Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 33
papanash spune:
fetelor, luati maine un aparat foto sa faceti poze, vreau sa fac un montaj cu poze diverse,de la pregatiri si serbare.Imi pare rau ca nu mi-a venit mai devreme ideea, sa fi pozat si taticii care au venit incarcati
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielac cine a cerut adresa lui Neli? _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
eu
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
Tanti Zavaidoc spune:
Cricor, da, te sun, asa a ramas, ca sun. Eu plec teoretic la 9, dar trebuie sa trec sa cumpar dulciuri si mai dureaza pana ajung la tine. Stabilim la telefon.
Papanash, data fiind situatia noastra roz din Romania si a obiceiurilor sanatoase privind donatiile (pe care le stim, nu detaliem acum), eu as propune sa gandim occidental.
Asta inseamna ca eu voi scrie un act de donatie pentru cele doua televizoare si m-as bucura foarte mult sa faceti si voi la fel pentru ce cumparati din banii stransi. E vorba strict de electronice, sa ne intelegem. Asa mi se pare normal, ca acele obiecte sa intre cumva in inventar si sa poata fi identificate la nevoie.
A nu se intelege ca o suspectez pe doamna directoare sau pe cineva de la spital. Mi-ar placea ca propunerea mea sa nu fie luata drept jignire. Pur si simplu in toata lumea civilizata se face asa, cu niste motivatii clare si nu vad cu ce ne-ar incurca sa facem la fel. E ok?
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra [quote]citat din mesajul lui danielac cine a cerut adresa lui Neli? _ Educatia nu masoara cat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France |
eu
danke,danke, Alex_andrei si celorlalte fete care au trimis sau vor trimite catre noi.
Scurta sedere,2 minute de respiro sa va spunem salutare si noapte buna si sa va citim cat sunteti de harnice.
In alta ordine de idei, daca este cineva caruia i-a "ramas mica" o tricicleta si nu o mai foloseste, ne anuntam ca ne inscriem noi, deja nu prea mai vrea in carucior pe strada,are tendinta sa se ridice din carucior sau sa se aplece peste margine, ma gandesc ca in curand o sa incepem sa o invatam sa stea si sa o plimbam intr-o tricicleta , ea este destul de mare, asa cum am scris in mesajul anterior,masoara cat un copil de 1 an-1 an jumate ,are echilibru bun,se sunstine bine.
Multumim mult pentru tot,noapte buna !
Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)
Selene_Bunny spune:
Si andata.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Neli_ra
eu danke,danke, Alex_andrei si celorlalte fete care au trimis sau vor trimite catre noi. Scurta sedere,2 minute de respiro sa va spunem salutare si noapte buna si sa va citim cat sunteti de harnice. In alta ordine de idei, daca este cineva caruia i-a "ramas mica" o tricicleta si nu o mai foloseste, ne anuntam ca ne inscriem noi, deja nu prea mai vrea in carucior pe strada,are tendinta sa se ridice din carucior sau sa se aplece peste margine, ma gandesc ca in curand o sa incepem sa o invatam sa stea si sa o plimbam intr-o tricicleta , ea este destul de mare, asa cum am scris in mesajul anterior,masoara cat un copil de 1 an-1 an jumate ,are echilibru bun,se sunstine bine. Multumim mult pentru tot,noapte buna ! Mami de Anastasia Marina(14 08 2009) |
Neli, ai grija, nu te grabi cu pusul in tricicleta, am auzit si eu de pe la doctori(nu bag mana-n foc ca asa e, dar mai bine intereseaza-te) ca nu e bine sa pui copilul in tricicleta inainte de 1 an. Nu stiu de ce, eu oricum sunt paralela cu medicina.
cum am adresa ta, o sa-ti trimit cateva lucrusoare.
oricum, bina ca ai dat datele fetitei, ca eu pregatisem cateva lucruri mai mici
si acum reconstruiesc pachetelul
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
Buna dimineata, dragelor !spor la treaba !
cred ca fetele-albinute sunt deja la spital si fac pachetele.
Tanti, cum sa nu, facem acte, dar asteptam indicatii, ca habar nu am cum ar trebui sa arate, ce se scrie. sunt convinsa ca nu ti-a venit ideea asa, din plictiseala, te bazezi pe experienta si din pacate, ai mare dreptate .
Daniela, ti-am trimis ieri un PM.
alex_andra spune:
Fetele, harnicutele, spor la pachete
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
Am vorbit cu fetele, sunt in focuri, au sortat, acum impacheteaza, au treaba multa, din pacate eu nu le pot ajuta decat cu o vorba buna de incurajare, a ramas munca cea mare pe umerii a 2 fete inimoase,Tanti Zavaidoc si Cricor. Acum vreun sfert de ora a ajuns si Luci si a trecut direct la umflat mingii.Tanti a cumparat dulciuri pentru toti copiii. Bravo fetelor !
Tanti Zavaidoc spune:
Mda, am ajuns pe la 6 acasa. O sa revin cu o relatare in egala masura vesela si trista. Deocamdata incerc sa ma gandesc cum sa pun problema ca sa nu se supere aiurea cineva.
In final, am terminat toate pachetele, pentru toti copiii. Majoritatea au hainute si toti au jucarii. Toti vor primi dulciuri. Pana la urma, asta e important.
Dar, bineinteles, nu pot si nu vreau sa ma abtin sa va spun ce ne-a deranjat pe mine si Cricor la maximum. Voi reveni.