Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)
Raspunsuri - Pagina 10
ghiocela13 spune:
AIDA,
Eu am programare luni 31 mai la Medical City pt a 2-a eco morfofetala. Tu ai facut-o deja pe a 2-a?
Tu in ce zona stai? Poate ne vedem pe afara prin parc daca nu ne nimerim pe la cabinet.
kiss
Ghiocela 19+
ayda_m spune:
Ghiocela eu am pe 1 iunie morfologie la Academica.Stau in Militari, tu?...poate ne programam urmatoarea consultatie la cabinet in aceeasi zi si la ore apropiate sa ne vedem, ce zici?
Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
nike974 spune:
tre sa raman peste ora 20.00.......................asta chiar ma enerveaza.
maine voi veni cand voi vrea.
chiar m-am enervat.
ghiocela13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayda_m Ghiocela eu am pe 1 iunie morfologie la Academica.Stau in Militari, tu?...poate ne programam urmatoarea consultatie la cabinet in aceeasi zi si la ore apropiate sa ne vedem, ce zici? Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009) poze noi www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici |
AIDA,
eu am stat pana acum 2 luni in dr. taberei. Acum stau in Titan.
Da, ar fi super sa ne programam data care vine in aceesi zi. Dar sa ma anunti cand iesi la plimbare prin parc sa vin si eu ca atunci putem sa vb mai mult. Eu lucrez mult, pana tarziu in cursul sapt. Dar in weekend rup parcurile!!
Ghiocela 19+
office spune:
Ghiocela, stiam eu ca sunt vecina cu cineva dar nu ami stiam cu cine .
Tina, cu(25+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
ana_25 spune:
Ce fain de voi fetelor,stati in acelasi oras,in aceleasi zone...numai eu sunt singurica
Ana20+
zozela spune:
Nu mai zic nimic pe forum!! Doar sa aveti grija,atat,desi ..probabil ca stiati si voi asta
Mamica lui Mihai si cu la purtator!
ghiocela13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Ce fain de voi fetelor,stati in acelasi oras,in aceleasi zone...numai eu sunt singurica Ana20+ |
ANA,
nu mai fi suparata ca venim noi pe la tine sa mancam clatite d-alea banatele. Mmmmmmmmmmm yamyyyyyyy
Ghiocela 19+