Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 42
LauraNicole spune:
Asa!In primul rand BUNA DIMINEATA la fete dragi desi a trecut de mult dimineata dar nu se stie unde inca mai e dimineata .
O iau pe rand :nu exista scuze pentru "donarea" gunoaielor pe motiv ca poate altul le foloseste deci jucariile si imbracamintea trebuie sa fie :curate (chiar daca mai are cate o pata macar sa nu atarne jegul pe ele) ,jucariile sa fie functionabile si in functie de varsta copilului care primeste ca de asta avem lista pe prima pagina cu categorii de varste pentru fiecare ,e chestie de bun simt sa nu arunci in pachet ramasite de hartii,baterii folosite etc !Fara suparare!Sau macar ai bunul simt si anunta ca n-ai avut timp sa sortezi .
In al doilea rand , indiferent de lista de rechizite cerute de fiecare invatatoare/profesor,copiilor le vor trebui sigur :creioane negre,creioane colorate,carioci,acuarele,stilouri (astea nu le pot cumpara de aici ca sunt scumpe si proaste ),pixuri (asta pot),gume de sters,ascutitori,carnetele de notat chestii importante la scoala,caiete de matematica,ghiozdane,sosete,pantofi,penare.Eu ma bag la trimis pixuri,creioane,culori,carioci,creioane negre si,daca reusesc,poate mai mult .
Dupa cum am tot repetat , eu pana acum nu am primit salariu de la munca pentru ca nu am avut drept de munca in UK si abia saptamana viitoare incep cu program normal deci sa zicem ca primul salariu il voi primi la sfarsitul lunii iunie .Atunci ma voi interesa cum voi putea trimite in contul vre-uneia dintre voi cat mai convenabil cu putinta ceva banuti sa mai cumparati ce credeti ca e necesar .
Un alt din pacate,am un tv mic , color,perfect functionabil (nu-i mai merge dvd-ul player incorporat in el dar functioneaza doar ca tv perfect,cu tot cu telecomanda ) si nu am cum sa-l trimit acolo dar poate gasesc o solutie intre timp .
Am sa mai cumpar de asemenea dvd-uri sau cd-uri cu desene/filmulete pentru copii ca am ochit ceva magazine de unde pot cumpara cu 1 lira unul dar problema e ca sunt in engleza .
Am sa mai cumpar cateva carti de colorat pentru cei mici si carticele cu jocuri .Pot cumpara si carti de povesti dar sunt in engleza .
Pot cumpara polo-shirts(tricouri cu guler ) albe sau bleu ,camasi de scoala simple albe,pe categorii de varsta .
Am nevoie de numarul copiilor si cat mai multe detalii pe PM sau email sau orice ca sa incerc sa le trimit mai departe poate poate iese mai mult .Am nevoie ,daca se poate,de masurile/marimile copiilor si adresa locului unde se afla.
Si in al 3lea rand , sotul lui Arwen va ramane fara munca in cateva zile pentru ca firma la care lucreaza a fost vanduta iar noii patroni au oamenii lor deci vor avea nevoie de cat de mult ajutor le puteti oferi .Fata isi cauta ceva de munca macar pentru cateva ore,sa faca curat,calca rufe,orice numai sa-si poata creste copilul .
In al 4 lea rand :Selene,sincera sa fiu nu mai stiu nimic de bb de iulie ca am fost cu neuronu defect si.....am uitat!Intreb pe matusa bblui si aflu .
In al 5 lea si nu in ultimul rand :La multi ani pui de Andata!Cu tanti Kokiy am parlit azi noapte si i-am urat toate cele , inclusiv sa vina la mine personal sa-i dau morcovi !
Incepem capitol nou dar maine dimi ca sa fie si Daniela .Nu am facut-o pana acum ca sa nu va intrerup treaba .
Pup!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
LauraNicole spune:
Am uitat sa-i urez lui Madyrizi bun venit !
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
Selene_Bunny spune:
Laura, intreaba cat de repede, te rog, ca m-a intrebat si pe mine una din mamicile de copii de la Bazar cui poate sa doneze hainute mici, adica 3 luni +... Fetita...
Asa, si la mine, pe prima pagina, lasati numai - hainute baietel 68 cm, vreme rece - , ca restul le-am dat pe toate.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
andata spune:
Alex_andra, multumesc pt urare.
Laura, multumesc pt urare. Vroiam sa te intreb, pe prima pagina spui de 3 surori ale gemenilor, una de 3, una de 5 si a treia? Ca fiica-mea mai mare selecteaza ce poarta si ce nu (sunt haine bune dar are fixurile ei cu moda), le spal si cred ca le pot trimite daca e fetita apropiata ca varsta.
