Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(58)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Multumim de info, beatrice. Am dat si eu o cautare pe google pentru aspargus racemosus dupa ce am citit articolul si am gasit urmatoarele:
http://www.soothe.ca/articole/articol_41_asparagus.htm
http://www.gradinamea.ro/Asparagus_racemosus_7316_550_1.html
Se pare ca e vorba de sparanghel, dar cel salbatic, nu cel cultivat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am inteles acum Beatrice!
Incerc sa-mi cumpar luna asta Vitex Agnus Cactus si apoi poate incerc si acest nou remediu.
Voi VITEX-ul l-ati comandat pe internet??sau la un plafar...

Mergi la inceput

Fetelor, am citit aici pe forum pe undeva ceva de care trebuie sa va intreb:cineva zicea ca exista posibilitatea sa ramai insarcinata inainte sa-ti vina menstra dupa Diphereline, pt ca ovulezi inainte...mie una mi s-a parut o aberatie...voi ce ziceti?
Eu sunt acum in asteptare..am facut ultima injectie pe 03 mai..si nu stiu ce sa fac..sa-mi cumpar teste din acelea de ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
Bea merci
Fetelor la mine ghinioanelele se tin lant mi-am facut fsh-ul 25.7, iar la 25.8 e prima treapta din menopauza, ce ziceam eu inainte ca nu-mi mai fac nici o speranta de bebe acum sunt convinsa, mi-e si frica sa constientizez treaba asta ca poate ma apuca o depresie de nu mai ies din ea.....va puup pe toate
ps: apropo de naturiste eu vreau sa joc ultima carte cu un prof pe apiterapie ... acum sunt in faza de analize

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Incercati si cu acupunctura, mai nou, se face la Stat, te duci cu trimitere de la medicul de familie!

15+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Salutare !
Pentru moment sunt gravida, teoretic ca sa zic asa Azi am avut transferul de embrioni si am 3 la purtator. Sper sa fie cu noroc ca prima oara.
Eu una vizualizez o fetita . Sa fie clar !

pupici la toata lumea !!!

Mergi la inceput

BOO..mult succes.
Sa fie asa cum iti doresti...
Iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Boo, ce simpatica ai fost! Iti urez din toata inima succes, sa se prinda si sa fie o splendoare de fetita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

Boo bafta sa fie cu noroc si poate vor fi 2 fetitesau 3 puuup si sa fie cu lipici

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Didi una si buna vreau .. .

Mergi la inceput