**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monilasnd poti sa-i faci cu branzica si smantanica, paste cu legume, etc.
Inutsa aha...ma gandeam eu ca nu ati mers voi in vizita 3 luni. a plecat cu bursa erasmus?
Monitza fweliciutari pt. primul dintoc! la cat mai multi.
Bely probabil s-a luat dupa Balazs a lui Pooh.

acum vreo cateva zile m-au durut sanii ca atunci cand eram gravi. de atunci s-a inmultit laptele, simt ca vine mult mai mult cand trage bebu. oricum, la cat de fan este...nu ar fi tocmai bine sa nu mai am.
Ma gandesc cu groaza cand va fii vremea de intarcat.

azi a mancaty supa cu galuste. doamne ca nu se mai sATURA.

scuzati greselile/literele in plus, dar scriu cu el in brate.

Baietii mai mari sunt la film la mall, ne imbracam si noi sa mergem pe acolo.
de dim. am fost in parc la nisip si leagane.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

La multi ani, Sara Amira! (scuzati intarzierea)

Cornelia, Monitza multumesc!

Inutsa, n-am comandat inca onbuhimo. De fapt, i-am scris, dar nu mi-a raspuns la mail. As vrea totusi sa-l iau.

Bely ai fetita mare! Bravo ca ai alaptat-o pana s-a lasat ea!

Dragul meu copil, cand vrea sa faca [,] kk, ia olita in brate! Asa il gasesc, cam de 3 ori pe zi, adica aproape dupa fiecare masa. Ma asteapta sa-l vad si cum il asez da drumul.

Azi am venit cu el de la plaja in putzica goala. Asa a adormit. Initial l-am acoperit cu un prosop, dar pe drum s-a foit in carut si tot arata bijuteriile trecatorilor. Bine ca n-a cerut sa mearga si pe jos, ca ar fi fost o treaba sa ne plimbam asa.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

monitza felicitari pt dintzoc, la cat mai multi si fara bataie de cap
giova uite ca direct la pooh mi-a sarit mintea cand a inceput sa faca fitze fiie-mea, asa ca m-am consolat ca nu-s singura in suferinta, adica nu ca ma consolez ca nici balatsz nu mai papa san dar vreau sa spun ca e ceva normal sa mai refuze bebeii san, altfel m-as fi stresat ca poate ceva nu am facut bine sau e din cauza mea..
noce cum merge tratamentul lui Filip la ochisor? Ce baiat mare ai, bravooo lui, eu nici olita n-am in casa, trebuie sa cumpar si eu una sa vad ce fatza va face zmeurica mea cand am s-o pun pe tron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ungaras spune:

Buna seara,
Intru si eu sa citesc si aflu de la voi ca a fost mare sarbatoare, asa e cand nu e nimeni sa-ti spuna. La multi ani si de la noi. Cred ca am si spalat de c-tin si Elena . Azi nu, am cascat si eu gura in calendar.
Am vazut-o pe Laura Maria la baita si mi se pare o minune cum sta ea intinsa cu burtica in sus.. E o dulcica. Mie imi e greu sa o tin pe M-C in cadita, ce sa mai zic de stat pe spate... Exista 'some tips'cum sa tii un bb in cadita?
La multe lunitze Sara Amira , La multe lunitze Iris
Noce, voi locuiti aproape de plaja?
Duminica am mers la piscina, pregatiti de balaceala dar am gasit inchis asa ca am mers la lac. Mi s-a parut super dificil sa tin fata la umbra. Am cremuit-o si a avut si bluzita pe ea dar soarele ardea ca nebunul. Giova tu cum te-ai descurcat la mare? L-ai lasat pe Edi la soare?
Am tinut-o fara scutecel sa ii intre nisip peste tot iar cand a adormit am pus-o in carut dar tot fara. normal ca a facut pipi si acum trebuie sa spal carutul dar astept vreme buna sa se usuce repede.
Mie mi se pare tot mai greu cu mulsul, lapte am destul, dar asa m-am saturat ca mi se face rau cand incep sa mulg. Rau de la stomac si sa dau la boboci.
Fata mananca foarte putin in ultima vreme, adica vreo zece lingurite, asa, si gata. bea apa multa, ii place painea dar mancarica mea nu prea.Degeaba ii pun eu carnita in supa sau in piure. daca nu papa supa nu papa nici carnita. De vreo 3,4 zile face si kk foarte moale.Maine o sa-i fierb niste orez sa vad daca vrea sa bea zeama aia.
Fitzoasa e si ea ca alte zmeurici pe aici, daca nu-i convine ceva tipa, se uita in ochii mei si se incrunta. Nu stiu ce ziceti voi dar eu cred ca stie foarte bine ce face si nu cred ca e chiar cum se spune ca bebeii imita si ce vad in casa fac si ei.adica daca sunt parintii nebuni, urla si tipa, se bat etc e de asteptat sa cresca un copil la fel, ca vede in casa. Dar fata mea face lucruri pe care nu le-a vazut la noi si nici in alta parte. Face ca ii place, habar nu am. Tipa, imi da peste mana, ma impinge daca stau langa eelco si vrea sa se aseze in locul meu......Sa vedem unde ajungem
Va pup si sa aveti o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

