Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 28
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Tanti, cu banii ce cumparam ? n-am inteles ce s-a rezolvat cu dulciurile. Pana la urma sunt pentru toti ? |
Asa... Scuze ca raspund tarziu. Pai cu dulciurile s-a rezolvat in sensul ca exista cate o ciocolata si o eugenie de fiecare si cred ca si un pachet de biscuiti/prajiturica gen Magura.
Cu banii cumparam radio cu CD, nu asa am zis?
Din 150 ron, nu prea vad ce altceva putem cumpara. In scrisoare zice si de cuptor cu microunde, dar chiar nu ajung banii pentru asa ceva. Poate gasesc la cineva unul folosit, dar nu acum. Eu caut.
Offtopic: am o veste buna si una proasta. Aia buna e ca am spalat jumate de casa de poti linge pe jos, aia proasta e ca am facut chestia asta pentru ca fiu-meu a vomitat in jet. Sper ca e din cauza ca a fost haplea la masa de seara. Eu sper, acum sa vedem daca nu e tot virusache. Acum doarme si nu da semne ca i-ar fi rau, deci poate scapa doar cu un vomitat generos.
papanash spune:
of,mi-au zis aia de la medlife ca-i bucurestiul plin de enterocolite .
multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash of,mi-au zis aia de la medlife ca-i bucurestiul plin de enterocolite . multa sanatate ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Pai e virus, n-ai ce face. Il iau copiii de oriunde, din parc si de la gradi, unii de la altii. Trece si asta! Vestea buna e ca dupa o enterocolita de asta chiar se formeaza o oarecare imunitate si urmatoarele forme nu vor fi deloc sau vor fi mult mai usoare.
alex_andra spune:
Fetelor, vreau si eu adresa lui Neli_ra. Mai am cateva lucrusoare care i-ar fi bune Anastasiei.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
wow, acum am vazut masuratorile Anastasiei. E aproape cat Eva mea, care are 1an si 4 luni
Eu aveam niste lucrusoare mai mici, dar bine ca am vazut ca e mai maricica, sa-i caut lucrusoare mai mari
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
giuliaelena spune:
Buna dimineata si felicitari sincere fetelor care se ocupa de actiunea de 1 iunie.Sa dea D-zeu sa aiba toti copiii cate o surpriza frumoasa de ziua lor.
Selene daca afli cumva cand primeste Antonia pachetul anunta-ma si pe mineca as vrea sa stiu daca-i vin cele trimise. Unele din ele au scris pe etichete masuri mai mici de 80 dar giulia mea le-a imbracat si la un an jumatate ca acum nu se prea potrivesc masurile si ar fi bine sa le probeze pe cea mica.
Salutari la toata lumea si mai intru din cand in cand sa vad cu ce pot ajuta, astazi am acces la net pana la ora 15.
irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena
ancadragoman spune:
Neata
papanas este f bine asa ,daca nu vedem noi cum facem .
Cum este Andrei?
Tanti ce faci te virusezi si tu?
Pai de bani nu am zis ca luam mingiute?
Am trimis ieri coletul spre Antonia si astept confirmare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
papanash spune:
neata !
iar am avut o noapte cu nesomn si episoade naspa. acum e mai bine, dar bea foarte multa apa,continuu cere.
Anca, vezi ca o sa te sune Luci, in jur de 11 o sa vina la tine.Mingii cumpara ea, nu din banii stransi.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
ancadragoman spune:
Astept cu nerabdare ,acum le ase z in pungi sa le transporte mai usor
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Tanti Zavaidoc spune:
Morning! Se pare ca feciorul meu nu are nimic. Sau, ma rog, nu enterocolita. Asa pare, deocamdata. Papanash, e normal sa iti ceara continuu Andrei apa. Dupa atata vomitat s-a deshidratat si acum trebuie sa revina cumva la normal. Important e sa nu mai vomite, ca altfel singura solutie e perfuzia. Eu stiu ca se poate pune in biberonul de apa si putina sare normala, nu neaparat cele de hidratare. Ati auzit de asa ceva?
Ca sa revenim la ale noastre, ii propusesem lui Papanash sa mai facem o actiune de genul asta la un leagan de copii sau centru de plasament. Mai e un televizor de dat si sigur se mai strang intr-o luna-doua ceva jucarii si bani. Ce ziceti?