Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

neata azi iarasi merg la doc, de data asta la chirurgul care m-a operat sa vedem el ce mai zice , dar poate sa zica orice cu fsh-ul meu pot sa-mi iau gandul...va pooop
Boo ce faci? cum te simti ne gandim la fetite cu lipici?
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

STAU !!! ceea ce nu mi s-a mai intamplat de vreun an si 9 luni .. copilu' e cu o matusa in parc si eu nu stiu ce sa fac prin casa. mi se pare ca trece timpul asa greu !
si evident .. fetite in rochite cu fundite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitika spune:

BOO
tin pumnii sa se prinda fetita visata de tine si peste 9 luni sa o tii in brate!
ma simt f apropiata de tine ca si caz...faptul ca nu mi s-a spart foli luna asta..astept cm sa merg din nou in iunie la monitorizare
tu ti-am facut vreodata AMH-ul? cat ti-a iesit?
eu am 3.11..fetele pe aici mi-a zis ca e ok...dar inca nu am ajuns la medic cu rezultatul si tot stau in tensiune
te pupic!

Mergi la inceput

AMH-ul cred ca l-am ratat dar in rest am senzatia ca am facut tot. Probabil ca mi l-as fi facut si pe asta daca nu ar fi iesit primul FIV sau daca ar fi fost sa incerc natural.
multumesc mult de incurajari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

BOO, deci la tine a iesit din primul FIV minunea?
Ca am citit pe aici fete cu multe FIV-uri nereusite...
Bafta...la fetite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

boo domane ajuta sa fie cu noroc si sa fie si fetita .....iti tin pumnii

didi scumpa mea ....treci de una si dai in alta , offff , sper sa se indrepte lucrurile si sa nu fie asa de grav.

laly stiu ca sunt insuportabile reactiile dar .....asta e doar inceputul , ce incurajare iti dau , iti spun adevarul ca na d c sa ne ascundem dupa deget ...unele din noi am suportat mai usor altele mai greu , sper sa reusesti sa treci cu bine peste ce tare ai fost cand ai zis ca citesti capitolele ...iti urez bafta
panseluta credeam ca esti din bucuresti......asa e va creste si burtica

pupicei tuturor

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata fetele...
Va invit pe forum la o cana de ceai...si
ADitza cum te simti?Cate saptamani ai?Ce simptome??Povesteste-ne tot...sa stim si noi si sa ne pregatim pentru momentul in care vom avea si noi minune in burtica (cu ajutorul lui Dzeu si al Fecioarei)
Am ajuns la capitolul 11...nu ma mai satur citind si mai ales incerc sa retin toate detaliile..ce au facut fetele...ce retete au pus in practica..

Boo si Lucialu...sunt protagoniste principale...
Pupiciiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

Buna dimineata
revin si eu dupa o perioda de pauza, am sa incerc sa fiu mai activa mai ales ca am mare nevoie de ajutorul vostru
mi-am facut o punctie la un chist acum 3 saot,a fost ok, n-a durut nimic, am sta 2 ore in spital, de fapt cred ca v-am povestit de asta. anyway am avut insa o supriza f neplacuta in week-end, cand trebuia sa imi vina menstruatia. m-am trezit cu o durere groaznica de burta, stomac, voma febra, tot tacamul. nu mi-a fost asa rau in viata mea. eram la sovata, tocmai mersesem cu prietenii in acel week-end prelungit.am luat eu nospa, nurofen si cu chiar cu vai m-am dat jos din pat dar seara iar mi-a fost f rau, nici nu puteam sa ma misc.am crezut sincer ca s-a rupt ceva acolo. pana la urma dupa vreo 3 zile mi-a trecut,am venit si la servici intre timp.
ieri am fost la medicul meu sa vad cum arata chistul dupa punctie- e mare si acolo, deci n-am alta solutie decat sa-l scot.ea zice ca faptul ca mi-a fost atat de rau nu are legatura cu punctia, ca daca e sa-mi fi fost rau, imi era imediat dupa.
si mi-a recomanta sa merg pt operatie, la bogdan marinescu.da eu stiu ca se obtine f greu o programare la el. da na, o sa incerc.clar trebuie sa-mi scot chistul ala
aseara insa iar am facut febra, cred ca de faot eu am facut toate zilele de duminica incoace, nu mare max 38 aveam) da eu am tot luat nurofen pt durere si imi scadea si febra. azi noapte insa am simtit-o clar. cu asta chiar is ingrijorata pt ca nu cred sa fie un semn de raceala, am doar nasul infundat. ovarul stang ma doar mai rau ca nicodata, bine e suportabil. de menstruatie am scapat si alte simtome nu am.
as vrea sa spun caa m obosit dar cred ca greul mare de acum incepe si trebuie clar sa lupt sa imi rezolv problema
deci, big help - voi ziceti ca e ok sa merg la marinescu, cum ajung la el.
multumesc ca m-ati ascultat!
felicitari burtoasele noastre si multumim ca ne dati speranta

Mergi la inceput

Filipa imi pare tare rau de ce ti se intampla si mai ales ca iti este atat de rau. Si eu cred ca febra e de la chist, sa nu ai vreo infectie Doamne fereste !!! Din pacate ce povestesti tu acolo ma face sa am si mai mare incredere in Ron-el, care mi-a zis ca nu imi face punctie la chist ca se va reface, m-a trimis la operatie direct.
Legat de Marinescu nu stiu ce sa zic, nu am fost niciodata la el, asa ca nu ma pot da cu parerea. Eu m-am operat cu Bratila.
tinem pumnii sa se rezolve cat mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

BOO, deci la tine a iesit din primul FIV minunea?
Ca am citit pe aici fete cu multe FIV-uri nereusite...
Bafta...la fetite

YAP .. am avut noroc !!

Mergi la inceput