Puiuti de Randunici 2008!! (414) Sanatate,Siluan!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Daciana, sarcina usoara si sper sa fie totul bine cu bebe! Poate se vor naste in aceeasi zi copiii nostri! Astazi mi-a fost si mie putin mai bine... si, bineinteles, cand mi-e bine ma intreb daca e bebe ok...

Ariel, multumesc mult pt info despre homeopate. Chiar as incerca, dar nu se gasesc aici, iar in Ploiesti e o singura farmacie homeopata, langa Cina. Cica trebuie sa dai comanda intai si dupa o sapt vin... plus ca mi-e greu sa ajung pana acolo. Cred ca nu-mi ramane decat sa rabd...

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

La multi ani Elenelor noastre si Constantinilor! La multi ani, nora mea scumpa! La multi ani, Clau! La multi ani, Natalia-Elena , Vlad-Constantin si Alexandru-Constantin!

Sanatate puilor bolnaviori!

Ioana,David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Daciana, sarcina usoara si sper sa fie totul bine cu bebe! Poate se vor naste in aceeasi zi copiii nostri! Astazi mi-a fost si mie putin mai bine... si, bineinteles, cand mi-e bine ma intreb daca e bebe ok...

iti doresc si tie sarcina usoara...da intradevar...cum ma simt mia bine cum incep sa am emotii...la prima sarcina am fost foarte linistita si nu mi-am facut nici un fel de griji...acum parca is paranoica

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Claudia, tinem pumnii!!! Poate nu scrii maine si ne tii cu sufletul la gura .

Ioana, unde langa Cina,iubita? Sa mor de stiam ca avem in Plo...

Bietul Patrick...Doamne ajuta sa le fie bine!!!

Olga 14s cu Sara-Maria si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Vis-a-vis de Cina e o piata, treci de ea, mai mergi putin si e undeva pe dreapta, pe niste scari... Sau era acum vreo 3 ani, ca de-atunci n-am mai fost acolo... M-am tratat la un homeopat in Ploiesti de urticarie cronica si el m-a trimis la farma aia. Cred ca m-am exprimat gresit, nu e farmacie homeopata, e o farmacie de stat (cred), unde aduc remedii homeopate la comanda.

Ioana,David si samburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Off...sanatate multa puilor bolnaviori.
Claudia,of,prin ce ati trecut si voi...Sanatate multa Dacianei,mititik.Sarcina usoara!
Mimo,te mananca,aa?vrei in atmosfera de "lucru"..
Olgape mine m-ar durea drept in shold despre ce spun/gandesc ceilalti despre mine...dar e usor de zis,mai ales ca in privinta asta am mare noroc si e unul dintre avantaje..noi suntem 3 lulele si nu avem timp si chef de shushoteli de-astea..
Raluca,mama ta e mortala cu numerele.
Cata,eu am mai pus in chiftele branza rasa sau cascaval de gust, dar nu e regula..si pun mirodenii muuulte (curry,marar,oregano,ienibahar,tarhon,maghiran,piper etc..de toate ca asa mi-e felul si iese o minunatie de gust..cred ca intr-o alta viata am fost araboaica ca prea sunt cu mirodenile in nas..

Sa va zic una tare: Teodorei ii e frica de "uca" (la propriu).Nu stiu cand si cum i s-a infiripat frica de muste si cand am alergat eu intr-o zi o musca prin casa cu paleta,a inceput sa urle,sa se ascunda,sa fuga de musca..s-a repetat figura cu socrela si cica ce-a mai plans..iar aseara dantzuia un fluture de noapte prin bucatarie si a inceput din senin sa urle ca e "uca"...radeam de nu mai puteam si ea mititik fugea tare prin casa sa se ascunda...las' ca-i va trece ei la vara cand va vedea mii de muste..

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu ce am citit despre Patrick.Off,imi dau seama prin ce poate trece Clodute,durere mai mare nu cred ca exista...este ingrozitor.Sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede
Blanka,la fel si pt puiutul tau.

...nici nu mai pot zice altceva,de cand am patit toate astea cu Siluan sunt tare,tare irascibila

mami de David, Sam si Siluan

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Despre Clodute, draga de ea, ii ardea sa intrebe ce face Micu...of Doamne
A ajuns la Bagdazar pentru ca azi noapte cand a chemat salvarea a spus ca nu respira copilul fara febra sau alte simptome si atunci l-au suspectat de ceva neurologic. A facut analize, inlusiv RMN si encefalograma si e totul OK. Intre timp i-a crescut insa f mult temperatura si pare-se ca ,de fapt, ceea ce ea credea ca e stop respirator erau convulsii (desi , iata, fara febra ) Intre timp au aparut si niste scaune diareice, si rezultatele analizelor de sange care arata f multe leucocite, deci cel mai probabil e o infectie si ii transfera la Babes. Ce fel de infectie inca nu se stie, dar dat fiind scaunele diareice...poate ceva la stomac. A zis ca ma suna mai incolo si-mi spune care e diagnosticul final si ce se mai intampla
Multa sanatate sufletel Patrik si Cloduticii multa putere
Edit: am corectat pentru ca nu-mi functioneaza tasta c decat apasata cu parul si nu se intelegea nimic

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Doamneee,ce carcaiash putea sa ia mititelul??
Doamne ajuta lor!!!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Vesti nu bune, dar nici rele, analiza de sange (din deget, hemoleucograma, probabil) a aratat la Stefan o usoara infectie bacteriana (in gat, ca se vede), continuam cu Ospen. Daca se inrautateste starea, maine sunt medici acolo la cabinet, duminica si luni la spital sau marti iar la cabinet. Ne recomanda sa ii facem analize de urina marti. Si repetam ASLO peste 2-3 luni. Lui Matei i-a facut testul pentru strept A, din gat, e negativ. Sa speram ca va fi bine...

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Cuscra,multa multa putere!!
Nico,sanatate puilor!

mami de TEA

Mergi la inceput