**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 5
bely spune:
Buna mamici si pitici
La multi ani mamicilor si taticilor Constantin/Elena
La multi ani Alinax si Andra, sa fiti sanatoase
Vazut minunata Laura lui andreea, ce frumos sta ea la baita.
lucialu vaii cat mai scrasneste si Patrí din dinti, chiar vroiam sa intreb daca mai face careva din tufa la fel si daca e normal?! oare fac de dureri sau de nervi? cert e ca a mea cand face nu-i suparata,nu plange doar se apuca sa scrasne din dinti,caninul de sus cu ce de jos.
Aseara am chelit-o pe zmeurica mea, cu masina 0 dar nu am ras-o, si nici macar nu a simtit se juca cu o jucarie tati o tinea de vorba si mami tundea cu masina, abia si-a dat seama ce facem cand deja terminasem si ma mai uitam daca nu au ramas ceva fire ne taiete si a inceput sa miste din cap, iar cand a luat-o ta-su in brate si a dus-o la oglinda a inceput sa rada in hohote. ii sta bine dar parca o schimba mult, oricum parca nu avea par ci matase, acuma asteptam sa creasca repede parutul
bely spune:
ayda esti si tu Elena? La multi ani, sa fii sanatoasa si bebe minunat iti doresc
Ce rau imi pare ca va taiat CIC-ul, statul nostru nu are pic de remuscari fata de bebici?! si apoi se plang ca scade natalitatea
Giova spune:
of...ce veste proasta Lucialu. Nu am apucat sa deschid Tv-ul azi.
PSD si PNL vor vota motiunea de cenzura pt. demiterea guvernului. sa vedem ce mai urmeaza.
al meu bb colinda peste tot. de cateva zile merge in 4 labe si acum e putin mai independent.
Ayda lma si tie cu ocazia onomasticii.
Inutsa e Mondo Wind magazinul, cellular point l-au inchis de ceva vreme. scuze, dar m-am tampit de tot. cred ca s-a mai deschis o franciza a windului, mai bine intreaba pe prietena mamei tale unde e mag. romancei Mihaela, in via pratti. Poate o stie si mama ta, caci la ea merg cam toti romanii, e singura care ii ajuta, mai ales ca multi nu stiu asa bine italina. daca mergi sa-i spui cine esti, ca i-am zis de tine.
Magazinul este in centru, aproape de Duomo, in spatele univ. de sociologie, e piata joia in fata magazinului ei.
Edi e linistit, nu e argint viu ca finutul, au ca Marco la varsta lui...dar e foarte mamos si cam fricos. ar vrea sa mearga, dar are nevoie de mine, pe post de sprijin. acum vad ca mai pleaca in 4 labe, ceea ce e bine, ca mai scap si eu.
Noce, Inutsa acum 6 ani cand am venit din Trento, a fost super bine. Sotul a venit cu o oferta d emunca super, eram la noi in tara, in alt oras, dar nu conta si cu un salariu mai mare decat in Italia. aici era d-nul inginer, nu un simplu desenator ca acolo.
u regretam pasul facut, e tot mai greu si in Italia. sora-mea se descurca foarte greu, au datorii, magazinul merge naspa, au mai inchis unul....pot zice ca noi stam mult mai bine decat ei acolo.
Rallu ma bucur ca totul e ok si Robert un copil cuminte si papacios.
Bely, Lucialu si Edi crasneste din dinti, doamne ce ne dispera, dar nu avem incotro. Tin minte ca asa facea si Marco.
Patricia acum mi-am amintit de tine....cum esti? ai scapat de augumentin? Andrei mai suge, nu?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
mamici v-am tot spus ca ma musca Patri foarte tare de sani dar am crezut ca o sa fie ceva trecator, de cand a inceput sa muste sugea mai puti iar de 2 zile practic refuza sanul, eu am zis ori ca e obosita si nu vrea,ori nu ii e foame,bla bla..dar aseara mi-a dat seama ca ea de fapt refuza sanul, plange si protesteaza cand il bag in gurita si ma musca rau de tot de imi da sange, iar cand ii fac bibe il bea rapid. Deci mi-am dat seama ca nu mai vrea, eu am sa mai insist o zi doua poate o convig dar daca nu, ce ma fac ca eu am lapte foarte mult, sanii dau sa puste si ma dor? Am citi in urma cu cateva sapt. ca au fost mamici care au intarcat, cum ati facut? aveti ceva sfaturi si pt mine?