Pentru Arwen am si eu un body gen maieut nou (nu mai are eticheta) si un costumas cu tricou si pantalonasi scurti, tot noi dar tot fara eticheta. Le-a primit a mea mica in toamna abia si nu a reusit sa le poarte. Din pacate restul hainutelor le-am dat, dar am vorbit cu una din mamicile carora le-am dat si a spus ca mai are si ea cateva. Restul le-a dat mai departe , altei mamici cu probleme. O sa trec maine pe la ea, vad ce mai are, le spal si le trimit cand imi trimiti adresa. Multumesc mult.
Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita
ducky spune:
Am sa va rog mult sa lasati pe lista de donatii de la mine doar haine baiat 3-4 ani, pentru ca am dat majoritatea, plus am pus multe la bazarul umanitar.
Si eu am primit haine extrem de uzate, unele murdare, dar exact cum spuneati si voi...asta tine de bunul simt al fiecaruia. Si eu am donat, dar doar lucruri curate si in stare buna, nici n-as putea altfel.
Ce ajutor am putea sa-i dam la Arwen? Adica...de ce ar avea nevoie?
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
mioarabraila spune:
la multi ani Kokiy ,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi se pare ca suntem nascute in aceeasi zi,doar ca tu esti cu cativa ani mai mare,felicitari fetelor pentru efortul pe care l ati depus pentru a face o bucurie acelor copilasi
ducky,am mai scris intr un post mai vechi,ne poti oferi noua hainutele pt 3 4 ani?am avut o problema cu Madalin(si a rupt mana,operat de 2 ori,cu 3tije ,spitale,doctori,) a venit caldura si nu am mai avut posibilitatea sa i sumpar hainute,nici macar de la sh,noi am ramas tot in hainutele groase ,scurte la maneci,ai putea sa ne ajuti,multumim frumos
Tanti Zavaidoc spune:
Ducky, eu am inteles ca Arwen are nevoie de orice fel de hainuta de vara pentru un copilas (baietel) de 3 luni. Evident, pot fi trimise si haine de vara pana spre 5-6 luni, pentru ca tot va fi cald pana in septembrie. De asemenea, are nevoie de pampersi (mai demult scria 2, dar dupa calculele mele a ajuns deja la 3), cosmetice (sampon, gel de dus, crema de fundulet, servetele). Ma gandesc ca nu ar strica sa primeasca si ea ceva, doar ca nu ii stim masurile. Presupun ca nu are bani sa isi cumpere hainute, asa ca oricine ii poate dona un maiou sau tricou cred ca ar fi binevenite.
In timp ce scriam am realizat ca in curand va avea nevoie de o jucarioara pentru dentitie. Deci uite, si ceva de genul asta.
Cricor spune:
in legatura cu copii care merg la scoala...m-ati facut sa zambesc..voi ganditi ca pentru voi..copiii astia, multi dintre ei nu se duc niciodata acasa - pentru ca nu au casa, unii dintre ei se duc acasa doar in weekend - pentru ca parintii lor sunt atat de saraci ca nu pot sa-i creasca, n-au bani...va imaginati o secunda macar ca ii poate interesa o lista data de doamna invatatoare??? Ei nu au bani sa le dea de mancare.
O sa ma inspir din lista data la scoala la fi-miu anul trecut. E o scoala cu oarece "pretentii" imi imaginez ca o sa fie acceptablila pentru orice invatatoare.
Eu zic sa terminam actiunea 1 iunie..papanash cauta inca voluntari pentru marti...o sa facem si ghiozdanele, la vremea lor.
Daca aveti de donat rechizite, doamna Carmen mi-a spus ca au la ce le folosi, ei picteza acolo, fac bricolaje (arts & crafts), modeleaza cu plastilina, deci ii puteti ajuta si acum, nu trebuie sa asteptati inceputul anului scolar.
Tanti Zavaidoc spune:
Iata deci si destinatia restului de 60 ron ramasi din banii stransi. Decat sa cumparam abia la toamna ceva, mai bine cumparam acum niste creioane colorate, plastilina si blocuri de desen. Sunteti de acord ? Tot pentru 1 iunie, cadou comun, nu mai puneti special pentru X si Y in pungi. Nu vor fi oricum foarte multe chestii de 60 Ron, ca din ce imi amintesc, e scumpa plastilina, la fel si blocurile de desen.
papanash spune:
ok. eu am citit ceva si am intrat in ceata totala, ma duc la nani !
O noapte minunata va urez, ne auzim maine !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )