Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Nu nike,nu astea erau intrebarile,dar nu-i bai! Sa fim sanatoase cu totii si sa avem minte si putere sa ne crestem copii sanatosi!!
Daca e sa ne luam dupa analize..oh,God!!

Mamica lui Mihai si cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

puiutza,la tine retinusem,ca parca ai zis!

Luciana,te simt putin acida si mi-e aiurea!Sper sa gresesc eu,caci nu incerc decat sa avem o lista corecta si frumoasa! Nu ma incanta sa schimb nimic! Acolo unde sunt probleme,sunt,dar sigur mai sunt si greseli,caci si eu,si Andreea,si Madutza,suntem oameni si-om fi gresit la editare..De-aia am si zis sa-si verifice fiecare datele!
Ce ai intrebat-o tu pe nike,am intrebat-o si eu in cap.anterior,dar a ales sa-mi dea ignore

Nu sunt acida deloc, dar avand ciclu neregulat de cand ma stiu, si la Raul si acum stiu ce inseamna sa nu se nimereasca UM cu DPN...iar UM acum prea putin mi se pare ca mai conteaza, cat despre DPN nici asta nu e batut in cuie, putine dintre noi vom naste fix la data aia... cred ca asta se stie.....cat despre greselile de la inceput, nici macar nu le-am cautat, nici n-am de gand.....nici macar n-am reprosat nimic ...eu una am mers pe incredere ca faceti o treaba buna

Cat despre Nike, ma gandeam doar la sanatatea ei, am inteles ca a semnat ca isi asuma riscul, dar eu intelesesem ca riscul e din punct de vedere medical ...nu ca trebuie sa se duca si la serv non-stop indiferent de situatie.....ma rog, scuze, n-o sa mai intreb nimic.

17+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Nike, nu-i usor, respectele mele...

A venit pe lume primul pui....de 5 min si deja e curat, spalat si suge...wow...spunea bine cine spunea ca puiul de om e cel mai neajutorat pui din lume... Si ce instinct poate sa aiba ....avand in vedere ca e prima nastere....
Dau de baut

20+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Aha,acum am gasit-o si eu pe diana 83! Bine ai venit! Hai cu detalii despre voi,plus UM,DPN,DN tale,pentru listuta!

Felicitari eve!!

Edit aici,ca mi-e greu sa mai vin PM:Luciana,stai putin..Stiu si eu cum sta treaba cu CM neregulat,am zis,dar sunt sigura ca am mai si gresit..Clar nu-i o DPN batuta in cuie!Eu o stiu si pe pielea mea Nu am zis ca ai reprosat,doar ca ai zis-o pe-aia cu incalzitul,care nu mi-a picat bine! Asa e in virtual,nu ai cum sa auzi tonul vocii,sa vezi figura omului..Off,sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.. Eu cand am ceva de zis,zic in fata,cum i-am zis si lui nike! Si nici cu nike,nu am insinuat nimic-doar te aprobam!

Si uite ca reiau aici intrebarile pt.nike:

nike,iarta-ma,cred ca ai mai scris,dar nu am fost eu pe faza..De ce suferi tu mai exact?? Si ce perfuzii faci? Si de ce atat de multe? Din cate citesc,ceea ce ai tu,pare grav! Cum de mergi la serviciu in loc sa stai acasa sau in spital,cand altele,cu probleme muuult mai putin grave,stau cumintele in pat?! Si de ce schimbi atat de des branulele? Totusi..iarta-ma..dar imi pare ciudat,daca nu-chiar exagerat,mai ales ca stiu ca ziceai la un mom.dat ca esti caz unic in tara Of,e defect profesional,sa stii! 70/80 perf/luna e extrem de muult! Lasand la o parte toate celelalte,tinand cont ca o punga de NaCl/glucoza 5% are 500 ml,facand un calcul simplu,imi da o cant maare de lichide intrate in corpusorul tau-firav,din cate spui..Deci tu perfuzezi un pic mai mult de 1 l/zi..Tare greu..Venele cum rezista? Presupun ca esti umflata toata,nu stiu..Atata cantitate de lichide ingerate pe PEV,duc la edeme monstruoase,Doamne iarta-ma!Si cum iti pui perf.la munca? Unde stai intinsa? Cat dureaza o perfuzie la tine? Cine accepta sa-ti puna PEV in conditiile astea? Am 1000 de intrebari la care nu gasesc raspuns..Iarta-ma,dar chiar sunt curioasa! Pentru cultura mea generala asa,ca nu le inveti pe toate in scoala..Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw, Eveline, sa fie sanatos primul pisicut! Musai sa pui poze zilele urmatoare! Cred ca Bia o sa fie in culmea fericirii!

Si noi tot patut pliant am luat si o saltea tip relaxa, antialergica, f. groasa, de marimea patutului, pe care o sa i-o asezam inauntru cand coboram nivelul, astfel ca va fi perfect ca si inaltime. Mie imi plac patuturile din lemn f. mult, dar imi este teama ca s-ar putea lovi...am eu o fixatie, n-as avea curaj sa asez copilul acolo...deci nu ma bagati in seama, ca stiti doar ca fiecare e cu nebunia lui - la mine asta-i f. accentuata!

Lora, mami de Iustina si 25+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Didadi multa sanatate! Eu am luat ImunoRezistan Forte, Oscillococcinum, lamaie amestecata cu miere si ceaiuri.

Eveline eu niciodata nu am stiut cum se fac nasterile de animale dar ma mir ca ai zis ca totul a decurs asa bine

Alynta27 bine ai venit! felicitari pentru fetita! Mi se pare interesant cum ai ramas gravi, hihi Nu-i bai, sanatosi sa fiti!

Nike

-----------------------------

20+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumesc fetelor!
Bia cu siguranta o sa fie in extaz cand va iesi de la gradi.
Oops...iese al doilea....oare cu primul sa fac ceva intre timp?

20+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Wow..pleaca omu' la o sedinta si la o pauza de masa si deja are de citit jde pagini din urma..Booon..
Bun venit noilor burtici, le doresc sa le mearga sarcinile foarte bine, fara probleme.
Kiti spor acolo la munci..
Clabuc pupici, stim ca esti ocupata foc dar suntem cu gandul si la tine.
Iony, Madutza, Iomur, Maya asteptam cu mare drag vesti bune de la voi, mai treceti pe aici..
Zoze eu n-am nicio sansa de 'innegrire a lactatelor' indiferent de cine a prestat (btw habar nu am ca nici nu stiu exact cand a fost)..deci ramanem lactate mandre, cu capul sus..
Sper ca n-am omis pe nimeni..daca da sa-mi fie cu pardon ca-s dusa de cap..

Klarisse graviduta 19+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, sa-ti traiasca puiutii. Asa am auzit si eu, ca puiul de om e cel mai neajutorat si inclin sa cred uitandu-ma la alte mamifere. Lasa ca suntem noi sa-i ajutam in toate
Didadi, multa , multa sanatate iti doresc. Si eu am fost racita si am baut mult, mult ceai de lamaie(la un ibric de apa o lamaie intreaga taiata felii) cu miere de albine, fructe si lapte cald. E drept ca nu am luat nici o pastila.Insanatosire grabnica.

mamica de fetita si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

naste cineva dintre colegele mamici de aici la medlife?

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 22 saptamani

Mergi la inceput