Dimineata a supt foarte putin cred ca nici 5 min., apoi am scos cu pompa cate putin din ambii sani, dar sunt plini ochi, iar mie pompa imi produce multa lactatie, asta am vazut cat era ea mica si trebuia sa merg undeva si ii lasam sotului bibe, dupa ce ma mulgeam la o ora imi puscau sanii iar daca eram fara sutien efectiv curgeau.
lucialu spune:
Ayda LMA!!!
Giova asa e, au personalitate de te cococoseaza cu ea
Bely ai facut un test de sarcina?Hai ca o dau in babisme pe mine nu ma seaca faza cu alaptatul, din contra sunt multumita ca inca ii dau, dar ma seaca suzeteala si stiti vb aia" nici un nani fara mami?" asta e deviza pupei
Cu scrasnitul cred ca e o noua distractie:o chestie ft interesanta legata de noii aparuti in gurita si uite ce pot face eu cu ei
Legat de CIC e nasol, pt cine va dori va putea sa-i atace in instanta dc nu se implica pana atunci Curtea Constitutionala.
Mie mi-e mila sa o tund pe matza...
Inutsa eu i-am dat peste sapatamana asta, a mancat dar parca nu o trage ata ca la pui sau ficatel. I l-am dat si simplu, scos fileul din imbracatura de snitzel facuta pt noi(aia era si partea sarata) si cu orez si legume pasat.
PatriciaArdeleanu spune:
La multi ani si din partea noastra sarbatoritilor zilei de azi!!
Giova, multumim de intrebare. uite, pina acum 10 minute am stat cu sufletul in gat asteptind un rezultat pentru Daniel, din fericire e negativ. noi ceilalti ne-am pricopsit -de la Rebecca probabil- cu streptococul beta hemolitic A, rebecca are si stafiloc auriu iar eu Kelbsiella...cum, cind, unde, nu as putea sa stiu (klebsiella cica se ia cel mai mult intraspitalicesc). asa ca toti, in afara de el (inclusiv bunica si o vecina care a mai stat cu ei) luam acum zinnat, la care e sensibil microbul. am inteles ca se scapa destul de greu, trebuie antibiotic repetat, exudate repetate.
Rebecca a debutat cu febra f mare, afte multe si urite, la consultul ei dr a zis ca nu e cazul de xudat,ca e viroza, antitermice, glicerina, siropuri, etc. la citeva zile dupa ea am urmat eu, cu stare de rau, febra, durere ingrozitoare in gat (eu nu am amigdale), durere de muschi, incheieturi. la orl cind m-a vazut mi-a dat imeaidiat augmentin pina mi-a iesit rezultatul.
acum ne simtim bine, nu am intarcat si sint sigura ca numai lapticul meu l-a protejat, caci tot timpul am fost cu totii nas in nas, rebecca mereu calare pe el, il pupa, etc, eu nu mai spun...am fost in co medical si ne-a prins bine.
am vazut pozele din Egipt, superbe!
nu am apucat sa citesc multe ca nu am avut starea, dar am reusit sa ma binedispun cu pozele (mama, ce apa albastra!) si abia astept si sejurul nostru, in iunie. anul asta vom merge la noi la mare, parca nu am curaj cu amindoi,, mai ales dupa bolile astea.
am vazut si cirliontat de Pepitelmq, da, asa e, nici nu ma gindeam sa ajung pina aici cu alaptatul, dar am vrut foarte mult si am reusit. imi pare f rau ca rebe nu a avut parte de asta si se vede, ca e sensibila. dupa ce ca e cat un tzar, acum nici nu a mai putut minca cu aftele astea.
in rest nu prea am mai citit si nici vazut alte poze.
ClaraJ spune:
Stiu ca sunt cea mai lenesa, cu toate astea intru si eu rapid sa urez tuturor Constantinilor si Elenelor, toate cele bune, fericire cit cuprinde si un imens LA MULTI ANI.
