Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)
Raspunsuri - Pagina 20
puiutza spune:
Nike respectele mele! nu sunt multe femei care sa faca atatea sacrificii! Multa putere pentru toate!

Am retinut ca lucrezi la stat dar in ce domeniu lucrezi? E greu cu oportunitati de genul asta sa le refuzi!
Ce mai stii de indemnizatie?![]()
Dana
24+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Nike, nu-i usor, respectele mele... ![]() A venit pe lume primul pui....de 5 min si deja e curat, spalat si suge...wow...spunea bine cine spunea ca puiul de om e cel mai neajutorat pui din lume... Si ce instinct poate sa aiba ....avand in vedere ca e prima nastere.... Dau de baut ![]() 20+ si mamica de Bianca |
Hei..felicitari!! Sa fie sanatosi pisoiasii. O sa aiba Bianca ce sa traga de codita
Kiti,
19+ si mami de Vlad 15.05.2006
lucianna_83 spune:
Eu am avut de la inceput patut gen tarc iar separat am cumparat o salteluta din nuca de cocos, salteaua am pus-o si la nivelul de sus peste ce avea patul iar apoi la nivelul de jos. Pentru joaca am avut si tarc special care statea in sufragerie.
Acum am mici dileme pentru ca el doarme fff bine asa cum e si nu prea stie sa doarma in pat normal dar nici nu stiu cand sa fac schimbarea, care pentru el va fi majora si cred ca vor fi destule zile cand n-o sa mai doarma la pranz. Variantele sunt: sa iau un pat suprapus si Raul sa doarma jos (cu protectii de pat normal) iar salteluta de cocos s-o folosesc la alt patut (ca pe asta nu vreau sa-l folosesc la bebe), ori sa mai iau si pat si saltea si sa-i tin asa pe amandoi.
Pana in sept trebuie sa luam niste decizii sa nu dam banii de pomana pe paturi si saltele 
17+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
Poze Raul
zozela spune:
Vine capitolul nou!!Fiti pe faza,ca sa nu mai trantesc usa-n nas cuiva![]()
Mamica lui Mihai si cu
la purtator!
nike974 spune:
Zozela:
1. diagnostice:mastocitoza,anafilaxie reculenta multipla, atopie, deficit sever de diaminoxidaza, disgravidie emetizanta tardiva.
2.vomit tot,asa ca treb sa pun perfuzii.
schimb branulele pt ca, prezenta unei branule presupune un traumatism mecanic pe care masotcitele mele nu-l agrreaza si de aceea o resping,e o pseudoreactie alergica practic.mastocitoza da astfel d ereactii in caz de traumatism mecanic.
pe fond de stres descarc histamina,descarc si genetic,de la mama natura,dar nu produc deloc diamnioxidaza,enzima care descompune histamina.
3. sunt testata in germania, elvetia si romania.
4.trebuie sa ma hidratez cumva.teoretic indicatia era de 2 l/zi, adica,4 flacoane,adica 120 pe luna.dar mai mult de 2 , maxim 2 si juamtate, adica 1 l nu reusesc,din cauzele sus amintite.
pot sa iti trimit analizele, pt conformitate.