**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_1979 spune:
Intru si eu rapid sa urez La multi ani tuturor Elenelor !
Mami de Laura Maria( 16.07.2009)
blanca000 spune:
Buna si de la noi intr-o zi asa de mare,
Sa fiti sanatoase fetelor si baieti care va serbati astazi. La multi ani si lui Noce pentru ieri!
Eu...trista, trista...catelusa mea nu e bine deloc, are boala aceea incurabila care a ajuns la plamani si abia mai respira..toti imi zic "injectia letala"..eu plang si plang, nu stiu ce sa fac...imi e mila dar nu pot...
J. imi spune sa fiu tare..apoi cauta pe net de "raiul catelusilor"...mie imi vine sa urlu, sa plang..dar cu cine sa ma cert? pe cine sa iau de piept? unde sa dau cu pumnul?.....cine e de vina?...
Imi zice sa nu plang, sa fiu tare, sa nu pierd laptele pentru Eva..incerc insa mi se rupe sufletul, urlu in interior....imi zboar alacrimile in coltul ochiului...si ma intreb incontinuu..ce sa fac? pentru ea.......
iertati-ma fetelor..vroiam asa sa stiti ce fac ..
Peste toate astea Eva a facut iar bubite, multe, marunte, transparente si rosii, pe gat, umeri, spate, frunte..cica de la transpiratie.Asa imi zice pediatra, asa mi-a zis si doctora de la spital unde am alergat astazi intre un cabinet veterinar si unul de radiografie canina. Sper sa fie doar atat..nu pare alergie, nu e nimic contagios..ce piele sensibila are si ea..si eu ma sufoc imediat..
Va pup fetele, sa aveti o noapte senina si buna de tot
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Motana spune:
am lipsit cateva zile si am pierdut poze
lucilau, Giova nu puneti pe cont sa vaza si ochiu' meu?
ca aici in mesaje se pierd mai usor.
Ultima data am vazut-o pe Maria Catalina, frumusica tare, sa fie sanatoasa. Si nu e ultima botezata, caci Daris nu e deloc
theea spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi multa sanatate si tot ce va doriti
Nusy doamne cat e de dulce
Giova bun venit din vacanta vazut poze tare frumoase Edisorul drag ai vazut ca ai si tu fetita
PatriciaArdeleanu insanatosire grabnica va doresc
Noi suntem mai toata ziua prin gradina macar acu cat tine vremea cu noi.Galusca e si ea cu nasucul infundat si urla de numa cand o aspir cu BB dar nu am ce sa ii fac.Si-a schimbat iar programul, doarme numai o tura de la 11 dim pana pe la 12 si ceva iar pe urma la 20 culcarea si la 7 trezirea ceea ce pe mine nu prea ma incanta dar nu am ce face.
Azi am lasat usa la gradina deschisa iar fata pe hol si a venit in vizita la noi o pisica vecina .Galusca tare bucuroasa eu hai sa fac repede poza ,cand apuca repede pisica de ureche si o trage de numa Eu m-am speriat ma gandeam ca o sa o sgarie dar pisoiul s-a speriat si a fugit nu i-a mai trebuit sa se alinte.
Pe mine m-au durut sanii vreo 2 zile, vad ca acu e mai bine si nici CM nu mi-a venit luna asta, dar oricum nu era regulat asa ca mai astept un pic
Pupam tufa si pun poze noi
http://picasaweb.google.com/alessiaesthephanie
cezara
Cornelia spune:
La multi ani Noce!
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Blanca, imi pare rau! Te inteleg.
Pup tuturor! Nu am mai vazut poze si nici de citit nu v-am prea citit. Oi reveni eu vreodata in forta .
Giova spune:
sotul in oras, eu singura cu baietii. Edi doarme, marco la desene.
Motana am pus mail in contul comun. vezi ca sunt acolo si pozele lui Lucilu asa scrie.Enjoy!
Blanca imi pare tare rau de catelul tau. mai bine injectie decat sa sufere atat, e dureros pt. tine, dar ii curmi suferinta.
Bubitze si edi a avut la greu in Egipt: pe gat, piept si spate..de la caldura, clar. cum am ajuns acasa si-a revenit.
Patricia pacatosi rau stafilococii/streptococii astia. cu unii se poate trai linistit, altii sunt groaznici. Nu am ajuns sa-i fac exudatul sa vad daca mai are si edi pe cel pneumococic, tare naspa e si asta. acum sunt tot mai convinsa ca am iesit cu el din maternitate.
sper sa fii scapat si voi de ei si ma bucur ca inca e laptic si papa Andrei.
Nusy e mortala ingrid, doamne ce bine merge, stie chiar sa treaca si pragurile. a fost ea prima zmeurica, tot pe locul 1 e si la plimbat.
Chance of..bine ca ai reusit cu intarcatul si ati scapat si de viroze.
la fel e si edisor...de luni/marti merge in 4 labe, in schimb tinut de maini, ma fugare prin apartament.cum il las de una...frana frate. a facut vreo 5 pasi, asa mai mici si stingheri, ca l-am fortat eu.
mQQm pepitelul tau seaman cu finutul meu:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-06/18:03:06
vezi sa nu-i tai prea tare din motul ala.
Edi crasneste tot timpul, ii face chiar placere sa-si frece dintisorii unii de altii.
Cornelia pupicei si de la noi.
ma retrag si eu la orizontala, o noapte linistita sa aveti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Motana spune:
Gata, am descoperit pozele, sencs!
lucilau faina tare pupeta, e masa in picioare, nush cum e taicasu dar e a ta sigur! Si ce fotoliu de onoare are acolo.. cand colo e scaunul de masa, tare!
Giova super pozele din Egipt si flacaii tai sunt tare scumpi. Cum dorm ei mana in mana n-am apucat sa citesc povestea despe egipt de pe blog, is in urma:P
pup
nusy spune:
mQQm: si Ingrid are foarte multe zile in care doarme doar 1 data pe zi..necazul insa e ca doarme cam de la 10 la 12 si apoi,pana seara la 8(adica in jur de 8 ore) nu mai doarme..si nu te mai intelegi seara cu ea,e obosita moarta..si e si mai greu s-o adormim...
Theea: multumim! deci si tu patesti la fel ca mine cu somnul Alessiei......am vazut pozele,e o frumoasa cu ochi albastri!!!si grasuna pe deasupra!
Blanca: imi pare tare rau pentru catelusa..stiu cum e,mie mi-a murit in 2003 motanul pe care-l aveam..vai de mine cat am plans,am fost deprimata o perioada buna de timp..nici acum nu suport sa-mi amintesc imaginea lui cum suferea intins pe covor...mi se face rau de la stomac instantaneu...mie imi e o mila de animale de mor....acum am alt motan,are deja 5 ani...sper sa ni-l tina sanatos Dumnezeu...
Giova: multumim..asa e,a fost prima zmeurica,nu trebuie sa se dezminta nici la mers...ca la dinti cred ca e ultima...
A-propos de asta, azi m-a innebunit Ingrid..n-a facut niciodata asa...aproape toata ziua a plans...smiorcaita rau de tot..una-doua oaaaaa,oaaaaa...cred ca sunt dintisorii,ea nu are decat doi,cei de jos..si probabil vor sa-i mai iasa,ca de vazut nu-i vad si nici nu-i simt....dar mereu baga in gurita lucruri si apoi se enerva si plangea...greu de tot cu ea in asa dispozitie...noroc ca a reusit tati s-o adoarma...si acum doarme asa linistita.....ca un ingeras
lucialu spune:
hi, se vede ca e we.
Theea sanatate puiutei!
Motana multamesc!Lasa ca si a ta e atat de dulce ca iti vine sa-ti infigi nasu in obrajorii ei cand o vezi si sa ramai asa lipita de ea..Legat de a cui este, la observatii identice cu ale tale, taica-sau rasp:eu nu am fost acasa(ranjind, lol)si mai are una cand e vazut de careva prima data, imping la carut:e a ta?rasp:nu, o plimbAre glume in program da-i mandru ca un paun
Mqqm:nu era vb ca al tau nu-i dulce sau frumosdar a mai crescut, eu nu l-am mai vazut asa bine de cand ati fost plecati la mare si acolo mai mult ghemotoc agatat de pieptul tau. Mai,pupa e smechera si tare mi-e teama ca ori se rasfata ori nu sh, ca nu prea ne mai intelegem, face niste figuri, azi a fost crizata de-a binelea.Vrea sa stau non stop cu ea, lipite dc se poateuof..si dap, si-a stricat tot programul de peste zi cu mancatu si dormitu.Nu sh ce naiba o fi fost in vaccinu ala, ceva semninte de cornitze, gata tratate si numa bune de crescut?stiu ca nu arelegatura, doar cam de atunci schimbarile, caut si eu vinovati imaginari sa ma consolescGiova mai m-am uitat o data la pozele voastre de la egipteni. Ai prins niste cadre cu Edisor...de vis. Mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de pijama si am uitat sa rasp:au iesit petele greu cu vanish adaugat la masina.
Nusy ti-am vazut donsoara in inspectieNu-mi vine sa cred ca deja o zmeurica merge atat de bine!
Unguras(eu sunt dusa ):sa-i fie de bine botezul micutei crestine!Sunteti doua frumoase.
Am vazut-o si pe Maya de Loreley, nora Giovei:o scumpica!
tot incerc sa recuperez din pozele puse de mamici, sa mai vaz si eu tufa cu zmeurelele noastre.
avem copii frumosi si reusiti
Blanca imi pare rau, stiu cum este
Patricia sanatate!Uof cel e mai tragi!
Cornelia
andreea_1979 spune:
Buna dimineta fete!
Eu sunt suparata . Laura mi-a facut ieri febra , are mucisori in nasuc ,au ajuns si pe gatut . A venit ieri pediatra si ne-a dat tratament . Mi-e asa de mila de ea saracuta !
Blancamulta sanatate Evei , iar referitor la catelus , stiu ca e dureros , dar decat sa sufere saracutul , mai bine sa-i faci injectia , stiu ca e greu , dar suferinta e de multe ori mai grea .
Mai am o intrebare pentru voi: batista bebelusului aspira si secretiile din gat , sau numai pe cele din nasuc? Pupam toata tufa
Mami super fericita de Laura Maria( 16.07.2009)
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria10Lunite