Piatra Neamt, Perla Moldovei (80)
Raspunsuri - Pagina 7
LoraG76 spune:
Adriana, superbe pozele, fetele cred ca s-au simtit f. bine!
Lora, mami de Iustina si 26+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
sall
nu ma intelegeti gresit,nu-mi plang de mila,vorba cuiva de aici...se poate si mai rau,insa eu una nu pot fi asa optimista ca altii(dar asta e problema mea),eu doar am expus conditiile in care muncim si cum se comporta unii asa zisi patroni
poate ca unii au tendinta sa afirme ca uite...fiind la patron,noua nu ne ia din salar...si eu am sa va zic atunci ...pai de vreo 2 luni ne tot 'trage' bani din salar,pe diverse motive,fara sa anunte oficial pt ca stie ca nu are voie sa ia asa deaiurea,acum cine stie ce ne mai asteapta,fiind situatia asta in tara
eh..dar asta e,mai bine o partida de sex,vorba lui Miha dar pt asta tre' sa ai si cu cine,nu?
am citit pe fuga,spun doar atat Laura multa sanatate la pitic,cred ca e ok ce-i dai pt tuse,numai ca treb sa ai rabdare sa-si faca efectul(parca ACC-ul nu se da multe zile,eu asa imi amintesc)
Adriana usor de zis...din pacate problemele de la serv nu prea au cum sa nu te afecteze si acasa,pt ca vrand nevrand,tot te mai gandesti etc,nu e ca o munca din aia de birou cand ai terminat norma pe ziua de azi si maine o iei de la capat cu altceva,in ceea ce priveste alt job...nici n-am cautat,sincer...pt ca m-am saturat sa tot caut dar asta e alta poveste,la poze ma uit mai pe seara,ca trage fiimea ca este foame
o seara placuta!
LoraG76 spune:
Dana, te cred ca iti este greu, e nasol cu asa patron, dar as vrea sa fii mai optimista, sa nu te doboare problemele asa usor...vezi totdeauna intai partea plina a paharului, apoi pe cea goala. Stiu ca in domeniul tau e greu tare sa iti gasesti ceva rezonabil in orasul asta, dar acum e greu pt. orice domeniu, chiar vorbeam cu cineva ca termina facultatea si nu stie ce sa faca...nu are nicio posibilitate de angajare nicaieri..e tare-tare greu in perioada asta. Dar sa fim optimisti si sa ne gandim ca or sa treaca toate si or sa vina vremuri mai bune!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
carmenstefi spune:
seara buna fetele
ute si noi in sfarsit pe aici,am fost plecate pe la suceveni,la nasi stefulinei,am clatit ochii prin mallul mare si iam vazut pe stefania si sportacus si apoi acasa,suntem bine ne pregatim de serbare la camin,eu ma plictisesc la culme(nu vreti sa va ajut pe la ceva)macar moral atunci si poate la o hamsie si o bere pe vineri???ce ziceti?????
va pupam dulce
aaa adriana am vazut pozele si sunt superbe
carmen si stefii
LoraG76 spune:
'Neata!
Poftiti la o cafea!
Carmen, suna tentant...am de calcat, de facut curatenie, mancare etc.etc....te bagi?
O zi cat mai frumoasa va doresc!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
aeperju spune:
Ola!
A venit si caldura asta mult asteptata. AL meu baiat dupa ce vine de la gradi sta numai pe afara pana pe la 8 cand e rupt de foame si intra cu chiu cu vai in casa.
O veste buna despre mine: mi-a iesit urina sterila dupa tratamentele repetate cu homeopate. Doar ca mi-e frica sa ma bucur. MI-a dat un altul pentru cistita ca poate trec usturimile si apoi tre sa repet urocultura si abia atunci o sa indraznec sa ma bucur. Speram sa fie bine.
O zi frumoasa!
