Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 18
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash URAAAAA !!! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ihi, deci ura.
Ia spune, cam cate dulciuri sunt? Ca e alta idee fixa de-a mea, dintre alea putine
papanash spune:
RAPORTEZ:
una punga pufuleti, un pachet biscuiti petit-beurre,o punga mare cu napolitane joe cu cioco , 2 magura, 2 1days si un baton salam biscuti (mic).
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui papanash RAPORTEZ: una punga pufuleti, un pachet biscuiti petit-beurre,o punga mare cu napolitane joe cu cioco , 2 magura, 2 1days si un baton salam biscuti (mic). ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Deci foarte bun, numai ca e clar ca va fi nevoie de mai mult. In cazul asta, o sa fac ce ti-am scris pe mail: cumpar napolitane si alte asemenea vrac si le pun in pungute de alea de sandvis. E varianta cea mai ieftina. Daca gasesc una mai convenabila, anunt aici. Sper totusi sa se stranga bani suficienti pentru radioul cu CD.
papanash spune:
da e f buna ideea cu napolitane vrac. eu mai sper sa strangem bani.
Cricor spune:
papanash, maine o sa ajung si eu la tine la serviciu cu niste hainute si incaltaminte.
Am pierdut adresa, normal :), in principiu am retinut unde e, dar daca ma ratacesc, sun maine si te mai intreb o data.
papanash spune:
citat din mesajul lui Cricor papanash, maine o sa ajung si eu la tine la serviciu cu niste hainute si incaltaminte. Am pierdut adresa, normal :), in principiu am retinut unde e, dar daca ma ratacesc, sun maine si te mai intreb o data. |
ma gasesti la datorie, te astept !
papanash spune:
maine mai astept niste bani, va tin a curent.
sunt foarte curioasa daca ajung coletele la timp, in caz ca nu,ce facem cu ele ? sunt aproape sigura ca luni si posta o sa fie in greva.
LauraNicole spune:
Daca nu ajung la timp , mai facem o actiune acolo si ducem /duceti restul .
Si am o veste buna,luni incep oficial munca si cum am impresia ca aici se platesc banii saptamanal inseamna ca peste o saptamana reincep sa trimit colete !Iar ii imbogatesc pe curieristi,hihihi!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
kokiy spune:
in primul rand daca am intrat aici" Laura,casa de piatra si multa fericire...cine stie,poate jucam si la botez cat de curand"
p.s. mi-am schimbat messu',ca-mi fu' violat,ma gasesti acolo ca de obicei dupa ora 24.00
Papanash,aia de la mine de la firma sunt de kko ...am totusi 50 pungi ,m-a sponsorizat sotul ...nu este gata coletul de la mine maine,pe langa hainute si jucarii am gasit si 2 ghiozdane pe care le-am bagat la spalat...maine mai fac curatenie si pe la rechizite si accesorii copii,sigur are fimea ceva in plus ...daca sunt ceva bani poate ar trebui cumparata si o sticluta de suc la fiecare punguta
....................................................................................
De vanzare
ana l spune:
Bravo Laura!
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/RDiverse#5475654977121038866