Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Papanash,sa-mi spui daca mai e nevoie de DVD ,nu apar toate produsele de la mine pe site ... incerc eventual maine sa iau legatura cu colegii sa-mi recomande ceva pana in 150ron ...

Cricor si Tanti multe si pentru munca depusa ...

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Felicitari,dragelor!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

stai asa, cum adica sotul lui Luci ? eu stiam ca-i divortata de muuuulti ani .
Kokiy, inca n-am luat ,asteptam oferte.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Na bine, atunci cine e Iulian? Am incurcat eu borcanele si atunci editez. Credeam ca e sotul lui Luci, acest domn Iulian. Daca nu e, imi cer scuze, dar oricum il apreciez pe domnul Iulian, chiar daca nu are calitatea de sot al lui Luci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Simo ,eu cred ca nu le trebuie ceva de fitze ...an ceva la 100ron,cu reducere il scot la 90ron ...in plus are garantie 2ani ,daca sunt probleme cu el in garantie o sa fac tot posibilul sa-l rezolv ...eu m-am gandit la DVD Player Neo DVD-E70 caracteristici: Redare DivX, MP3, JPG, Scanare progresiva, Dolby Digital.
Medii de redare: DVD, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW, HDCD, MP3, PICTURE CD
Fisiere suportate: Divx 3.11/4.0/5.0/6.0, Xvid, MPEG4 , JPEG, MP3,
Iesiri: SCART, Coaxial

CD ripping: converteste CD-ul audio in MP3 si salveaza pe stick-ul USB
USB 2.0

Ar mai fi si chestia asta de la Eboda DVD Player E-Boda DV 575 9 pe care pot s-o scot la 150ron,dar nu cred ca merita ...de banii ramasi mai bine luam ceva util

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Kokiy, eu zic ca-i foarte bine cu primul, sa vedem ce zic si fetele si rezolvam luni.
Tanti, m-ai bagat in ceata, vezi daca la job vorbim numai despre problemele altora, nu de viata personala ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Vestea aia rea unde e?

Da` ce, te grabesti? Pleci undeva? Bai, sunteti culmea... Uite, vezi cum sunteti? Nu stiti sa va bucurati de ceva bun, repede va ganditi la raul care urmeaza, realistelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Tanti, m-ai bagat in ceata, vezi daca la job vorbim numai despre problemele altora, nu de viata personala ?

Propun team-building. Ma chemati ca trainer si scot tot din voi, si ce nu stiati inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Am uitat ceva ...batranetile..

Copii stau acolo pana la 7 ani, dupa care merg la scoala. Anul asta vor merge 10 copii la scoala. Ma gandeam, poate la tomana facem o mini-actiune si le facem niste ghiozdane copiilor, sau macar rechizite.

Probabil cel mai eficient ar fi sa strangem niste bani si sa cumparam caiete, stilouri, creioane, carioci - nu costa foarte mult..iar copiii astia sunt intr-adevar foarte saraci.

A..am facut poze...o sa le trimit la papanash si face ea ce vrea cu ele. Sunt poze doar cu noi si pungile aferente, nu am facut poze copiilor.

Mergi la inceput