Pupici dulci,
Clara si Bryce
chance2008 spune:
buna, mamici de zmeurici...
ma chinui sa scriu de ... dar deh, din cauza de mariuca maraita am tot amanat, iar cand dormea, am preferat sa ma odihnesc si eu,,,
noi am reusit cu intarcarea.. am o domnisoara super acum.. avem un program regulat de masa, de somn, fara talente, fara sa dispere ca nu-i miroase Maria sa Tzatza... Nu imi vine sa cred... mai greu a fost pentru mine, ca mi s-au umflat sanii de am innebunit si, fiind insarcinata, nu am putut lua nimik
apoi am fost racite amandoua.. tratament la greu pentru ea, cu aerosoli, fara antibiotic, cu aspirat cu BB, cu urlete la administrarea nurofen.. tratament ioc pentru gravide in primul trimestru.. tuse ca la nebuni, de a ajuns copilul meu sa doarma in crizele mele de tuse isterica...
da` a trecut!!
acum suntem bine mersi si scoatem nasul din barlog!!!
inca nu mergem de-a busilea, dar tinuta de 2 manute(doamne fereste sa ii dai drumul la una.. pune frana instant.. zici ca are ABS)ar merge pana la Bucuresti...
vazut zmeurele superbe.. ochioase, mama- mama....
la multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor!! sa va dea DD ce va doriti...
gata.. a terminat de studiat o chitara muzicala ,,, s-a dat alarmaaa
mami de maria- 27 iulie 2009
9-10 saptamani
CriPOD spune:
You're just too kind, miladies. Acu' numai ai vostrii sa fie frumosi/frumoase si dulci? Adevaru-i ca musai sa-i tai pleata aia ca inca nu l-a nimerit nimeni de baiat, imbracat in albastru si tot pretty ii zice lumea. Nu ii tai parul, don't worry, numai chestia aia din varful capului, care e mai lunga decat bretonul.
Pompadurul asta mic si-a schimbat programul de o saptamana, nu mai doarme decat odata. Dormea ca ceasul, la 2 ore dupa ce se trezea, vreo ora jumate, apoi treaz vreo 2-3 si iar un somn de vreo ora jumate. Ei acum se culca pe la 2 si doarme vreo 2 ore jumate macar. Necazul e ca-s obosita, suratelor, zici ca merg la sapa. Am tot sperat ca e doar un fluke, si il tot imbiam cu patul, am incercat sa-i schimb si orele de trezit si de culcat, dar nici vorba. In zilele alea m-a pedepsit ca n-a dormit decat juma de ora toata ziua. Ei, asta e! In rest tot pe la 11 jumate se culca seara si tot pe la 9 jumate se trezeste dimineata. Acu muncim sa reorganizam mesele, nu ne mai prea iese treaba asta. Sa mai zic ca nici pe la bloage n-am mai dat decat tangential de cand cu programul nou al motzatului meu.
Giova, frumos resortul. M-am distrat de Edi imbracat in fetita. Si eu am poza de-asta cu Paul, o sa-i fac si lui O cand mai creste.
nusy, e funny ratusca ta leganata.
Patricia, sanatate multa. Si eu cred la fel, de indata ce ai luat infectia si organismul tau a inceput sa produca anticorpi Nuki (asa se spell? :P) a fost protejat. Chiar daca lua, cel mult facea o forma usoara.
lucialu, pai e o scumpa pupa aia mica a ta, dulceee. Ce mandra e ea de dintisori. Am asa un feeling ca e de-o smecherie de-aia... inocenta, multe victime in calea ei, incepand cu voi, hihi. Si pepitul a scrasnit din dinti, ceilalti nu, vai ca ma dureau creierii. A fost cand ii iesea un incisiv superior, pana cand a spart gingia. Eu asa am asociat, ca dupa ce-a iesit dintele s-a oprit.
L-am vazut si pe Serban pe contul comun, cat e de scump si ce mult a crescut, buburuzo!
La multi ani fericiti, noce!!!
Sanatate sa ai, sa va puteti bucura de ce va inconjoara.
un weekend frumos.
pepit