Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (39)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cor-cora spune:

Ukume-14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele ce program aveti pentru acest weekend prelungit

Doamne ai grija si de noi 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doura multumesc mult

Eu weekendul asta o astept pe mama ca vine la mine. Eu sunt din Suceava dar acum locuiesc in cluj asa ca ii vad pe ai mei destul de rar. Asa ca abia astept sa vina mami.Nu ne-am facut inca nici un alt plan pt zilele astea dar ma bucur mult ca avem si luni liber.....poate asa ajung si eu sa ma odihnesc

11+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu plec la munte.... acolo vrea sotul meu sa imi serbeze ziua de nume .... dupa care luni vo sta acasa sa ma odihnesc

15+

Mergi la inceput

fetelor mie imi este pofta de bere.... pur si simplu stau in birou la munca si imi miroase a bere.....o bere din aia super rece si la halba cu doua degete de spuma .... vreau bereeee

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cikas am revenit. Am fost la piata! Sa vedeti ce de fruucte am luat: caise, cirese, capsuni ROMANESTI, pepene galben, piersici...M-au luat toate poftele si nu ma puteam opri.

Io nu plec nicaieri in vacanta asta mica. Desi am free si azi si luni. Ma odihnesc acasa.

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Cikas am revenit. Am fost la piata! Sa vedeti ce de fruucte am luat: caise, cirese, capsuni ROMANESTI, pepene galben, piersici...M-au luat toate poftele si nu ma puteam opri.

Io nu plec nicaieri in vacanta asta mica. Desi am free si azi si luni. Ma odihnesc acasa.

sugubina +11

Gata, m-am hotarat! Merg si eu la piata ca nu se mai poate

Victoria, mami de Anna Sofia, 14+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

se vede ca astazi e sarbatoare mare, nu e mai nimeni pe aici.....fetelor nu mai mancati multe prajituri

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joy21 succes la piata! Sa imi spui ce ai luat

KISS

sugubina +11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

TUTUROR CONSTANTINILOR SI ELENELOR!
dragelor despre lucrusoare,si eu am cumparat inainte sa nasc la primul copil,acum am absolut tot (patut,carut,scoica,cadita pt baie,hainute,sterilizator,pompa de san) nu cumpar nimic,ca o sa primesc si multe cadouri.Iar la dimitra le-am cumparat galbene,verzi,alb,ca sa le pot folosi si la bebe2 daca va fi baietel.pana si camera ei este galben cu vernil,nu imi plac doar 2 culori la copii(roz pt fetite si albastru pt baietei),de parca doar 2 culori exista...problema este ca avem 2 scaune de masa primite cadou si ni le-au adus rozz,in rest tot am in culori care merg si la baietei.
astept cu drag sa vin in romania,mai am putin
va pup cu drag

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)
12+

Mergi la inceput