Emma si Andrei (21.09.2007)
carmenstefi spune:
saluti fetele
ce liniste e pe aci????(nu ma bagati in sama cand zic asta ,eu care nu fac nik acu)daaar e caldura mare ,e frumos afara,stam cu stef afara si noi mult,papam inghetataaa ne uitam dupa cadou de 1 iunie,voi ce cumparati la copii frumos???ce mofturi au puisorii vostrii?????cand ma gandesc ca pe vremea noastra nu erau atateaaa si jucam sotron,elasticul si pietrele afaraaa mamaaaa ce fain erasi-mi luau ai mei cate o inghetata si vata pe bat duminica in parc si cei mari bagau cate o bere si rodeau la semintesi ne imbracau cu hainute noi si creponate,calcate la dungaa..........vaaaaaaaaaaaaaaiiiiii ce vremuri faine
carmen stefiirevenim
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstefi saluti fetele ce liniste e pe aci????(nu ma bagati in sama cand zic asta ,eu care nu fac nik acu)daaar e caldura mare ,e frumos afara,stam cu stef afara si noi mult,papam inghetataaa ne uitam dupa cadou de 1 iunie,voi ce cumparati la copii frumos???ce mofturi au puisorii vostrii?????cand ma gandesc ca pe vremea noastra nu erau atateaaa si jucam sotron,elasticul si pietrele afaraaa mamaaaa ce fain erasi-mi luau ai mei cate o inghetata si vata pe bat duminica in parc si cei mari bagau cate o bere si rodeau la semintesi ne imbracau cu hainute noi si creponate,calcate la dungaa..........vaaaaaaaaaaaaaaiiiiii ce vremuri faine carmen stefiirevenim |
Deci nu ma bagi in seama cand iti zic sa vii sa ma ajuti, hai? Buuuun!
Eu fie-mii i-am dat comanda de-o carte de povesti cu CD - a si ajuns - , iar taica-su i-a facut o carte de povesti cu dedicatie, in care apar ea si prietenii ei ca personaje principale. Probabil ca o sa-i mai iau niste creta/plastilina ori vreun joculet, ceva..sau dulciuri, dar nu ceva consistent, oricum.
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
ellinia spune:
Lora, am retinut cartea cu povesti in care Iustina si prietenii ei sunt personaje. E ceva gen cd-urile acelea cu "la multi ani" care se personalizeaza dupa numele copilului? De fapt, cum ai facut-o? Ai comandat-o pe vreun site? Ma intereseaza si pe mine.
Eu i-am luat un set de tempera si am sa-i iau un bloc de desen mare, si ma mai gandesc. Era odata la libraraia din centru o carte cu 365 de povesti, cate una pentru fiecare seara. Oare o mai fi?
In alta ordine de idei, noi am avut ieri concurs de alergare, biciclete, trotinete, etc. Si Stefan a iesit al doilea la alergat. De fapt, mi-e un pic ciuda pentru ca el a iesit primul dar a sarit o tanti mamica/educatoare nu stiu ce era si a zis ca al ei copil a iesit primul si avea o gura ... asa ca am cedat si eu si educatoare, ca sa nu facem scandal. Bine ca Stefan nu a priceput despre ce a fost vorba, el era bucuros ca primise o prajitura si o ciocolata . Bine ca nu a realizat mititelul ce s-a intamplat de fapt, ca sa nu fie dezamagit. Atat m-a intrebat de ce se certau "cucoanele" ... m-a distrat cand l-am auzit si mi-e trecut. Sunt unii parinti care nu pot concepe ca ai lor copii pot fi pe locul doi, musai pe unul, de parca ar fi fost cine stie ce competitie, erau doar copii de 5,6 ani care alergau, se dadeau cu bicicleta/trotineta. Chiar nu era cazul de scandal asa ca am ales varianta cu "despteptul cedeaza" .
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
Pozele_mele
BazarGeneral
Laura25 spune:
Ema, ma bucur pt tine ca ai scapat de infectie. Stiu cat de nasol e cand te lupti cu asa ceva. Am avut si eu perioade 'minunate' de astea.
Cristina, felicitari lui Stefan pt concursul castigat si tie pt diplomatie. Din pacate, nu toti suntem oameni. Mai sunt si 'cucoane' de astea.
Cartea cu 365 de povesti o am eu dar nu ne-a dat pe spate. Are povestioare mici, mici unele cu legatura intre ele, de la poveste la poveste. Personaje sunt tot felul de animale si pasari. Ai mei nu au indragit-o. Noi citim in fiecare seara de mult timp povesti din cartea 'Ocolul pamantului in 80 de povesti'. Am luat-o de la Kouffland si incepe sa se dezlipeasca de cat de folosita e. In fiecare seara aleg ei cate o poveste si daca nu e foarte tarziu, aleg si eu una la sfarsit. Are povesti mai lungi si multe 'cu talc' sau 'remake-uri' ale unor povesti clasice (sarea in bucate, cantaretii din Bremen, o printesa adevarata - aia cu mazarea sub saltele-), sau legende despre cum a aparut un animal anume sau o pasare.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me