Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc) - 22
Raspunsuri - Pagina 15
papanash spune:
Laura,acum am vazut ca ai cercel te-mpodobisi de nunta mey ?
acu chiar plec, somn usor!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Apropo de presa, la o actiune tot asa, dupa ce ne strofocam sa strangem de toate, si haine, si jucarii si bani,cumparaturi pt toti copiii, o tipa s-a gandit sa anunte o televiziune, si a venit un car de la antene, care a dat acolo niste fructe copiilor, si a prezentat evenimentul ca o actiune a fundatiei "X"-stiti voi care , care impreuna cu un grup de mamici uite ce au facut si-au dres.... |
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui papanash Laura,acum am vazut ca ai cercel te-mpodobisi de nunta mey ? acu chiar plec, somn usor! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ce cercel,bre?Te referi la portocala?Bine ca nu-i lamaie ca nu suport galbenul!Urasc culoarea galbena si cum tocmai imi aduse maica-mea o fusta lunga portocalie,mi-am mai tras si un maieu ca sa le am pe toate trei !Nah sa moara dusmanii de ciuda!Da nu-i asa ca-mi sta bine?Ce sa-i faci daca m-o facut muica cu gura ca sa vorbesc si nu sa ... altceva?
In legatura cu TV-ul,chiar n-am chef sa aud de asociatia X ca-si ia meritele pentru 2 mere si 3 pere in timp ce mame obisnuite,femei normale cu job,greutati si familii au pus mana de la mana sa rastoarne muntii!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
Anca , sunt maricei, cica nu mai folosesc biberoane. ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
ok
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
Azi fac pachetul si maine cred ca ajung la tine la birou sa le aduc ...sau poate ne vedem la metrou la Unirii
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
ancadragoman spune:
un patut aveti nevoie?
Uite un anunt
http://forum.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=27592
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
danielac spune:
Fetelor sunteti minunate inca odata!
Papanash, daca vin coletele pe numele tau la firma, sper sa nu fie nici o problema, e vina mea ca eu am dat prima data adresa ta si nu pe a colegei...
Chiar si eu ti-am trimis azi dimineata colet (hainute bebe, hainute 6-7 ani si cateva plusuri, toate spalate si calcate frumos)tot pe adresa ta de la firma...am precizat acolo si numarul de telefon si sper sa ajunga cu bine, probabil ca vineri va fi acolo...
Te rugam mult, mult de tot sa ne scrii aici cand primesti coletele de la noi!
_
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149702
papanash spune:
Buna fetelor,
au sosit doi tatici cu hainute si jucarii, nici nu stiu exact despre cine vorbesc, cred ca Alexandra si Luminita, asa e fetelor ?
A, si tricicleta !!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
danielac spune:
Papanash, multumim sa esti alaturi de noi si te implici asa de mult!
speram ca si actiunea asta propusa de tine sa fie un succes!
TantiZavaidoc
_
Educatia nu masoara icat de mult ai memorat sau cat de multe stii, educatia reprezinta capacitatea de a face diferenta intre lucrurile pe care le stii si pe cele pe care nu le stii" - Anatole France
alex_andra spune:
citat din mesajul lui papanash Buna fetelor, au sosit doi tatici cu hainute si jucarii, nici nu stiu exact despre cine vorbesc, cred ca Alexandra si Luminita, asa e fetelor ? A, si tricicleta !!! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
da, unul din ei era sotul meu:)
ai vazut ca tricicleta nu mai are ghidonul ala din spate, de impins, dar nu cred ca-i va deranja, pentru ca sunt maricei deja si pot merge si neimpinsi.
nu stiu daca sotul meu ti-a dat si ghidonul, eu i l-am lasat si pe ala, daca poate totusi cineva sa il sudeze, daca nu ,nu- bai, ca e functionala si fara.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR