**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 3
Moniland spune:
Bun gasit in noul capitol!!!!
Va multumesc mult pt cuvintele frumoase la adresa fetitelor mele .
Am vazut si eu un pepitel dulce si carliontat, o mica crestina frumusica foc, doi baietei dragalasi ce-au fost in tarile calde, niste ochisori superbi albastri.
LA MULTI ANI NOCE!!!! Sa fii sanatosa si fericita alaturi de cei dragi.
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
andreea_1979 spune:
La multi ani Noce , sa fi fericita si sa te bucuri de bebe !
Noi stam tot prost la capitolul mancare . In rest nu mai stam deloc , ne dam jos din pat singurica , nu stam bine in picioruse si de aceea cadem repejor in fundulet .
Pupici la toata tufa
Va atasam si noi cateva pozici cu papusa Laura
http://picasaweb.google.com/andreeajianu2001/LauraMaria10Lunite
Mami super fericita de Laura Maria( 16.07.2009)
http://andreealaurita.blogspot.com/2010/05/povestea-nasterii-papusii-mele-laura.html
anemona27 spune:
NOCE LA MULTI ANI !
Inutza, eu cred ca Alex doarme cel mai rau de pe aici,se trezeste sa suga de cel putin 10 ori,iar spre ziua doarme cu sanul in gura.Aveam de gand sa-l intarc dupa cum va spusesem,dar m-am gandit ca plec peste o luna in spania si daca face vreo diaree,raceala ceva,sanul e cel mai bun,asa ca nu am desfacut cutia de lapte praf.Ma gandesc ca s-o schimba la un moment dat...
Giova plecam cu masina,am mai rezervat si doua saptamani in Malaga,vrem sa vedem tot sudul spaniei,deci ne trebuie masina,eu cred ca o sa fie ok pe drum.Referitor la Edi,nu inteleg,el sta cuminte si te lasa sa gatesti,daca il pui pe bufet,ca Alex trebuie sa ia tot,sa bage in gura,sa arunce,si la geam sta cuminte pe pervaz,nu sare de acolo?
Nu stiu daca v-am zis ultima pasiune a lui e sa scoata coltarii de la plinta si sa urce scarile.
Urez de pa acum ,ca maine tot pe la ora asta pot deschide calculatorul si e cam tardiv, La Multi Ani tuturor celor care maine sarbatoresc Constantin si Elena
mami fericita cu Alex
Motana spune:
noce LA MULTI ANI!!! Ce sa-ti doresc sa ai, ca le ai pe toate... sa le mentii o viata intreaga! :)
Corinna1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LuisaTL Corina, imi pare rau.. Sara a avut E-coli digestiv, iesit din prima la coprocultura. Noi se pare ca l-am luat din maternitate. Am facut tratament cu antibiotic vreo luna pana n-a mai iesit la analiza. Cu scaunele ne-am mai chinuit o vreme..of..nici nu vreau sa-mi amintesc Mi-a fost si mie teama sa nu faca vreo infectie urinara...la ce scaune apoase avea... Eu stiu ca cel putin o luna dureaza tratamentul cu antibiotic...Noi luam 7 zile apoi repetam copro, urocultura in cazul vostru. Sanatate multa Mariei! Luisa, mami de Dorothy (24.11.2004) si Sara (17.07.2009) |
LuisaTL . La coprocultura acum 2 saptamani nu i-a iesit nimic, asa ca cel mai probabil infectia a fost de la kk moale. Am spalat-o eu bine si nu a stat nici un pic cu pampersul murdar, dar facea de multe ori cand era in fund si e imposibil sa nu fi intrat pe ici pe colo. Can desfaceam pampersul era murdara pana la buric.
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)
Moniland spune:
LA MULTI ANI!!ALINAX
LA MULTI ANI!!ANDRA_80
LA MULTI ANI! CONSTANTIN SI ELENA
LA MULTI ANI!!! Elenada
de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)
noce spune:
La multi ani, Alina!
La multi ani, Andra!
La multi ani, Elena-Adina!
La multi ani, Elenada!
La multi ani Elenelor!
Sa fiti sanatoase, fericite sa va bucurati de comorile voastre!
Fetelor, ce surpriza furmoasa mi-ati facut ieri! A fost asa frumos cand am intrat. Va multumesc pentru urari! N-am apucat sa va raspund ieri, am fost asaltata de surprize, cadouri, flori, tort, desi n-am avut nimic planuit. Au curs toate snur.
Am vazut si eu frumusete de pepitzel carliontat si mi-a ramas imaginea lui in suflet. Mqqm, copilul tau se face tot mai frumos pe zi ce trece! Bine, nici pe Denisa n-am uitat-o inca. E atat de armonioasa si zvelta si cred ca are un suflet foarte bun!
Inutsa, ce frumos e Trento! Giova, acolo ti-ai petrecut tu studentia? Si de ce v-ati intors? (Da, stiu asta va intreaba toata lumea)
Pony, din ce am citit eu, daca ii dai lapte normal trebuie diluat cu apa. Chiar stiu vreo 3 mamici care le-au introdus laptele normal de la 7-8 luni si copiii-s mari si bine acum.
Am vazut si eu doua zmeureule-ciresele dragalase foc, Bia de Inutsa si Laura Maria de Andreea.
Corinna Mariuta frumoasa! Doamne ajuta sa se faca bine!
Si totusi, Blanca pe unde e?
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
Giova spune:
tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena!
LMA Robert Constantin de Rallu, Diana Elena de Nicco, Elena- mami de gemenutzi si Elena
_Adina!
Alinax si Andra81! Multa sananate si fericire alaturi de cei dragi!
Tot ce e mai bun si mai scump pt. zmeuricile ce se sarbatoresc azi:
Sara Amira si Victor Cristian!
revin cand pot....maraila e in jurul meu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
nusy spune:
Sa traiti cu numele,multa sanatate ,sa cresteti mari si sa-i bucurati pe mami si tati, Robert Constantin de Rallu si Diana Elena de Nicco!
De asemenea,sa traiasca cu numele toate mamicile si toti taticii de zmeurici,care poarta numele de Constantin/Elena...
Elenada:un special,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de frumosii tai gemenuti!
La multe lunite si pentru Sara Amira si Victor Cristian!
Alinax si Andra80: la multi,multi ani,sa fiti sanatoase,iubite si fericite alaturi de cei dragi!!!
Eu sunt chiauna...Ingrid ne-a dat desteptarea de la 5.20..si nici acum nu vrea sa adoarma,desi am incercat...merge prin toata casa si cred ca ,de bucurie,n-are somn...
Corinna1982 spune:
La Multi Ani! Constantin si Elena.
AlinaX si Andra80!
Noce,
------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)