**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 9
Corinna1982 spune:
Bely, sa-i fie de bine tunsul. Eee, acum seamana si cu tati!!!
Inesa, frumoasa, frumoasa Bia!
La multi ani! Sara Amira, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de zmeurica ta!
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
pooh spune:
Blanca,imi pare rau pt. catelusa taMonitza,felicitari pentru dintisoooorrrr!!!!Gata,are mami o domnisoara in toata regulaNoce,wow,nu am cuvinte....de cand ai inceput sa-l pui pe olita?Ungaras,si tu mama eroina cu mulsulEu m-am muls intens cam 2 saptamani,dar mi s-a parut fff. greu,styresant......Si Balazs tipa cand nu ii convine ceva....huh,si cu o voce de te dor urechile......Timea n-a facut asa ceva neverDepinde si de personalitatea copiluluiInutsaaa,e superba-superba Bia......Ma uit cu mare drag la pozele voastre!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
2 ore am stat pe scaun la dentist...incearca sa-mi salveze radacina unui dinte...mi-a zgarmanit pe canale de numa...urata treaba, ce mai.
Edi m-a ametit azi noapte cat a supt...ma dispera ca numai cu noi doarme...nu stiu cand indraznesc sa-l pun la el in patut. adoarme acolo, dar cand se trezeste noaptea il iau la supt si cu noi ramane...si tare nu-mi palce ca e tot cu boticul dupa sanul meu.
Eva Ilinca, Stefania Alexia si Olga Ioana
sa cresteti mari si sanatoase zmeurici frumoase!
Noce ce bine si-a insusit Filip conceptul de olita. asa copil mai rar.
Bely nici eu nu am olita in casa, adica am ce a ramas de la marco, dar nu sunt scoase la lumina.
Haioasa cheliuta ta, acum chiar ca seamna siu cu tati, prea aducea numai cu tine.
Ungaras, Edi a stat in soare doar cand era in apa. In rest erau sezlonguri cu umbrela, asa ne protejam de soare. avea lotiune pe el, mai si un tricou subitre de bumbac in jurul orei 11:30-12. se juca si el in nisip, cu ciucurelul gol, sau dormea in carucior.
Inutsa si nu ia nicio bursa? doctorantii erau acum 6 ani in trento cu bursa de 1000 euro. dar si lucrau la proiecte de le sareau capacele.
eu am facut supa normala de gaina de casa si am pus galuste in ea. Marco prefera galustele, in locul taiteilor.
galustele le fac normal, cum se fac: oua cu gris, dar le-am fiert in apa, nu in supa.
E mortala Biuta in iarba si cu floarea la ureche.
Pooh hai sa dam mana cu mana. si eu am intrat de azi la cura, la dieta Rina, sper sa ma tina si pe mine.
pana acum a fost ok ca am stat 2 ore la dentist...acum sa vad cum rezist.
dar e o cura super ca lumea, sper sa rezist si sa nu apara dulciuri in fata mea.
Corinna papa bine, sper sa fie tot asa, nu un fitzos ca mine si frate-su'.
o sapt. faina sa aveti si cu vreme buna.
fug la calcat.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Bely,tin dieta south beach...sau ma rog,incerc s-o tin....azi e prima ziCu laptele formula inca nici eu nu-mi dau seama cat bea.....cateodata ramane o gramada in sticla,cateodata nu-i ajunge ce-i fac si urlaaaaaEra mult mai usor cu tzitziA,si urasc sa spel biberoaneImi place cum ii sta tunsa....i se vad ochisorii aia frumosi si mai siPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Giova,succes la cura!Si eu am cochetat cu dieta Rina,am mai tinut-o cativa ani dar mai mult de cateva saptamani n-am rezistat......Si Balazs doarme langa noi dupa ce se trezeste....defapt langa mine....tati il ia din patut,eu fug sa-i fac lapticul,il culc langa mine si tati se muta in alt patPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
corinna abia astept sa-i creasca parutul, imi place cum ii sta si asa dar parca tot mai bine ii statea cu parul mai lung, doar ca-l avea tare matasos zici ca era de pisica..acuma parca se intareste firul si ne inteapa ca la arici iar ea isi mangaie des capusorul. Cum mai e Maria? merge bine tratamentul? pupam fetita frumoasa
giova vai cat tragi cu dintii, sa numai zic de azi 2 ore, am tras si eu cu o masea in urma cu 2 luni nu mi-e dor de dentist.. pe mine ma dor falcile 2 zile dupa ce stau cascata 30-40 min la dentist Mai ai mult de lucru la dinti?
Am tinut si eu o sapt. Rina inca pe cand alaptam,dar m-am lasat pagubasa, nu pot manca o mancare la pranz si cina, sunt prea sa pot tine Rina's. Bafta la dieta!
pooh si eu am cochetat cu SB candva, acuma iar m-am gandit la dieta asta dar intre timp mai citesc si Monti, acuma nu stiu de care sa ma apuc, mare dilema si dietele astea
Bafta si sa ai rezultate bune si rapid!
Si voi spuneti ca fata a semanat cu mine? Pai de cand am nascut-o toti imi spun ca Patrí e copia lui ta-su si eu vroiam sa semene si cu mine.. glumesc, nu are importanta cu cine seamana, important e sa fie sanatoasa (dar s-ar fi umflat pipota in mine daca imi semana)
pooh spune:
Bely,hai,baga-te la SB,o sa ne fie mai usor s-o tinem impreunaMonti mi se pare tare complicat....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Pooh cu ce se mananca dieta SB?
de cate ori se mai trezeste Balazs?
Bely mai am de lucru...numai ce am inceput.
azi merg sa ia masuri pt. dintii unde am implanturi. dimineata mi-a lucrat in cealalta parte, unde mi-a dat lucrarea jos siu mi-a scos premolarul, acum incearca sa salveze molarul, sa se ancoreze de radacinile lui.
chiar mi se pare ca seamana Patri cu tine, cu sotul seamana ca e fara par.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Bely,hai,baga-te la SB,o sa ne fie mai usor s-o tinem impreuna Monti mi se pare tare complicat.... Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
pai daca am companie ma bag
de maine incep, tocmai bine ca deseara merg la cumparaturi si am sa-mi cumpar de dieta papica. Daca nu mancam la MD marul puteam sa consider de azi, pt ca la pranz o sa pap peste pe gratar cu salata. Cte kile ai si cete vrei sa slabesti? Eu 64 la 1.65, si vreau 58, deci 6 kile in minus
bely spune:
giova SB e impartita in 3 faze, prima faza de 14 zile unde se slabeste mai rapid dar e si mai stricta, faza a 2 a o tii cat vrei sa mai dai jos deja e mai lejera in a mancarii, iar a 3 a sa te mentii, devine un mod de viata daca vrei. Daca cauti pe google gasesti sau daca vrei cartea iti trimit eu, imi lasi adresa de mail si iti trimit. In carte sunt si exemple de meniu dar si retete de SB. Cel mai nasol in dieta asta este ca nu poti manca fructe 14 zile, in rest pt mine e ok, acuma depinde de gusturi si stiluri de viata.
cat despre dinti, imi vine sa plang numai cand stiu cat ai de frecventat stomatologia. Bafta sa scapi rapid si sa-ti iasa cum iti doresti