Aspirante optimiste > 20 ani (504)
Raspunsuri - Pagina 2
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 Roxy z22 din 28. Si am facut dozare beta la MedLife Bucuresti si mi-a iesit 0,1 iar la trei zile de intarziere, adica ziua 31 mi-a iesit incert adica 8,85. Testul de urina a isiti pozitiv abia la 9 zile de intarziere. Dar oricum la mine s-a intamplat asa pt ca nu era o sarcina normala si am pierdut-o. Regula este ca beta sa se dubleze la 2 zile si la mine se dubla pe la 4. Am fost suspecta de extrauterina pana cand am pierdut-o. Am fost internata la elias la dr rotaru. va pup |
ahaaa, dar tot mi se pare aiurea sa-ti iasa valoarea asa mica in z22 daca era sarcina.
pai mie mi-a iesit 1,20 dar scrie clar negativ, si eu zic ca daca era bb trebuia sa iasa mai mult chiar daca am facut testul cu o saptamana inainte sa-mi vina.
Viitoare mamica
aditzaC spune:
roxi ..am inteles , da doamne , deci esti app la inceput de drum nu ?
lorena , bebe
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
madutza_bra spune:
roxy, nu stiu ce e cu valoarea asta de 1,2..ca eu am facut odata beta cand nu eram gravi si mi-a iesit <1,2
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
roxy_s spune:
citat din mesajul lui aditzaC roxi ..am inteles , da doamne , deci esti app la inceput de drum nu ? lorena , bebe D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu |
aditza da, sunt chiar la inceput de drum dar ma apuca groaza deja, nu-mi plac testele negative de nici o culoare
eu cred ca nu iese din prima dar dupa sarcina pierduta nu mai am rabdare, vreau bebic mic.
Viitoare mamica
roxy_s spune:
citat din mesajul lui madutza_bra roxy, nu stiu ce e cu valoarea asta de 1,2..ca eu am facut odata beta cand nu eram gravi si mi-a iesit <1,2 Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png |
pai nici eu nu stiu ce-i cu ea
Viitoare mamica
bebelu86 spune:
eu cand am facut bchg si nu eram mi-a iesit clar 0.1
nu stiu cum a iesit la voi 1.2
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+
madutza_bra spune:
bebelu, la mine scria "<1.2". Roxy, tu unde ai facut beta?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://lt1f.lilypie.com/GO0Hp3.png
nike974 spune:
fetele,
maine imi fac pasaport de servicu.
Dumnezeu a randuit asa,ca nu prindeam eu asa o favoare.
dar trebuie sa ma pensez.
misto,dar de la mastocitoza si de la n alergii sa vedeti c ebubite fac.
ce mai, piele cu model.
o sa le spun ca sunt hindusa.
lorena_86 spune:
bebelu, eu am ajuns la dr rotaru dintr-o coincidenta. Aveam hemoragie si prima data am fost la giulesti si cand am vazut ce mizerie era acolo am plecat imediat.
Dr rotaru era de garda si s-a comportat ireprosabil, extraordinar.
Dupa ce am pierdut sarcina am revenit la control la el si la fel de ok a fost. Mi-a zis ca ao fost o sarcina orita in evolutie si ca pot incerca imediat. Nici nu a vrut sa ma chiureteze ca a zis ca sunt tanara, sanatoasa si sarcina a fost prea mica. Nu a aparut nici o complicatie, totul ok. Dupa doua luni am incercat din nou si cand au inceput sangerarile l-am sunat si am mers iar la dansul. numai ca atunci mi s-a parut cam "respingator". Nu isi mai amintea de mine si m-a trimis acasa tot cu acelas diagnostic: suspiciune sarcina ectopica. Atunci m-am enervat putin ca nu si-a dat inetresul si am mers la sp. caritas la dr. florea sandu.
El insa cand am pierdut sarcina mi-a zis ca trebuie neaparat sa ma chiureteze.
Cam asta a fost!
Nu il condamn pe rotaru, fiecare om are toanele lui. Poate l-am prins intr-un moment prost. Era si 7 dimineata. Dar totusi cred ca este un om si un dr deosibit.
bebelu86 spune:
da depinde...
si eu am ajuns la el tot cu sangerare si cu o sarcina pierduta.
si nu mi0a facut chiuretaj. dar stiam sigur k are 10 zile sarcina, deci nu era nevoie, fiind asa mica. nu am ramas din prima, ci dupa 4 luni.
dar mi se pare super ok.
iti dai seama k ii e greu sa isi aduca aminte toate pers care trec pe la el.
uite de ex, cand am fost sa-mi confirme sarcina, pe mine nu m-a recunoscut, in schimb pe sotu meu da.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 7+