Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor,vazand aici o liniste deplina m-am apucat sa citesc toate celelalte capitole.Am ajuns acum la capitolul 4.
Din vechea trupa Boo..este alaturi de noi inca.
Culeg tratamentele naturiste notate de fete pe aici pe site...dar totusi ma intreb:oare acum cat sunt inca sub efectul injectiei este bine sa iau toate aceste naturiste?Sau este mult mai bine sa le iau atunci cand vor venii rusii?

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns???
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Boo, am vizionat pozele,iubita!!! Alexandru este un frumos,Doamne ce ochi frumosi are!!Seamana leit cu tine.Tin pumnii sa fie un FIV norocos,la fel ca primul,si sa se lase de data asta cu o fetita,asa cum iti doresti!

Ioana: bafta multa si tie,draga mea,sa fie bine de data asta,pana la capat!!!!Astept pozicile cu micuta Sofia!!!

Laley: este mai bine sa astepti sa vina rusii...si eu am facut Diphe de 3,75 pentru un chist endometriozic care tot crestea si abia dupa ce au venit rusii am luat naturistele...ele au rol de stimulare sau de echilibrare hormonala si atata timp cat ovarele sunt blocate de aceste injectii,nu au nici un efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

legat de naturiste nu stiu ce sa zic, nu ma pricep. doar de vreo saptamana beau si eu ceai de cretisoara. in rest nu am luat.

Mergi la inceput

Nusy multumesc mult !!! Si felicitari pentru fetita ta, ai reusit dupa atatea incercari sa iti vezi visul cu ochii si sa il tii in brate !

Mergi la inceput

Multumesc nusy!
Si eu ma gandeam la fel ca nu trebuie sa iau..totusi pana acum am luat aceste naturiste.Cred ca voi lua doar ceaiuri de acum incolo..astea nu au ce sa faca rau...

Cunoaste cineva un medic homeopat bun in PITESTI???

Vreau sa merg si eu la homeopat dar parca nu as face drumul special pana in Bucuresti...

Mergi la inceput

Ce liniste este pe aici!
Fetele..nu mai dati nici un semn??Nicio noutate...
Eu m-am apucat de citit toate capitolele, am ajuns la capitolul 5.
BOO si Lucialu...va citesc povestile..si vad prin cate ati trecut..

Haideti fetelor...mai impartasiti cu noi impresii...
Pupiciiiii

Mergi la inceput

ohohooo pai iti dai seama cate ni s-au intamplat pana la capitolul 58 ???

Mergi la inceput

Imi dau seama Boo..cate ati patit..peste cate ati trecut dar pana la urma totul s-a soldat cu o finalitate fericita pt tine.Ai un copil..iar asta este cel mai important..
In curand poate vine si bebe 2..Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Neata Fetelor,

Vreau sa va spun ca nu mai pot, incepe sa ma doboare efectul injectiilor
Am niste bufeuri groaznice care nu ma lasa sa dorm..Ma trezesc noaptea..nu mai pot adormi apoi...este groaznic....
Iar dimineata.. dorm pe mine...
Sunt atat de obosita...ma dor si oasele..chiar nu mai pot...
Ma incurajez singura ca am terminat si ultima injectie...si astept sa-mi vina rusii.
Eu am facut Zoladex...stie cine cam la cat timp de la ultima injectie revine menstra???
Stiu ca dupa Diphereline..vine destul de greu de la ultima injectie..

Si totusi aceste sacrificii sunt pt ca vreau si eu sa fiu

Sa aveti o zi buna..pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Cine imi poate recomanda si mie o clinica/un medic buna/bun in Budapesta? Ginecolog, bineinteles.
Sotul meu are un curs in Budapesta si ne gandeam sa-l transformam intr-o minivacanta. Si peste noapte mi-a venit mie ideea asta: daca tot bat drumul pana acolo, ce-ar fi sa ma mai caut si eu o data?
Multumesc anticipat!

Mergi la inceput