Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

de la 9 pana pe la 5 ,daca vine mai tarziu de 5 le las la portar

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

oricum, te sunam inainte, cred ca se incadreaza in programul tau.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Tanti, ce mai coci ? spune drept !
Kokiy, suna-l pe Robert s-o invite la o cafea , da' sa nu uite de pungi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Kokiy, suna-l pe Robert s-o invite la o cafea , da' sa nu uite de pungi .

I-am comunicat...sper ca vine cu masina colega,ca sunt grele si voluminoase coletele ...

....................................................................................
De vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Bravo,dragelor!Mai arunc un ochi din cand in cand si tare ma mandresc cu voi!Asa de bine va organizati si comunicati intre voi!
Adda,te simti mai bine?Ai inceput sa fii mai stapana pe tine si sa lasi gura lumii sa vorbeasca pana crapa?Hai curaj!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Pai coc urmatoarele: exista deja pungi, 80 la numar, gata ambalate, care ajung maine la spital, de la firma despre care povesteam. Pungile contin vitamine efervescente, sepci, puzzle de jucarie. Punem si noi ce avem tot in pungile alea, deci s-a rezolvat. Pe Cricor o iau eu, am numarul ei, deci ne organizam.
As avea nevoie si de numarul lui Luci, sa o sun sambata daca ma ratacesc printre pungi si strazi.
Cu mingile am inteles. Cu dulciurile am rezolvat, dupa cum ziceam. Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

Selene am pregatit pachetul maine il pun la posta
Ghetitele ,papuceii de casa ,adidasii,bluza de treinic albastra , salopeta maro si ploverul tricotat le pui la bazar restul de hainute le trimiti la alta mamica care are nevoie.

Mergi la inceput

obiectiv atins la mallul cu bila.

Mergi la inceput

Tanti, cu banii ce cumparam ? n-am inteles ce s-a rezolvat cu dulciurile. Pana la urma sunt pentru toti ?

edit ca acum m-am mai edificat, pai or sa arate super tare cadourile !!! bravo Tanti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Sara buan dragelor!
Intr-un final am reusit si eu sa intru sa scriu iar, stiu ca nu s-a mai intamplat de multa vreme, dar , singurei cum suntem amandoi , eu cu sotul ,sa o ingrijim pe nazbatioasa de Anastasia,abia daca ne descurcam si tot nu ne ajunge timpul pt tot ce avem de facut,suntem in criza acuta de timp si suntem in urma cu somnul,dar se merita , avem o fetita dragalasa , scumpa , frumoasa si inteligenta foc(hai sa ma laud), mai nou ne-au iesit acum 2-3 zile primii 2 dinti , amandoi odata , sus si vad ca face iar scandal monstru,semn ca apar iar dintisori si jos, se vede gingia albicioasa si acolo,nu mai are stare deloc, nu sta 2 secunde intr-un loc, nu doarme ziua decat putin , nu reprize mai lungi ca alti copii, iar noaptea se trezeste sa manance de 2 ori,dar mananca mai putin, merge si alearga tinuta de manute, urca si coboara trepte tinuta de manute,rade in hohote si o distreaza orice, e o nazdravana si jumatate,acum are 9 luni si jumatate,iar la ultimele masuratori la 9 luni avea 10 kg si 300 de grame si 79 cm,deci, o grasana si o lungana .
Felicitari Laurei pt casatorie, casa de pitara si multa, multa iubire, casnicie fericita !
Felicitari si pt actiunea de 1 iunie , felicit toate fetele implicate , imi pare rau ca abia azi am intrat si eu la calculator si am vazut ce actiune intreprindeti, as fi participat cu dulciuri sau altceva util din casa pt copiii de acolo,dar sper ca voi fi pe faza data viitoare.
Am intrat azi la calculator si am lasat-o pe Anastasia in grija tatalui pret de 1 ora cat am spicuit ce ati mai scris ,am vrut sa anunt ca azi am ridicat 2 colete , unul de la Selene si unul de la Valentina de la "Bazar",iar continutul fiecaruia a fost astfel:
de la Selene : 3 salopete de casa ,1 jucarie dentitie noua,2 pachete servetele umede,1 palariuta ,rochite+fustita(3 buc in total),pantalon scurt si lung-7 buc in total, bluze, body si tricouri -13 buc in total.

De la Valentina : sosete-3,dres-1,palariuta,caciula,6 rochite, bluze+tricouri+body-5 buc in total,banderola,1 salopeta ,1 sandale portocalii, 1 sandale maro, 1 pereche incaltari rosii.
Va multumim mult, mult de tot , maine intru in reorganizare de sifonier,asta -seara am imbracata-o deja intr-o rochita alba cu ceva desene si o palariuta alba de la Selene,i-au venit bine,va asigur ca le va purta pana va iesi din ele sau se va termina vara.
Sper sa reusesc sa scriu si eu aici mai des, dar o voi face doar in functie de programul Anastasiei, daca nu , intru mai rar , dar scriu mai mult odata si recuperez.
Va pupam pe toate , noapte buna !

Mami de Anastasia Marina(14 08 2009)

Mergi la inceput