Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, eu sunt tare virusata, de abia ma tin pe picioare.
JoAnn, felicitari! Ce surpriza trebuie sa fi fost pt voi...
Noi am fost azi la eco si l-am vazut pe bubu jucausul. nu sta locului o clipa. Eu l-am simtit prima data acum 2 sapt, acum il simt f bine. Ii place sa se ghemu iasca in partea dreapta, si cum eu sunt slaba, se vede ca si cum am inghitit o mingiuta. Asa facea si Arianna.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 16+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am avut nevoie de pompa de san inca din prima zi acasa, ca aveam asa mult lapte ca trebuia sa scot putin, sa eliberez sanul. Apoi am facut ragade urate si ma mulgeam inainte sa-i dau, ca la inceput curgea sange
Sterilizatorul si bibe le-am folosit tot de la inceput, mai intai sa stochez lapte la congelator, apoi chiar i-am dat bibe la 16 zile cd mi s-a rupt o masea si n-am putut alapta dupa anestezie. i-am dat laptic muls. Apoi n-am mai folosit bibe,ca n-a mai acceptat, spre disperarea mea, care visam macar dupa 6 luni sa dorm si eu 4-5 ore legat
Mai cumparasem o groaza de suzete...evident ca nu le-a vrut.
Haine am cumparat o tona. Facusem o pasiune din a comanda pe net, ca stateam toata ziua in pat. Dar cd am adus printesa acasa, am constatat ca toate ii erau mari , desi ea a avut la externare 3100g, 49cm. Dar toate ii erau f lungi si largi. De iesit nu prea ii luasem, ca am zis ca nu ies cu ea. Dar m-am inselat, asa ca pe la 7 zile eu eram in mall sa-i iau ceva dragut, ca restul stateau ca pe gard pe ea...iar de primit, toata lumea mi-a adus pt varste mai mari.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Si eu am tot citit experiente cu bb abia adusi acasa si trebuie deci toate alea; de asta ziceam ca sunt speriata de chestiile mari de cumparat. Sunt convinsa ca odata luate voi sta (o perioada) linistita..Mai ales cu gemenasi nu prea cre ca e posibil sa dau san la ambii (am citi si povesti cu gemeni).

Ah fetele am facut pizza! Nu ca ma laud dar a iesit cu blat f subtire, (faina integrala sa nu ne super ingrasam); cu ciuperci, ciapa, ardei, kaizer si salam.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Joy21 succes la piata! Sa imi spui ce ai luat

KISS

sugubina +11

Deci : cirese grasane, caise, rosii cherry, pastai de fasole si carne de vitel pt reteta din seara aceasta si pt Sofia un carucior de papusi si o papusica in pijama care spune "Tatal nostru" Daca merg cu Sofia la piata, inevitabil, primeste si ea ceva.

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna, dragele mele burtici!!!
Nu am timp decat sa va anunt ca am fost la echo si am vazut pe bebe... avem !!!!
Iubi e in culmea fericirii, eu sunt bucuroasa ca suntem amandoi impliniti, pana la urma m-am obisnuit cu ideea de la calculul pe care l-am facut. Avem invitati, nu pot sta, am vrut doar sa impartasesc cu voi aceasta bucurie... sunt f f f fericita...
Va pup si va imbratisez!

Ana
16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Felicitari Ana! Sa iti traiasca baietelul. La ce nume va ganditi pentru el?

sugubina +11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Buna, dragele mele burtici!!!
Nu am timp decat sa va anunt ca am fost la echo si am vazut pe bebe... avem !!!!
Iubi e in culmea fericirii, eu sunt bucuroasa ca suntem amandoi impliniti, pana la urma m-am obisnuit cu ideea de la calculul pe care l-am facut. Avem invitati, nu pot sta, am vrut doar sa impartasesc cu voi aceasta bucurie... sunt f f f fericita...
Va pup si va imbratisez!

