Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 34
kokiy spune:
Tanti ,nu te sfii ...iti zic eu ce presupun,ca m-am lovit si eu la bazare si la alte strangeri de donatii de asta ...jucarii rupte,haine murdare sau rupte,toate acareturile stranse de prin casa si aruncate in pungi ,dar stim ca voi sunteti fete rabdatoare si ati fost cu CTC-ul pe acolo in asa fel incat copii sa fie multumiti
edit; spuneti-mi daca va mai duceti maine,poate incerc sa ajung si eu ...ma gasiti pe ID-ul samodansky
....................................................................................
De vanzare
papanash spune:
Tanti, uite pentru voi la greu !
Ati vazut copilasii ? cica stateau la panda sa vada cine vine si ce miscari sunt pe-acolo, ca le-au promis cadouri frumoase daca-s cuminti.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cricor spune:
Am scris un mesaj luung si foarte impaciuitor, pe care l-am pierdut.. o fi fost un semn??...asa ca o las pe Tanti Z sa scrie...ca ea e mai apriga ca mine si stie ea sa puna punctul pe i .
Eu ma bucur ca am cunoscut-o pe Tanti Z, si pe doamna asistenta Carmen care a facut chek special pentru noi(yammy), pe Luci care se agita pentru copii astia si impreuna cu voi facem o bucurie copiilor care pe langa ca sunt saraci mai sunt si bolnavi.
Si ma mai bucur ca uneori, mottoul unei forumiste (lume multa, oameni putini)se infirma cand avem un scop nobil.
Noapte buna.
Tanti Zavaidoc spune:
Am promis ca revin, deci revin. Maine nu mai mergem, ca nu mai e nimic de facut, am terminat de azi, deci e ok (cat de cat).
O sa incep cu lucrurile bune (asa zice mama, ca vestea buna trebuie data inaintea celei proaste, sa te poti bucura de ea).
Desi sectia asta a spitalului Hociota e la mama naibii aka fundul lumii (se ajunge SI pe o strada neasfaltata la ea, dar am descoperit una asfaltata ulterior) acolo s-au depus eforturi. Arata bine, e FOARTE curat, copiii erau calmi si nu am auzit plansete, urlete, etc.
Am ajuns cand erau intr-o clasa cei care raman acolo si peste weekend. Se uitau la televizor si au fost foarte curiosi de personajele nou-aparute. Evident ca au mirosit ei ceva, ca ne-au vazut cu pungi, cutii si alte acareturi.
Doamna directoare e vesela si entuziasta, dar cel mai mult m-a impresionat Carmen, asistenta-sefa. Il stie pe fiecare copil in parte, cum arata, ce situatie are acasa, ce probleme are. Mai erau acolo cateva doamne, cred ca unele asistente, altele ingrijitoare si mi-a placut cum se purtau cu copiii. Ma indoiesc ca au facut asta pentru ca eram noi acolo, fiinca am vazut atitudinea copiilor fata de ele. E evident ca ele s-au atasat de copii si copiii de ele.
Am vazut dormitoarele (foarte cochetele si placute pentru un spital), am vazut si sala de mese, sala de clasa cu oglinzi pentru balet (o doamna care a fost balerina vine si le da copiilor lectii de balet gratuit, e voluntara), am apucat sa vad si ca arata foarte bine ce mancau copiii.
E o mixtura buna intre un spital, un leagan de copii si o gradinita. Unii copii de acolo au reale probleme cu auzul, altii pur si simplu sunt cazuri sociale si sunt primiti pentru ca nu au loc in alta parte, din pura omenie a personalului de acolo.
Doamna Carmen, asistenta-sefa, a facut acasa chec pentru noi, ne-a oferit ceai si cafea. Mai e ceva de spus?
Sunt onorata ca i-am cunoscut azi pe acesti oameni, incepand cu domnul Viorel, soferul care m-a dus acolo (sigur nu citeste forumuri de femei), soferul unei firma care s-a oferit sa ne transporte cu calabalacul la spital, continuand cu domnul de la centrala termica a spitalului care a ajutat la carat ce adusesem, apoi Doamna Carmen (cu D mare), doamna directoare, Luci, sotul ei, Iulian (niste oameni foarte draguti care ma asteptam sa fie de-o seama cu mine, pe la 30 de ani, dupa voce si entuziasm, dar... surpriza!) si ultima pe lista, dar nu il ultimul rand, Cricor.
Sunt onorata ca am cunoscut-o pe Cricor (si nu e vorba goala), ca am reusit sa lucram impreuna si sa comunicam asa de bine. A fost punctuala, serioasa si e un om asa cum mi-ar placea sa fie toti.
Iti multumesc mult, Corina, fara tine azi as fi fost pierduta!
Edit, incredibil! Am scris in acelasi timp cu Cricor, in mare parte acelasi lucru
papanash spune:
Cricor si Tanti , serbarea va avea loc marti la ora 12. Sunteti primele pe lista, va asteapta lumea acolo , si aia mici si aia mari !
Selene_Bunny spune:
Eu astept cu nerabdare mesajul...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
kokiy spune:
Va lasa sa savurati vestea buna ...si-o cizeleaza pe aia rea
....................................................................................
De vanzare
papanash spune:
vestea buna e mult mai buna decat ma asteptam