Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!
Raspunsuri - Pagina 14
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui VALENTINA C Acum,TEMA DE VACANTA: vrem sa mergem cateva zile la mare la noi, dar vreau: pensiune cu curte si verdeata/umbra multa, eventual si un loc de joaca, ceva. |
valentina m-ai prins si pe mine aici si noi avem recomandare pentru a sta cat mai mult la soare...anestezista mi-a reconfirmat lipsa sau deficitul de asimilare a vitaminei D3, din ianuarie ii fac D3 injectabil lunar...rezultate...ioc...coaste evazate
asa ca si noi suntem in cautarea unei pensiuni ceva mai ieftinute...pe noi ne intereseaza sa fie cat mai aproape de mare...sa nu facem prea mult pe jos...
singurul inconvenient e ca sotul are concediu in plin sezon...adica aglomeratie si tarife mari
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
tonic spune:
Raluca oferta aia suna interesant, dar a "probat-o' cineva? Ca de la teorie la practica...drum lung.
Ma amuz tare cu povestirile tale despre copii, abia astept sa ne vedem in vara. sunteti acasa in saptamana 5-11 iulie?
Valabil si pt Cami ca noi atunci ajungem la BC.
Valentina, cum sa nu-ti placa la mare? Si Luca de ce nu are voie? Nu are voie la soare, dar la mare cred ca nu are de ce sa aiba interdictie, nu? Imi aduc aminte cand era Luk mic, la 6 luni l-am dus la mare, dar am fost in septembrie, am prins o vreme superba si s-a bronzat putin pe picioruse ca avea pantaloni scurti si ii ieseau picioarele de sub copertina de la carut Era asa scump...
Noi de altfel nu mergem decat la sf lui iunie si/sau inceputul lui septembrie ca altfel e prea cald si prea aglomerat. Sper sa fie bine anul acesta, ca tare schimbatoare e vremea!
Chiar, eu cu cine ma intalnesc la mare? Mai vine cineva in perioada aia?
Inca o data multa sanatate tuturor bolnaviorilor si un LA MULTI ANI special pentru Iulia-Elena ca mereu o pomeneste Luk.
Sper sa plec si eu mai devreme azi ca vreau sa ajung sa cumpar ceva si nu vreau sa intarzii prea mult...
raluca2107 spune:
Tonic, imi pare tare rau, dar noi suntem la mare intre 1-10 iulie. Parca e un facut sa nu ne intalnim la Bacau.. De oferta de la Mamaia eu stiu de pe site-ul lui Cabral. El facea reclama la pensiunea asta si zicea ca a fost extraordinar de multumit acolo. Eu nu am fost.
Uite aici review:
http://www.cerecomand.ro/cazare-destinatii-turistice/pensiunea-sea-breeze-navodari-mamaia/
Kya spune:
citat din mesajul lui Nicoleta Kya, ai mers in aeroportul din Viena cu masina? Este complicat tare? ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
Doar cu taxiul sau cu masina altcuiva, si niciodata in parcare.
De ajuns e usor, daca doar trebuie sa-l iei pe randunoi, fara sa mai intri in parcare, atunci e ok, e simplu.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
Haha, ce tare e Raluca cu recomandarea lui Cabral Eu cred ca ori el o recomanda pentru ca e a lui sau a unor prieteni, ori tu esti mai fitoasa decat Cabral Si-apoi ce-ar cauta Cabral la mare ? Merg oricum pe mana ta, ca eu din pozele alea nu-mi dau seama unde e curtea umbrita , n-am vazut decat acoperisul insorit
Si va rog frumos chiar sa o ajutati pe Valen, nu de alta dar si eu am aceleasi cerinte plus: sa nu fie o vila mare (Dinamo e imensa, in permanenta se foieste careva pe hol sau in curte) si sa fie la plaja , sa-mi bata valu-n geam daca se poate Pana acum n-am gasit nimic nimicuta.
Adica , pentru Valen poate si Dinamo fi o optiune doar ca sunt camere mici, nu veti inapea toti 4 garantat.Au si apartamente dar doar cateva. Pensiunea e mare si e fatzaiala multa. In rest...are curte, umbra, jucarii, leagane, iepuri, papa bun, e curat, e OK.
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
tonic spune:
Raluca unde mergeti la mare pana la urma?
Lasa ca mai prindem noi un w-end, ceva, tot ne vedem. La noi depinde f mult de vreme cand ajungem, ca daca e frumos mai stam la mare, sa aiba copiii continuitate, la BC putem sa fugim un w-end fara pb, oricum cei de acolo lucreaza in timpul saptamanii si e greu sa ne vedem cu cineva.
Pensiunea aia suna tare interesant pt niste prieteni care au un baiat mai mare si nu ii intereseaza masa. Eu cu termintele mele fara AI ma impusc in cap, mai ales ca sunt rai de foame.
mstela spune:
Vali,multumesc...acum sunt iar raciti..sunt asa sensibili copilasii sora-mii,mititeii...Antonia tot vine cu carcaiasi de la gradi si-i da si lui frate-su.
De ce nu are voie Luca la mare?
Tot la Dinamo m-am gandit si eu,singura pe care am ochit-o..tot aceleasi cerinte le am si eu (in primul rand sa nu mai merg pana-mi sar capacele sa ajung la plaja)..desi nu prea ma incanta plaja 2 mai cu santierul vamal in frunte...
..si noi suntem in cautari,ca altceva nu ne permitem nici anul asta...asa ca va rog si eu sa sariti cu opinii..
Noi am vrea incepand cu 1 iulie.
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
cami33 spune:
citat din mesajul lui mimonix Si-apoi ce-ar cauta Cabral la mare ? Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI ) Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea |
Tonicuta, sper sa fim acasa cand ajungeti voi in BC. Inca nu ne-am hotarat unde/cand mergem . Pe 11 iulie sigur suntem in Bucuresti la o nunta
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
"In aceasta viata nu putem face lucruri marete.
Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."
mstela spune:
Haha,si mie mi se pare ca ar fi pensiunea lu' cabral..parca e stilul lui in reclama..
...si nici ie nu mi se pare prea verde..
mami de TEA
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
mstela spune:
Am beut bine (sampanie+vin), am mancat de abia ma ridic de jos, in cinstea unui Constantin coleg,acum sper sa ajung acasa cu bine.
V-am pupat.
Sa fim sanatosi cu totii.
mami de TEA