Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Papanash, am primit informatiile. Ma gandeam sa chemam si o televiziune, daca sunteti de acord. Evident, va trebui sa obtinem si acordul doamnei directoare de la spital. Ideea de a mediatiza povestea asta nu e ca sa iesim in fata, ca uite ce facem, ci sa dam cumva tonul la initiative similare, pe ideea: da, e greu pentru toata lumea, dar aproape orice familie are cel putin o jucarie pe care o poate dona celor mai putin norocosi (care fie sunt bolnavi, fie nu au familie, etc). Cum vi se pare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Papanash, am primit informatiile. Ma gandeam sa chemam si o televiziune, daca sunteti de acord. Evident, va trebui sa obtinem si acordul doamnei directoare de la spital. Ideea de a mediatiza povestea asta nu e ca sa iesim in fata, ca uite ce facem, ci sa dam cumva tonul la initiative similare, pe ideea: da, e greu pentru toata lumea, dar aproape orice familie are cel putin o jucarie pe care o poate dona celor mai putin norocosi (care fie sunt bolnavi, fie nu au familie, etc). Cum vi se pare?

Mi se pare o idee foarte buna,daca si directoarea de acolo este de acord!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

nu stiu, ma gandesc totusi ca nu facem mare lucru, ducem niste lucruri si jucarii folosite...copiii nu pot fi filmati/fotografiati, cine sa apara la tv ? poate dna directoare ?pe mine una, sa nu va bazati , nu, ca-s complet netelegenica . hai ca-s f obosita, mai vb maine. poate totusi e o idee excelenta, sa dam tonul la astfel de actiuni.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara tuturor.

Simona, am trimis azi pachetul cu plusuri, sper ca joi sau cel tarziu vineri sa ajunga. Toate sunt spalate. Imi pare rau ca nu am putut contribui cu mai mult.

Selene_Bunny, o sa trimit eu cate ceva pentru fetita lui Neli_ra. Pot trimite 2 rochite de vara, 3 body cu maneca scurta, un pantalonas scurt si un maieut. Le spal maine si le pun imediat ce am ok-ul si adresa de la LauraNicole sau daniela

Laura,felicitari pt blue card

Tanti Zavaidoc, . pt televizoare

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Anda,multumesc frumos!
Sa iti trimit adresa Neliei pe PM ?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Am trimis azi pachet pentru Antonia cu 1 rochita, 3 bluzici subtiri cu manecuta lunga, 2 tricouri, 3 paltalonasi subtiri si o pereche de sosetute.
Am sa-i pregatesc si la Neli cate ceva si revin cu ce si cand.
Pachetelul pentru actiunea de sapt viitoare pleaca abia maine din mai multe motive.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

fetele, dragele, va rog ca pentru trimis pachete sa folositi adresa lui Luci, fiindca ea e mult mai lejera in program decat mine. Si in plus nici nu stiu ce formalitati vor fi pt primit colet pe adresa firmei, stampile, imputerniciri si altele...cred ca am uitat sa precizez asta , am dat adresa mea pt fetele din Bucuresti, care vin cu pachetele acolo, iar pt provincie va rog, la Luci !

Mergi la inceput

Laura, da, te rog. Hainutele sunt curate, dar as vrea sa le mai spal o data inainte sa le trimit.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Papanash, sorry, am apucat sa trimit pachetul pe numele tau cu adresa firmei.

Poze cu noi
blog de mama
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Andata, nu-i nimic, sper sa ajunga la timp.
Apropo de presa, la o actiune tot asa, dupa ce ne strofocam sa strangem de toate, si haine, si jucarii si bani,cumparaturi pt toti copiii, o tipa s-a gandit sa anunte o televiziune, si a venit un car de la antene, care a dat acolo niste fructe copiilor, si a prezentat evenimentul ca o actiune a fundatiei "X"-stiti voi care , care impreuna cu un grup de mamici uite ce au facut si-au dres....

Mergi la inceput