Piatra Neamt, Perla Moldovei (80)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Lora, am retinut cartea cu povesti in care Iustina si prietenii ei sunt personaje. E ceva gen cd-urile acelea cu "la multi ani" care se personalizeaza dupa numele copilului? De fapt, cum ai facut-o? Ai comandat-o pe vreun site? Ma intereseaza si pe mine. Eu i-am luat un set de tempera si am sa-i iau un bloc de desen mare, si ma mai gandesc. Era odata la libraraia din centru o carte cu 365 de povesti, cate una pentru fiecare seara. Oare o mai fi? In alta ordine de idei, noi am avut ieri concurs de alergare, biciclete, trotinete, etc. Si Stefan a iesit al doilea la alergat. De fapt, mi-e un pic ciuda pentru ca el a iesit primul dar a sarit o tanti mamica/educatoare nu stiu ce era si a zis ca al ei copil a iesit primul si avea o gura ... asa ca am cedat si eu si educatoare, ca sa nu facem scandal. Bine ca Stefan nu a priceput despre ce a fost vorba, el era bucuros ca primise o prajitura si o ciocolata . Bine ca nu a realizat mititelul ce s-a intamplat de fapt, ca sa nu fie dezamagit. Atat m-a intrebat de ce se certau "cucoanele" ... m-a distrat cand l-am auzit si mi-e trecut. Sunt unii parinti care nu pot concepe ca ai lor copii pot fi pe locul doi, musai pe unul, de parca ar fi fost cine stie ce competitie, erau doar copii de 5,6 ani care alergau, se dadeau cu bicicleta/trotineta. Chiar nu era cazul de scandal asa ca am ales varianta cu "despteptul cedeaza" . Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) Pozele_mele BazarGeneral |
Na ca fac reclama pe forum! Laura, sa nu-mi dai triunghi, ca-ti sparg fatza!
Cristina, carti personalizate face sotul meu, daca vrei. Iustina e f. incantata, povestioarele sunt frumoase, fara violenta.
Lora, mami de Iustina si 26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Sunt frumoase si fara violenta ca le face Eugen. Ca la ce amenintari ai tu in vocabular, cred ca ai face niste carti pt copii gen 'Familia Adams'
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ellinia spune:
Am inteles! Pai pune si tu niste detalii ceva, eventual pe pm ca sa nu ne bata Laura. Chiar ma intereseaza.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Laura25 spune:
Lasa mai, scrie aici ca poate ma intereseaza si pe mine
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
Bai, mie-mi place familia Adam's, da?! Nu te lua de ei, ca te bantui cand n-oi mai fi!
Cristina, nu stiu eu prea multe, dar iti scriu diseara, Eugen e cu astea, eu sunt aeriana si din nastere si de la sarcina! Ii poate face si lui Stefan, pt. Iustina a facut aseara o carte cu niste clowni si circul venit in oras, are si joculete, poezie cu litere...potrivita varstei. O sa incerc sa-ti arat maine una, dar vorbim detalii diseara, iti trimit pm.
P.S.: l-am intrebat acum la tel. si poate sa faca pt. 1 iunie, o carte e 25 de lei, insa pt. fetele de pe DC zice ca face reducere la 20. Oricum, iti explic diseara detalii, apoi decizi - trebuie intai sa vezi daca iti plac cartile respective.
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Am inteles, astept, multumesc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
carmenstefi spune:
salutii
lora vreau si eu o carte dar cu clovni ca avem una si tot personalizata,hihihihihihihi iti voi trimite detalii cu un porumbel..iar referitor la cei ai zis ,sa stii ca vin sa te ajut dar costa(niste barabule,orez,faina.)vin draguta cum sa nu
carmen si stefii
LoraG76 spune:
Carmen, cu clowni vrei? Ti-o aduc maine, te sun sa-ti cer detalii.
Cristina, uite cateva detalii aici, daca te hotarasti si vrei, da-mi PM sau suna-ma si maine ti-o si aduc:
http://family.webshots.com/photo/2628300930099413604pkMtiG
Iustina are "Citeste si Zambeste", momentan
Deci daca vrea cineva, trebuie sa-mi trimita numele copilului pt. care vrea, numele prietenilor copilului, eventual al educatoarei/invatatoarei, daca e cazul, depinde de carteorasul din care e si persoana care ii dedica aceasta carte - de ex., va scrie "cu dragoste, de la mami pentru..." sau ce vreti voi.
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
allexa06 spune:
Salutare !Astazi a fost tati liber,asadar ...toata ziua ocupati
Noi i-am luat lui Razvan de 1 iunie un set cu pahare mari cu plastilina( 5 PAHARE, 4+1) ,chiar f fain,paharele au capacele cu ceva modele,figurine in care pune plastilina si face forme si nebunia cu Fulger McQueen continua , asa ca am adaugat la colectie si un prosop mare de plaja cu McQueen si Bucsa si inca un tricou cu McQueen...cred ca ii mai lipsesc un covor si o veioza cu McQueen in rest are absolut orice,de la sosete , chiloti , cani ,farfurii,hainute,patura pt pat,pana la creioane ,rigla nu mai spun de jucarii cu toate masinutele din film....aaaaaaaaaa,ii mai lipseste si un pat ( am vazut pe internet un pat sub forma de masina ,foarte fain )...dar cred ca si noi avem o problema, ne-a intrat si noua in subconstient...cumparam tot ce este cu McQueen
.Haideti sa va arat ce mi-a cumparat mie sotul meu ,iar eu si mai zuza...chiar am pus in practica
pozehttp://community.webshots.com/album/577798617IIBOoo?vhost=community
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Alexa, frumos cadou!
O zi buna la toata lumea!
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro