Bazar umanitar*18*

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mai, nu pot sa vad ultima licitatie pt. J173ca e prea jos, asa ca supralicitez la 30 lei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex

30 e deja oferit.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Pina aici e actualizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

mai, nu pot sa vad ultima licitatie pt. J173ca e prea jos, asa ca supralicitez la 30 lei.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai si

30 e deja oferit.

m-am corectat. multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Acu sa-mi spun si eu of-ul, probabil ca nu va citi multa lume, dar eu tot mi-l spun...Rog fetele donatoare sa specifice exact starea produselor. Unele produse primite de mine nu prea mai pot fi folosite, nu particip la bazar ca sa-mi umplu casa de produse nefolositoare, ca sa nu zic altfel. Vreau sa ajut si daca acesta e un mod de a putea ajuta, as dori sincer, sa ma pot si folosi de produsele primite. Nu dau cu pietre in nimeni, dar vreau sa se specifice clar acolo unde sunt probleme la hainute, nu cred ca se supara nimeni. Si daca cineva vrea sa le cumpere asa sa stie, asa mi se pare corect. De ex. Mamagiuliei a specificat clar unde sunt probleme la unele hainute...
Eu nu donez hainute ca nu mai am ce face cu ele, pot confirma si fetele care au primit hainute de la mine, starea lor. Sunt hainute purtate doar de fetele mele.

Inchei ca m-am lungit destul...sper ca am fost destul de coerenta.

Si acu hai la treaba. Am hainele mele de graviduta, daca sunt doritoare, pot pune din ele la bazar.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Supralicitez J173, 33 lei si J176, 15 lei

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

De la Carminabulina 2 costume de barbati:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/MImbracaminteBarbati#5473714233016743346

Carmina, costumul gri e unul singur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Licitez F150 - 7 lei

http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/F23Ani#5473012343788382098

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Acu sa-mi spun si eu of-ul, probabil ca nu va citi multa lume, dar eu tot mi-l spun...Rog fetele donatoare sa specifice exact starea produselor. Unele produse primite de mine nu prea mai pot fi folosite, nu particip la bazar ca sa-mi umplu casa de produse nefolositoare, ca sa nu zic altfel. Vreau sa ajut si daca acesta e un mod de a putea ajuta, as dori sincer, sa ma pot si folosi de produsele primite. Nu dau cu pietre in nimeni, dar vreau sa se specifice clar acolo unde sunt probleme la hainute, nu cred ca se supara nimeni. Si daca cineva vrea sa le cumpere asa sa stie, asa mi se pare corect. De ex. Mamagiuliei a specificat clar unde sunt probleme la unele hainute...
Eu nu donez hainute ca nu mai am ce face cu ele, pot confirma si fetele care au primit hainute de la mine, starea lor. Sunt hainute purtate doar de fetele mele.

Inchei ca m-am lungit destul...sper ca am fost destul de coerenta.

Si acu hai la treaba. Am hainele mele de graviduta, daca sunt doritoare, pot pune din ele la bazar.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Eu am dat-o-n bara cu nimeni alta decat Selene. Care inca nu a primit coletul insa sper sa indulcesc dezamagirea cu bonusurile. Din exces de zel am plus o bluza care nu ar fi trebuit pusa in veci, am primit-o cu indicatie bazar si n-am mai judecat.

Iar acum cu Ina, nu stiu ce sa zic eu nu mi-am dat seama ca e de fete.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Mamagiuliei, stai linistita ca nici eu nu mi-am dat seama...insa scrie pe ei undeva girl...si parca chiar sunt de fete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapopescu

Mamagiuliei, stai linistita ca nici eu nu mi-am dat seama...insa scrie pe ei undeva girl...si parca chiar sunt de fete...

Ina si Andreiutzu

Poate gasesc ceva sa ma revansez. Sa-mi spui cati ani are fiul tau te rog

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput