Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Stela, chiar voiam sa te intreb: ce mai fac nepotii tai? Sunt bine, sanatosi?

Nico, maaama ce de analize...Dar o sa fie bine...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Acum,TEMA DE VACANTA: vrem sa mergem cateva zile la mare la noi, dar vreau: pensiune cu curte si verdeata/umbra multa, eventual si un loc de joaca, ceva. Matei trebuie sa mearga la mare, Luca , nu. Asa ca vreau sa impac si capra si varza, stand cu Luca la umbra in balasoar, iar pe Matei trimitandu-l cu tacsu in apa...sau invers..
V-am mai spus ca mie nu imi place la mare, dar merg ca trebuie???

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Vali, da, la Stefan hemoleucograma, la Matei un test rapid de streptococ A. Si testul a fost cu rezultatul in 2 minute, hemoleucograma in vreo 15. Macar stim pe ce ne bazam... Vom ramane la clinica asta de pediatrie, in 2007 a castigat locul 1 in Viena in topul clinicilor de pediatrie .

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Vis-a-vis de Cina e o piata, treci de ea, mai mergi putin si e undeva pe dreapta, pe niste scari... Sau era acum vreo 3 ani, ca de-atunci n-am mai fost acolo... M-am tratat la un homeopat in Ploiesti de urticarie cronica si el m-a trimis la farma aia. Cred ca m-am exprimat gresit, nu e farmacie homeopata, e o farmacie de stat (cred), unde aduc remedii homeopate la comanda.

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

mami unde anume stai tu, poate putem sa iti cumparam remediile si ti le trimitem...in Bv sunt farmacii homeopate...destule

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Doamne ce citesc de Clodute, ma mir incontinuu. N-am mai auzit de convulsii fara febra. Ti-e frica sa te mai duci la culcare ca cine stie ce se mai intampla. Doamne, da-i multa sanatate.
Vali, Mimo zicea ceva de 1 Mai, parca la Pensiunea Dinamo.
Stela, al meu e de groaza cu "muca". Le prinde cu pliciu (nu ma intrebati cum reuseste, ca eu rar nimeresc una asa-s de neindemanatica) si o fugareste pe Briana sa se joace impreuna cu ea. Zice ceva de genul: Ai Bia, ocu Imi muca. (hai Briana sa te joci cu Sabin cu musca). Cel mai tare e ca Briana e in varful canapelei urland : Mami ia-l pe "asta" si scaarbosenia lui de pe mine. Ce sa mai, e o placere sa-i privesti!

Mergi la inceput

Nicoleta, bine-rau, macar stii cu ce te lupti, eu aici as avea mari dubii, indiferent unde i-as face analizele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Claudia, multumesc, deja am vorbit cu Cata si o sa mi le ia ea, ca vine in campina. Daca nu gaseste o sa apelez la voi, multumesc ca te-ai gandit!

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Vali, studiaza si asta: http://www.seabreeze-mamaia.ro/index.php?page=servicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Claudia, tinem pumnii!!! Poate nu scrii maine si ne tii cu sufletul la gura .

am vb cu nasa-mea, care e medic si mi-a spus ca angorjarea sanilor in sarcina depinde de ciclul hormonal al fiecarei persoane, in plus disparitia simptomelor de sarcina nu e batut in cuie dupa 3 luni...ca atata timp cat nu am dureri de burta, contractii si sangerari degeaba ma duc la urgenta ca nu se uita aia la mine ...si ii cred in stare

acum ce sa zic in prima sarcina singurele mele simptome au fost greturile si varsaurile de dimineata(care in juma de ora erau gata) si sciatica...atat! simptome care sunt si acum prezente doar ca atunci cand aveam greturi toata ziua nu ma mai durea sciatica ....maine fac experiment...ca de cateva zile nu m-am mai dat cu parfum(am unul preferat de la Versace) mie sa nu fi avut greturile de la parfum...stiu is dusa cu pluta

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Claudia, felicitari pentru sarcina!

Kya, ai mers in aeroportul din Viena cu masina? Este complicat tare?

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput