Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu ma bag ...
acolo sunt si copii de 6-9 luni?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Pai stai, Anca, nu stim nici unde anume. Ideea era sa GASIM un leagan de copii. Da, teoretic sunt si copii mici, dar nu cred ca exista copii atat de mici. De obicei, pana la 6 luni sau un an nu au situatia clara (politia inca le cauta parintii celor lasati in spital, se face ancheta sociala, etc) si raman in spitale, la sectia de pediatrie. Abia cand sunt oficial abandonati ajung la leagan. Asa e procedura in Romania. Prin urmare, daca or fi si copii foarte mici, sigur nu sunt multi.
Nu zic hop pana nu am sarit parleazul, asa ca pastrez ideea de haine pentru copii mici. Asta sugerai, nu?
Cine are cunostinta de vreun leagan de copii/centru de plasament mai putin dotat (sa nu fie televizor, sa nu fie destule televizoare si jucarii), sa ne dea de veste. Altfel, ne organizam si cautam noi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Buna fetele,
eu zic de banii stransi sa se cumpere un DVD pentru a reda muzica,un CD player e mai scump,iar un DVD poate citi cd-uri in format mp3,mp4,unele sunt dotate cu cititor de card ,in felul asta poate fi folosit si pentru dvd-uri cu filme,desene ...e doar o idee
S-ar putea sa ajung si eu la sortare maine ,nu am nici un fel de date ..imi trimite si mie cineva detalii...Anca sunt pe mess

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

nici eu nu prtea am detalii ,asa ca vreau si eu un numar de tel sa sun maine daca ajung

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Ca sa revenim la ale noastre, ii propusesem lui Papanash sa mai facem o actiune de genul asta la un leagan de copii sau centru de plasament. Mai e un televizor de dat si sigur se mai strang intr-o luna-doua ceva jucarii si bani. Ce ziceti?

Zicem ca participam :).

Papanash, sa nu-i dai apa multe o data. Eu stiam ca-i bine sa-i dai cu ligurita apa, ca altfel iar incpe sa vomite. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, felicitari pentru organizarea frumoasa!

"simt" ca o sa iasa super actiunea cu toate impedimentele aparute la voi din cauza copilasilor bolnaviori!

Sanatate multa copilului tau Papanash!
Sanatate multa si celorlalti copilasi!

Intrebare la Papanash, daca nu mergi azi la job, cum vei ridica coletele trimise de noi pe adresa ta de la firma? se ocupa cineva, crezi ca e posibil sa le iei luni? mi-ar parea rau sa nu ajunga coletul la copilasi, am pus cu drag acolo totul si un mai ales multa dragoste pentru ei!

Fetelor, cine intreba de detalii si numere de telefon, la ce va referiti, la telefonul lui Papanash si al colegei ei sau la altceva?

Mergi la inceput

Da eu vreau numarul de telefon pentru cazul in care ajung si eu sambata la testare

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Daniela, luni o sa merg dupa pachete, sper sa ajunga si al tau pana atunci.
Anca, nu ai nr meu sau al cui ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

nu il am pe al tau

poze si filmulete
povestea nasterii

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

eu zic de banii stransi sa se cumpere un DVD pentru a reda muzica,un CD player e mai scump,iar un DVD poate citi cd-uri in format mp3,mp4,unele sunt dotate cu cititor de card

Iata o idee buna!:) Dar cat costa "obectul" stim?

Mergi la inceput