Bazar umanitar*18*

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ada_coman, subscriu la ce ai spus! Si eu as vrea sa stiu daca iau ceva pt purtat cand sunt in gradina la bunici la scormonit in tzarana sau sar cu licitatia si iau ceva ce pot sa dau la purtat si pe strada.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am primit coletul de la Alex_andra, e superbestiala cureaua .

Am achitat urmeaza sa scanez chitantele.

Mami de Brianna si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Acu sa-mi spun si eu of-ul, probabil ca nu va citi multa lume, dar eu tot mi-l spun...Rog fetele donatoare sa specifice exact starea produselor. Unele produse primite de mine nu prea mai pot fi folosite, nu particip la bazar ca sa-mi umplu casa de produse nefolositoare, ca sa nu zic altfel. Vreau sa ajut si daca acesta e un mod de a putea ajuta, as dori sincer, sa ma pot si folosi de produsele primite. Nu dau cu pietre in nimeni, dar vreau sa se specifice clar acolo unde sunt probleme la hainute, nu cred ca se supara nimeni. Si daca cineva vrea sa le cumpere asa sa stie, asa mi se pare corect. De ex. Mamagiuliei a specificat clar unde sunt probleme la unele hainute...
Eu nu donez hainute ca nu mai am ce face cu ele, pot confirma si fetele care au primit hainute de la mine, starea lor. Sunt hainute purtate doar de fetele mele.

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

eu intotdeauna aleg hainutele care-mi plac foarte mult, dar in general fac trierea noaptea, in lumina computerului, in camera copilului. la birou, inainte de a i le trimite alex_andrei ma mai uit la ele si mai renunt la cateva (care zac la mine in dulap la birou). apoi ma bazez pe ea ca ma trage de maneca daca sunt unele nepotrivite pentru bazar.

asadar, pentru toata lumea: daca primiti hainute care au fost donate de mine si care au vicii ascunse sau care pur si simplu considerati ca sunt urate/nepurtabile, va rog frumos sa-mi dati PM, si voi gasi o cale sa ma revansez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

16.48
pinjamaua e a meeeaaaaa,
nu o dau la niiiimmeeeeeenneeeaaaaa

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu i-am si dat pm adei cand am vazut ce a scris ma gandeam sa nu fie vb de ceva de pe la mine ca eu mai am si de pe la sora mea lucruri pe care poate nu le inspectez prea atent

ideea e in felul urmator:eu cand am lucruri care au fost purtate dar nu sunt rupte patate etc deci mai pot fi purtate le pun f ieftine gen 3bc la 10 lei...iar cele care sunt bune bune ca noi sau chiar noi le pun la bucata si cer un pret mai marisor pe ele

oricum in general specific:purtate,si atunci e de inteles ca nu mai e de iesit in mall cu acel produs

de David si 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Si ca sa nu se creada ca fac referire la ultimele 3 colete primite, ia priviti fetitele mele bazariste

Daria: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5473722257027849618

Karina: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CopiiFrumosi#5473722267153734290

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nushulica, teoretic, eu mai primesc hainute
Daca DD ma ajuta, merg dupa un colet la o mamica Dc-Oradea maine, apoi curierul ar mai trebui sa-mi aduca ceva pe marti, insa inca nu stiu nimic despre ce-fel-de

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

De la Carminabulina 2 costume de barbati:
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/MImbracaminteBarbati#5473714233016743346

Carmina, costumul gri e unul singur?

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Care costum gri?
Exista un singur costum care e negru spre bleumarin sau bleumarin spre negru (imi pare rau nu ma pot hotari asupra culorii dar este foarte inchisa) si un sacou Iceboys din in, e un sacou de purtat cu blugi etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Frumosi copii mai avem Imi place fff mult rochita Albei ca zapada, vrem si noi... Eu am gasit la un moment dat pe net undeva la 150-200 lei.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Acu sa-mi spun si eu of-ul, probabil ca nu va citi multa lume, dar eu tot mi-l spun...Rog fetele donatoare sa specifice exact starea produselor. Unele produse primite de mine nu prea mai pot fi folosite, nu particip la bazar ca sa-mi umplu casa de produse nefolositoare, ca sa nu zic altfel. Vreau sa ajut si daca acesta e un mod de a putea ajuta, as dori sincer, sa ma pot si folosi de produsele primite. Nu dau cu pietre in nimeni, dar vreau sa se specifice clar acolo unde sunt probleme la hainute, nu cred ca se supara nimeni. Si daca cineva vrea sa le cumpere asa sa stie, asa mi se pare corect. De ex. Mamagiuliei a specificat clar unde sunt probleme la unele hainute...
Eu nu donez hainute ca nu mai am ce face cu ele, pot confirma si fetele care au primit hainute de la mine, starea lor. Sunt hainute purtate doar de fetele mele.

Daria
Karina

POZE

eu intotdeauna aleg hainutele care-mi plac foarte mult, dar in general fac trierea noaptea, in lumina computerului, in camera copilului. la birou, inainte de a i le trimite alex_andrei ma mai uit la ele si mai renunt la cateva (care zac la mine in dulap la birou). apoi ma bazez pe ea ca ma trage de maneca daca sunt unele nepotrivite pentru bazar.

asadar, pentru toata lumea: daca primiti hainute care au fost donate de mine si care au vicii ascunse sau care pur si simplu considerati ca sunt urate/nepurtabile, va rog frumos sa-mi dati PM, si voi gasi o cale sa ma revansez.

hainutele de la tine sunt superbe si in stare foarte buna, asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji

Si unde a fost cazul, am specificat de cateva ori(adica la pantofiorii roz).

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput