Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
Alexandra, cheile sigur sunt ale tale, te rog sa ma suni !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
luminita2008 spune:
alex_andra, am vb cu papanash si se pare ca cheile sunt ale tale sau ale sotului tau... eu nu le recunosc si jucariile trimise de mine erau intr-o cutie, nu intr-o punga... noua nu ne lipsesc cheile....
daca are cineva nr de tel al Alexa_andrei, pls help!
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Cricor spune:
Actiunea de 1 iunie
Eu pot veni la sortat si in weekend si luni pe 31 (dimineata). O sa ajung acolo cu un taxi in caz ca-i greva la Ratb.
Pot sa ajut si la impartit cadouri daca e nevoie, in principiu tot dimineata.
Eu cred ca n-ar fi rau sa fie cat de putin mediatizata actiunea. Cine stie, poate alte 10 doamne se strang si ajuta un alt spital...
Tanti Zavaidoc spune:
Mai ziceti si voi ceva
Daniela sau Laura, imi trimiteti va rog adresa Antoniei_05 pe PM?
Si pe cea a familiei Constantin, daca se poate. Multumesc!
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Alexandra, cheile sigur sunt ale tale, te rog sa ma suni ! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
papanash, stai linistita, nu sunt chei folosibile, le-am pus acolo cu buna stiinta, stiind ca, copiilor le place sa se joace cu cheile.
Daca ti se pare nepotrivit, poti sa le arunci.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
danielac spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mai ziceti si voi ceva Daniela sau Laura, imi trimiteti va rog adresa Antoniei_05 pe PM? Si pe cea a familiei Constantin, daca se poate. Multumesc! |
trimit imediat!
ce sa mai zicem, incercam sa ne organizam si noi cumva, din pacate fiind departe nu putem ajunge la sortare...desi ne-ar fi placut!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui luminita2008 alex_andra, am vb cu papanash si se pare ca cheile sunt ale tale sau ale sotului tau... eu nu le recunosc si jucariile trimise de mine erau intr-o cutie, nu intr-o punga... noua nu ne lipsesc cheile.... daca are cineva nr de tel al Alexa_andrei, pls help! Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008 "Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
gata, am sunat-o pe papanash, am lamurit misterul
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
papanash spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Mai ziceti si voi ceva |
dar tu, tu ce mai zici ?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
dar tu, tu ce mai zici ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ca avem televizoarele. Oficial
papanash spune:
URAAAAA !!!