**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna dragutelor,

Intram si noi repede sa va anuntam ca am ajuns cu bine inapoi acasa. Tare bine mai e, mai ales ca acum e si mami meu cu noi si ne gateste chestii delicioase.:)
O sa revin cu mai multe detalii dupa ce ne mai dezmeticim.

Pupam dulce,

Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna dimineatza
Profit cat doarme domnisoara ca sa va multumesc pt urari. M-am aniversat de 2 ori in aceeasi zi. Zi de nastere plus cea onomastica. Bine ca scap o singura data cu aniversatul.
Daria a inceput sa pape in sfarsit mai bine legumele. Nu le mai vrea la blender ci supa pasata la furculita (desi nu are nici un dinte). Ii place f mult supa de galuste si carnea de pui. Cu fructele stam cam prost ca sa nu mai zic de sucuri. In schimb bem multa apa din paharul cu pai. Seara am descoperit combinatia care-i place si numai asta ii dau (banana frecata cu branzica si biscuiti cicibebe).
Cantam si dansam f mult, aici cred ca seamana cu mine
Ieri am fost sa-i facem pasaport. Doamne ce cozi. Groaznic.

Am inceput si eu de o sapt si un pic sa nu mai mananc dulciuri si dupa ora 18. E f greu caci dulciurile sunt viata mea dar am reusit sa slabesc de la 66,6 la 64. Am 1,70 si vreau sa ajung la 60 chiar vreo 58 dc se poate pana pe 26 iunie cand o sa mergem la bulgari. Asa ca poate imi dati si mie fetelor acea reteta de care v-ati apucat voi.

Aici sunt poze recente cu noi daca vreti sa ne mai vedeti.

http://picasaweb.google.com/mihai.lungan/Daria89Luni#

Va cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Bely, . Maria parca a mai capatat putina culoare in obrajori, suntem in continuare pe antibiotic, pana duminica, dupa care mai stam cateva zile si refacem urocultura cu speranta ca am scapat de nemernic. Insa acum nu mai sta decat atarnata de gatul meu. M-a omorat, nu pot sa o las nici o secunda singura ca urla ca din gura de sarpe. Sper sa fie o faza trecatoare...Cred ca sunt si incisivii superiori care se incapataneaza sa sparga gingia.

Monitza, sunteti doua(sau trei) frumoase!

Giova, bafta si tie cu cura de slabire!

Fug ca urla!

------------------------------
Corina, mami de Maria Alexandra (07.08.09)
Botezul Mariei (18.10.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne ce ne-a facut aseara edi....la ora 24:30 el chiuia si dansa de mama focului...noi eram morti de somn el avea chef de petrecere.
de la ora 22 m-am pus cu el in pat, m-a supt de m-a terminat, a baut o sticla de ceai si nimic.
Intr-un final i-am descantat ca prea era atomic...ceea ce nu e cazul lui. Toate chibritele s-au dus la fund...cine stie cine l-a deochiat prin parc. s-a si linistit dupa aceea...dar la ora 8 ciune era sus? gogoasha....

Inutsa asa e...univ. din romania da bursa. tot e bine mai ales ca esti si cu mama ta.
Andra ei cam asa stau si eu cu inaltimea kg...si tot atea vreau sa dau jos.
E mortala daria, m-am distrat de pozele cu lenjeria intima.
Anemona nasoala patanie, bine ca nu s-a intamplat nimic mai grav.
Corinna mersi...de o zi am trecut, mai am 89. poate nu tin chiar 90 zile, daca scap de kg in plus cred ca renunt....si ma bag la mentinere.
Clara bine ati revenit acasa. Nicaieri nu-i mai bine decat in cuibusorul nostru. pe cand ceva poze din Bulgaria?

Crisarh! Multa sananate si fericire alaturiu de cei dragi!

Rares,Laura Ioana si Irina Maria, Mara Nicole, Diana Elena si Darius Mihail
sa cresteti mari si sanatosi pui frumosi!

fug sa pun mancarica la foc, pt. mine si pt. Edisor.
o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Olá tufa
giova,intusa multumim pt aprecieri
anemona saraca prin ce patzanie ai trecut, bine ca nu a patit nimica bebicul si ca esti bine la picior exceptand durerea pe care o ai.
andra frumoasa zmeurica ta
corinna doamne ajuta sa scapati de intrus cat mai repede. Eu zic ca e o faza trecatoare agatatul piticilor de noi, si eu am trecut prin asta si parca de vreo 3-4 zile parca si-a mai revenit,se mai joaca si singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ciao,fetili!!!!!Giova,nu Edi e singurul copil care nu vrea sa se culce seara.......Si Balazs adoarme dupa ora 23.....uofff.....si ziua se culca mult mai aiurea,eu cred ca in curand o sa-si scoata un somnic,si va dormi doar o singura data pe zi......Andra,bafta la slabit!!!dac lasi o adresa de mail,iti pot trimite eu materialele....si eu ieri le-am primit de la BelyAnemona,bine ca ati scapat cu atat.....cred ca v-ati speriat ingrozitor....Bely,esti la dieta?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

anemona bine ca nu a fost nimic grav la tine si ca nu a patit nimic Alex! de asta mi-e frica mie de scari cu Bia in brate

andra ca haioasa e Daria. rusinica, ridica rochia in sus!!!

giova despre ce descantec vb tu? bine ca i-ai dat de capat!

fetelor, spor cu dietele

Mai nou, Bia nu mai suge din canita cu cioc. ii luasem alta canita dar nu sugea decat f putin. ii place sa bea din sticla sau chiar din cana pt adulti, dar e incomod . asa ca i-am scos supapa anticurgere si asa ii place, nu se chinuie sa suga, vine apa singura. puturoasa mai este.

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

pooh da sunt la dieta, prima zi de SB. Cum facem cu raportul? stergem praful sau deschidem un nou subiect?
Eu azi sunt ful la lucru, abia am timp de baut apa, apropo de apa a mea zmeurica nu vrea bea, ceai nici atata doar lapte..pana a supt nu prea m-am stresat ca se hidrata cu san dar acuma ar trebui sa bea apa, cum s-o fac? are si ea canita cu cioc,dar n-o incand, doar cu siringa ce reusesc sa-i dau 20-30 ml pe zi, dar nu-mi place sa se simta fortata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Bely,eu zic sa n-o fortezi....se hidrateaza si cu laptic,daca bea mult....are destle scutece umede,ma gandesc.....Succes la dieta.....nu stiu cum sa facem cu raportul....incerci tu sa stergi praful la cel vechi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Giova - nu mai scapam de ea si aveam treaba sa facem bagaje asa ca am vazut ca-si tot baga mainile in cutia cu lenjerie si am lasat-o. Tare s-a mai distrat. Tu cum stai cu regimul? Nu-ti afecteaza lactatia? Eu de cand am inceput sa mananc mai putin parca nu prea ii mai ajunge lapticul.
Inutsa, Bely, Pooh -
Fetelor oare mai este vreo zmeurica aici fara dintzi sau am ramas ultimele?

Mergi la inceput