**Zmeurici de iulie-august 2009 (40)**
Raspunsuri - Pagina 10
pooh spune:
Belyyyyyy,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiOooo,tu stai bine.......eu am 1,62 cm,70 kg si vreau 53....dar ma multumesc deocamdata si cu 55-58Vreau si eu cartea,iti trimit adresa de mail prin PMPoate o corupem si pe Giova,sau alta mamica de zmeuricaSi la mine lipsa de fructe o sa fie problema.....noah,si poate si lipsa de ciocoPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
MONITZA86 spune:
Salutare la mamici si zmeurici!!
Astazi ne-am plimbarit,vreo 3ore,a dormit mandra la aer,si mami dupa ce s-a plictisit la impins carutul s-a mai asezat pe banca.Asa vremea mai vrem si in continuare.Abia astept concediu,am chef de iesit din cotidian vreau plimbare,plaja,soare,terasa,briza marii.Offfff...m-au apucat damblaliile.Stefi a descoperit ca are ceva intre picioare interesant in timp ce sta pe olita,asa incat se ridica si se apleaca si pune manutele pe acolo.Nu mai ae rabdare sa stea nici pe olita ,uneori face pisu din picioare,deci are o energie de ma lasa lata pe mine seara,si asa acum am o perioada de vreo 3 zile de cand ma simt ca un balon gata gata sa explodeze,asa o stare nasoala..Este asa de fericita cand o lasa dezbracata la funduletul gol,ia o viteza prin casa sa nu o prind ca sa-i pn pampersul.
AM vazut pozici frumoase frumoase.
Belyce cheliuta frumusica avem!!!
Inutza o papusica numai buna de
Giova sa scapi cat mai repede de dentist si cu bine!ce bine k ai un papacios,daca papa solide papa si tzitzi la fel de mult?
Nocedestept copil!!!!
Spor la diete si lipsa poftelor !!fetelor care s-au apucat de slabit
Va trimitem si noi cateva pozici
9+ SI MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara
bely spune:
pooh primit pm, acuma iti trimit cartea si tot ce am despre SB
monitza multumim pt aprecieri Vazut si eu o bucata printesa frumoasa foc dar si o mamica la fel de frumoasa. Se face simtit bb2? burtica
giova ni te alaturi?
pooh spune:
Monitza,ce dulcica esi ce frumos isi tine palaria....al meu trage urgent orice de pe capIar tu arati fff. bineBely,multumescSper sa nu abandonez dieta si sa se vada rezultatele urgenttttttPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
pooh cu placere, ar trebui sa dam raportul zilnic cu ce mancam asa ne ajuta mai mult, dar unde sa-l postam?
va las un [url"=http://www.youtube.com/watch?v=a552i7s3oo0"]video[/url] cu Patri cand a inceput sa stea in fundulet, facut cu o luna in urma
pooh, ar trebui sa raportam zilnic ce mancam, asa ne-ar fi mai usor sa tinem dieta si ne-am da si idei de meniuri, dar unde?
pooh spune:
Bely,nu mi se deschide linkulEu am gasit 2 subiecte cu SB pe forum,insa nu mai scrie nimeni la ele de 1 an....ce facem?deschidem unul nou sau stergem paraful de pe cel vechi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
pooh sincer nu stiu ce sa zic despre subiect de SB, cum sunt noua pe site-ul asta nu prea stiu regulile. Las in criteriul tau, doar sa ma anunti
Nu stiu sa pun link-ul ascuns
http://www.youtube.com/watch?v=a552i7s3oo0
Giova spune:
ce vreme frumoasa....am fost la dentist, mi-a luat amprenta, sper pe sapt. viitoare sa fie gata dintii. pe urma in parc cu copiii pana la ora 20:30. doamne ce pofta imi era de toate porcariile de la buticul de langa parc.
Bely, Pooh eu raman pe asta...azi a fost super usor, am si avut activitate. sa vedem maine. Imi place ca se poate manca fructe si e totusi acceptabila. sa vedem daca ajung la ziua 31, ziua de apa....aia e drastica din punctul meu de vedere.
am 1,68 si 68 kg, vreo 8 trebuie sa dau jos, dar as merge si mai jos de 60 daca se poate.
Bely e mortala Patricia.
Monitza am vazut si muscata rosie in iarba. sunteti 2 frumoase.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Mai ce copii frumosi avem,am vazut iar poze frumoase.
Sa va spun ce mi s-a intamplat,duminica am mers sa-l imbrac pe Alex sa iesim afara,si nu stiu cum am facut dar am reusit sa cad pe ultimele trei trepte pe scara.Instinctul de mama a fost sa-l protejez pe Alex,asa ca el nu a patit nimic dar eu am crezut ca mi-am rupt piciorul.Saracutul nu va spun ce s-a speriat,bine ca era sotul acasa,nu stia ce sa mai faca,l-a luat pe Alex repede dar nu se potolea din plans,am crezut ca s-a lovit,dar s-a calmat abea cand m-am ridicat eu.M-am dus la spital sa ma vada medicul de garda si mi-au pus glezna in fasa elastica.Duminica seara ma durea doar piciorul,acum am un cot vanat si julit,iar spatele ma doare si are cateva vanatai.Ma bucur ca nu s-a lasat cu gips.
toata tufa
mami fericita cu Alex
inutsa spune:
multumim de aprecieri la adresa gazei
giova universitatea din Iasi ii da sotului cam 900 euro lunar. de fapt, o sa ne intoarca banii astia pe baza bonurilor. nasol, dar ce sa ii faci. bine si asa, ca macar stau 3 luni cu mama
esti curajoasa, nu gluma, atatea ore la dentist
bely ce haioasa e Patri . mie mi se pare ca seamana f f f bine
monitza frumoasa grasunica!
noi suntem la fel, bine. e cald si frumos aici si profitam
noapte buna
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)