ungaras o fi geloasa MC

noce eu i-am scris pe mess si mi-a raspuns de fiece data. vreau si eu ala, dar nu le are facute inca. e o lista cu pers doritoare, cam 2 sapt dureaza. scrie-i pe mess mai bine. de abia astept sa il primesc! multam de pont
ce hazliu Filip . voia si el "aerisire"

giova nu e bursa erasmus. programul lor de doctorat ii obliga sa faca stagiu de minim 3 luni unde vor ei. asa ca sotul a contactat un prof de aici si uite-ne in trento
cum faci supa de galuste? sunt in pana de idei.

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

poftiti si la pozici noi

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!Noi am cam absentat zilele astea,am citit pe diagonala,recuperez indata ce ma lasa Balazs.....Belly,imi pare rau ca a refuzat Patry sanul,off,ce te inteleg......Insa bucura-te ca ai reusit s-o alaptezi pana acumEu mai apreciez ca asa Balazs a acceptat usor formula,il bea fara problemaDe azi sunt la cura de slabire,fetelor....sper sa ma tinaaaaaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Hello tufa
intusa m-am delectat cu pozici superbe. Daca n-o cheleam pe a mea semanau rau de tot fetele cochetele
pooh ce sa facem?! trebuie sa trecem si peste asta, bine ca a refuzat ea si ca nu a m chinuit-o eu cu intarcatul. Ce dieta tii? si eu am zis ca ma apuc de slabit daca tot n-o mai alaptez, sa vedem cata vointa o sa am
Patrí e o fitzoasa si jumatate si incepe sa aibe o personalitate de zile mari, stie sa strige foarte serioasa daca nu-i convine ceva dar de unde a invatat asta? 2 zile la rand a baut 210 ml lp dimineata, iar azi doar 120ml si daca am mai insistat putin a inceput sa tzipe ca si cum mi-ar spune ca nu inteleg ca numai vrea..dar nu inteleg de ce asa de putin a mancat in dimineata asta?!

Mergi la inceput

poate vreti sa vedeti o cheliuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Monitza, felicitari pentru dintzoc!

Noce, ai baiat destept, ce mai! A mea mai nou face aproape de fiecare data in scoica auto. Mor, ca o iau de acolo murdara pana la buric, si iar ne intra prin alte gaurele...

Pooh, bafta la cura de slabire!

Ungaras, zici ca face si M-C kk moale si refuza mancarea? Am trecut si noi pe aici, atunci nu ne-a iesit nimic la analize. O fi un mic enterovirusel. Sanatate micutei!

Giova, dar ai un mancau, nu gluma!

Alinutza, Eric ce mai face?

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput