Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Fetelor,eu am fiori pe sira spinarii!! Serios vorbesc!! Aveti grija cu cine vorbiti in virtual..Parca nici sa mai vorbesc nu mai pot!Doamne-fereste!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Fetelor,eu am fiori pe sira spinarii!! Serios vorbesc!! Aveti grija cu cine vorbiti in virtual..Parca nici sa mai vorbesc nu mai pot!Doamne-fereste!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

? Ce s-a intamplat? Am ratat eu vreun post? Spuneeee......

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Aida ce ma bucur ca am mai gasit pe cineva la Dr. Rotaru. E intr-adevar extraordinar. Vineri am avut programare la dansul in Polona si eram necajita din cauza indemnizatiei si obosita de la serv si pur si simplu a tras de mine in continuu 1 ora sa zambesc. Ma ruga efectiv sa zambesc!
La Vladareanu sau la Tutunaru nu se intampla asa ceva. N-au timp sa stea la comentarii cu pacientele ca sunt foarte ocupati. Insa Dr. Rotaru e senzational!!!!

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

zoze ci patisi?

fetele am postat listele pe blog ala unde is si zilele de nastere, aveti link pe prima pagina

-----

Mami de roza + 21 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUANASHANA spune:

Are cineva cunostinta despre cum este dr Dinca Gabriela la nasteri? Bun profesionist stiu ca este, merg la ea de 9 ani si nu am intampinat nici o problema, intoteauna am primit tratament adecvat, dar nu gasesc multe pareri despre cum este o nastere cu ea. \am gasit ceva din 2006, dar f putine. Doctorita activeaza la Polizu, desi eu merg intotdeauna la Sanador.As avea de ales intre nasterea la Polizu si mai inclin si spre Euroclinic.
Daca aveti date despre ea si cum se desfasoara nasterile la Polizu , va ro sa-mi spuneti!
Pup toate burticile cele( nervoase si mai putin nervoase)!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Bubanteeeeeeeeeee

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!1

Ghiocela 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Zozeee...ne tii in suspans??
Haide bre, ca mor de curiozitate pe aici...tb sa ma duc la un shushu si nu plec, ca tot dau refresh, doar o aparea ceva

Kiti, 19+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Poate are musafiri si e ocupata .(bubante)

Ana20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Asa e Ghiocela, mereu ies zambind de la el din cabinet,e ok ca dr si om.Cand mai ai programare, poate ne-om vedea pe la cabinet

Ayda20 + si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Zoze,
da-ne, soro, lamuriri,ca suntem toate femei cu greutate si nu ne permitem sa avem emotii.............................

Mergi la inceput