Ana
16

Ce frumossss, chiar ma gandeam astazi la tine dar nu mai eram sigura daca ti-ai amanat ecografia sau nu. Oricum, vestile sunt f bune si sunt sigura ca indiferent de culoarea caruciorului bucuria e la fel de mare.

Abia astept sa vedem si noi ce ascunde bebe la eco.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu am avut nevoie de pompa de san inca din prima zi acasa, ca aveam asa mult lapte ca trebuia sa scot putin, sa eliberez sanul. Apoi am facut ragade urate si ma mulgeam inainte sa-i dau, ca la inceput curgea sange
Sterilizatorul si bibe le-am folosit tot de la inceput, mai intai sa stochez lapte la congelator, apoi chiar i-am dat bibe la 16 zile cd mi s-a rupt o masea si n-am putut alapta dupa anestezie. i-am dat laptic muls. Apoi n-am mai folosit bibe,ca n-a mai acceptat, spre disperarea mea, care visam macar dupa 6 luni sa dorm si eu 4-5 ore legat
Mai cumparasem o groaza de suzete...evident ca nu le-a vrut.
Haine am cumparat o tona. Facusem o pasiune din a comanda pe net, ca stateam toata ziua in pat. Dar cd am adus printesa acasa, am constatat ca toate ii erau mari , desi ea a avut la externare 3100g, 49cm. Dar toate ii erau f lungi si largi. De iesit nu prea ii luasem, ca am zis ca nu ies cu ea. Dar m-am inselat, asa ca pe la 7 zile eu eram in mall sa-i iau ceva dragut, ca restul stateau ca pe gard pe ea...iar de primit, toata lumea mi-a adus pt varste mai mari.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Sanatate multa!

La tine cam si la mine: pompa de san a fost "must have", altfel as fi dat in belele mari ca mi se intareau sanii ca pietrele daca nu ii mulgeam la cateva ore. Asta a durat cam o saptamana pana s-a reglat productia de lapte. Pe la 3 luni am facut greseala de a-i da lapte in biberon si dupa ce a vazut ca e mai usor sa pape asa, a renuntat la suptul la san. Au urmat inca 6 luni in care am rezistat si m-am muls de 3-4 ori pe zi ca sa mentin productia si sa se bucure fata de beneficiile laptelui matern. Asa ca am cumparat si o pompa smechera de muls electrica de am dar o groaza de bani pe ea. Daca va cumparati pompa, pentru inceput, va recomand una manuala de la Medela.

Sterilizatorul cu aburi l-am folosit si pt pompa si pt suzete, biberoane & co.

Sunt unele femei care nu au nevoie absoluc deloc sa se mulga, bebelusii papa doar tzitzi primele luni si nu au nevoie nici de biberoane sau sterilizator. Eu sper sa fiti cat mai multe norocoase. Ma gandesc ca inainte de nastre puteti localiza un magazin/farmacie cu pompa si instrui consoarta ce sa cumpere in caz de nevoie.

Si cu hainutele la fel am fost si noi. Ma asteptam cumva ca Sofia sa fie un bebe mare la nastere. Totusi s-a nascut la 36 de sapt si a avut 2,9 kg. Toate hainutele pregatite ii erau f mari. Asa ca am aterizat la shopping dupa ce m-am saturat sa-i suflec toate cele la maneci

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sa NU va luati pompa manuala de la chicco..e f proasta..eu cand ma duceam la spital sa o vad pe fata mea ma duceam acolo la o pompa electrica dar sincer nu mi-a placut dar catodata nu aveam timp de muls inaine de plecare...acasa mi-am luat una de la nuk gen seringa(cred ca asa se numeste)..dezavanajul era ca era destul de mica dar mergea f f bine adica scotea laptele imediat ..face vacuum apoi.. curge singur ...despre biberoane daca luati aveti grija sa fie FARA bpa..cele de la chicco sunt aurii(alea fara bpa)

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

FELICITARI ana pt ursulet

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
si 14+

Mergi la inceput