)in total numai ca m-a speriat pediatra ca sa incepem diversificarea si sa ii dau cereale si daca nu ia in greutate LP .

da' cat vrei sa fie?????????????????????mie mi-a zis sa-i dau sa suga ca e ok si a crescut mai putin ca al tau

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

da' cat vrei sa fie?????????????????????mie mi-a zis sa-i dau sa suga ca e ok si a crescut mai putin ca al tau

asa creste Alex

deci am dreptate ca nu are nimic nu?
mi-a picat fata cand mi-a spus de cereale si de LP daca nu ia in greutate. Nu sunt impotriva diversificarii dar dupa ce m-am chinuit 4 luni sa il alaptez exclusiv sa ii dau acum LP si cereale chiar nu vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

Sebi are 6.400 de la 3.900 si 64-65 cm de la 53. Si e hranit preponderent cu lp!!! Cum cereale? Pai daca la cum a crescut puiul tau ii dai cereale, eu ce sa ii dau? Alapteaza-l exclusiv in continuare.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

multumesc fetelor pentru sustinere, intelegere si felicitari! la toate!

dar inca n-am scos din mine tot naduful! doctorita i-a decalotat putzica de i-a scos mugurelul la lumina... si acum are rani sangerii pe margine, cu ce-as putea sa-l dau, ung? sau sa astept sa treaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Ruxita bravo mama imi place despre tine

Danyelana nici nu mai stii ce sa mai crezi cred ca cel mai bine e sa faci ceea ce simti

Nikole nu cred ca esti o mama rea si tu sti asta

Dulcineea bb Dragos cand ma vede cu lingurita ma ttrage cu 2 maini sa-i dau si suge asa din ea dar bineinteles ca jumate da pe afara (dar a acceptat pana acum tot ce iam dat)

elena iulia e bine 500 g in luna a 4, mie asa mi-a zis dr, nu cred ca e cazul de LP, cam 500g a luat si Dragos dar eu am inceput sa=i dau usor usor supa clara fiindca asa simteam eu mama loca ca nu se satura si ca mananca muuult mai mult decat inainte

acum am vazut 6.9 kg ... pai e ff bine

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

multumesc fetelor pentru sustinere, intelegere si felicitari! la toate!

dar inca n-am scos din mine tot naduful! doctorita i-a decalotat putzica de i-a scos mugurelul la lumina... si acum are rani sangerii pe margine, cu ce-as putea sa-l dau, ung? sau sa astept sa treaca?

auuuu

sotul meu a avut probleme cand era mic

zice ca trebuie dat cu ceva, mai bine o suni sa-i zici, si sa-ti dea o crema ceva
si cica ca se poate lipi la loc acum vezi tu cum e mai bine

Dana, mamica de Dragos Andrei (27.12.2009)
http://picasaweb.google.com/dandana.grigore/DragosAndrei#

Mergi la inceput