Maternitatea Giulesti / 2010

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor !

am nascut in august anul trecut la Giuli, o fetita obtinuta prin FIV; am nascut cu dr. Ion Ionut, cu dr. f. f. bun, sef de sectie din cate stiu si un om minunat ! un super profesionist, f.parolist si care nu se uita sa vada ce spaga ii dai, de fapt nu primeste bani decat f. rar daca insisti mult !

Vivela- sa ti traiasca flacaul si sa te bucuri de el ! in privinta spitalului, ai dreptate, eu am avut insa parte de un tratament mai bun fiind pacienta dr.Ion si avand si cezariana; dar si eu am fost f. nemultumita ca asistentele de la bebelusi ii indopau cu glucoza si lapte praf la biberon astfel incat fetita mea n a vrut la venirea acasa sa mai suga de la san si am fost nevoita sa ma mulg ca sa i dau lapte, plus ca lasau ferestrele deschise si cele doua aparate de aer conditionat date la maxim astfel incat la toti copiii incepuse sa le curga ochisorii;de preturi asa am auzit si eu dar fiecare dadea cat putea , nu era o regula;de ex. eu am dat doar 2 mil. la dr., la anestezista n am dat nimic,si am mai dat 30 ron la externare pt. cercelusii fetitei;

nasteri usoare si copii sanatosi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andr33a86 spune:

Buna dragele mele.Si eu am nascut acum 1 luna la Giulesti cu doctorul Cristescu.Va spun din start ca nu am dat nici un ban nimanui.Medicul nu avrut sa imi ia iar la asistente nu am vazut de ce sa le dau.S-au comportat toti foarte bine in afara de o asistenta de la bebei...una blonda si plinuta...care e mereu stresata...si stresanta..ai impresia ca pentru ea toti copii aia sunt o povara.COnditiile din spital sunt asa cum ati mai auzit...acceptabile..nici jeg..dar nici nu straluceste.
Eu una am fost multumita de experienta...imi era cam frica mai ales ca am anscut natural...fara peridurala(vroiam...dar m-am dilatat prea repede) insa nu a fost situatia atat de neagra.

Intr-adevar umbla o femeie de servici pe acolo cu hainute pt copii si rochii de alaptat pt mamici...dar sunt la preturi acceptabile.Am cumparat si eu niste chestii foarte frumoase pt bebe.

Eu va urez nastere usoara oriunde ati fi...important e sa fiti atata voi cat si bebele bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niki81 spune:

bonjurica Andr33a86 sa fiti sanatosi! Cu dr Cristescu spui ca ai nascut? La mine s-au precipitat niste treburi...medicul meu curant era Celus Tarpan insa, din nefericire pt mine, acesta nu e in tara in octombrie cand ar treb eu sa nasc...asa ca ma va "pasa" la unu din "prietenii" lui de bransa - Moisa Mircea sau Cristescu...din cate am inteles de la tine dr e ok...controalele unde aveau loc inainte de nastere, in spital sau are cabinet particular? De Moisa ai auzit ceva? Sunt cam nelinistita cu mutarea asta...chiar imi placea medicul asta, ma mai linistea asa...
Inca o data multa sanatate bb
Noi mai avem 2 luni pana ne cunoastem asa face-to-face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela1984 spune:

buna!
niki iti inteleg perfect stresul... eu am dpn 17 august si Celus Tarpan mi-a zis ca este plecat in perioada asta si va trb sa ma redirectionez catre unul dintre cei doi mentionati de tine. nu am primit pana acum referinte prea bune despre Moisa in schimb despre Cristescu mi s-a zis de bine.

ma mai duc pe 2 aug la control la Celus, poate am noroc sa nasc pana pe 6 aug - cand pleaca ( atunci voi avea 38 sapt si 3 zile).

ce sti ti despre preturile care se vehiculeaza la giulesti?

Mergi la inceput

Buna dimineata mihaela1984! De dr Moisa nici eu n-am citit prea de bine insa profestional vb (ceea ce e cel mai imp) am inteles ca e f bun. Tarifele, citeste tot aici la sub, cele scrise de Vivela. Cum nasti - natural sau cezariana? Sunt curioasa de cum decurg luc in privinta ta, asa ca te astept cu mai multe detalii. Nastere usoara!

Mergi la inceput

mihaela1984 am uitat sa te intreb ceva...spune-mi, te rog, la 32 de sapt ce analiza te-a pus sa faci...ceva de genu biometrie ....??? Este vb de Ecografie sarcina trim. II/III cu evaluare biometrica, morfologica si Doppler? Mi-a scris pe un biletel dar se pare ca pe d-nele de la sanador (unde m-a trimis) nu le-a satisfacut ceea ce scrie acolo si nu stiu exact pt ce sa-mi fac programare?

Mergi la inceput

Niki, am sa nasc normal cu epidurala, ideea e ca inca nu am vb cu nici unul dintre cei doi medici, astept urmatorul meu control cu Celus, dupa care sa vedem ce e de facut...

in ceea ce priveste ecografia de 32 sapt asa mi-a scris si mie pe bilet si m-am dus la sanador si mi-au facut tot tacamul cu dobler cu morfologie, si costul a fost in jur de 350 ron. cu toate ca eu cred ca el nu credea necesar sa facem si morfologie si dopler, cred ca vroia doar masuratorile lui bebe. dar eu oricum nu facusme dopler asa ca nu mi-a parut rau.

tu de obicei unde mergi la control? oricum am sa te tin la curent cu ce mi se mai intampla... am incercat sa-ti trimit un pm dar zice ca nu accepti mesaje private :)...

Mergi la inceput

mihaela1984, am mers pana acum la el la cabinet, langa Ibis, de acum voi vedea..urm mea vizita va fi la unu din cei 2, pe Moisa mi s-ar parea normal sa-l "vizitez" tot acolo-fiind owner-ul cabinetului, insa celalalt-Cristescu- cred ca doar in spital. Ref. la eco, am resuit si eu sa-mi fac programare pt 25 august-si m-am si lamurit e vb de eco cu evaluare biometrica, morfolofica si doppler...fara 4d...ca acum cateva sapt am fc 3d-morfofetala.
PM nush de ce nu merge...ma documentez.
Si eu tot spre naturata cu epidurala m-as indrepta desi a rms sa facem masuratori..eu fiind mai micutza de statura si cu mijlocelul cam mic.
Epidurata o cumperit u sau ti-o dau din spital?
O zi buna!

Mergi la inceput

eu pana cum am mers la Obregia si la cab SECS.

in ceea ce priveste anestezia o voi procura din maternitate asa cum se practica. deci gata tu nu mai mergi la Celus Tarpan? eu ma mai duc inclusiv pe 2 august. tu cate saptamani de sarcina ai? eu am deja 36 + 3z...

tu la ce "atentii" te-ai gandit pt maternitate?

Mergi la inceput

Buna dimineata mihaela1984 si burticilor!
Nu,nu mai amerg, ultima vizita a fost pe 20 iulie, urmand ca in per asta ma sune sa-mi spuna exact ce si cum, unde voi merge si la cine. Am 27 saptamani si 2 zile. Atentii...habar n-am, dar stiu sig ca le-am notat pe un post-it pe cele gasite aici in forum. Daca e naturala va fi in jur de 1500lei dar e cezariana prob va aj pe la 2000lei in funct de cum vor evolua luc. Oricum, pt ca esti mai "mare" ca mine te astept aici, cu fapte concrete, daca vei putea.
Cum a fost la doppler?
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput