Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Seara buna,
Azi am fost la gratare la niste prieteni care stau la curte in Otopeni. De la 12 cand am ajund pana la 9 seara, picii si-au rupt picioarele cat au alergat, s-au bronzat,iar in masina au capitulat.
Ce bine prind la psihic iesirile astea...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Kalosalina, neaparat sa inchiriati o masina pt. o zi sa faceti o incursiune si pe Sithonia...e superb!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
in 3 min e gata cafeaua. Doritoare?

Roli,
ai dreptate o iesire iti mai schimba perspectiva. Asa a fost si la noi acum in week-end, exceptie soacra. Zau ca de familia aia ne leaga teoretic numai soacra dar ne-am impaca mai bine cu totii daca ea ar amuti cat suntem acolo....
Dati ignore -stiu ca unele zuze o fac deja- imi vars oful aici, ok? Pe blog am defulat un pic aseara dar cand ma gandesc ce week end superb am fi avut fara replicile si mutrele soacrei-imi vine sa-mi dau cu capul de pereti. Cu atat mai mult il voi propune ca martir pe actualul ei sot iar baietii ei-au deja soacra in casa!
De la replici de genul:- la varsta asta taica-su era curat, iesit din pampers, ar trebui sa manance si macaroanele din farfurie nu numai carnea, i-ar prinde bine o palma zdravana la fund sa priceapa odata ca nu are voie si care sunt consecintele daca ignora ce ii spui, nu il lasa sa fuga incolo, un copil de 4 ani a cazut de pe un zid de 2m in cap si acum zace in coma, sa nu se apropie de elesteu, o fetita de 2 ani a fugit de langa parinti si a ajuns pe fundul bazinului de sarituri ..... horror pur! Si in tot timpul asta eu eram dupa copil, nu l-am neglijat, lasat in grija altcuiva chiar daca as fi vrut si eu sa stau in chaise longue cu burta la soare.
Bunica care nu vrea sa faca poze cu nepotul fiindca mai are inca la gat sortul de bucatareasa.....
Gaza mea ii stie de frica caci la orice facea ea deja sarea cu gura. Primul lucru cand a vazut desene cu creta pe terasa a fost sa ma intrebe daca se sterg usor?!?!?! Si desenasum cu copilul o pisica, un soare o inima si o stea. Si un traseu de formula 1 pt bobby car-ul lui.....
Nici nu e de mirare ca se asundea dupa mine de ea, nu?
OF! OF! OF!
Noroc ca mai avem 11 zile si aterizam la perechea de bunici pentru care nu exista mai grozav nepot pe lumea asta, care fac orice desi au mijloace limitate.
Cel mai tare m-a durut cand la micul dejun ma interesam de scoala privata la care merg baietii ei, daca apartine unui lant de astfel de scoli si pe unde mai sunt ele. A sarit imediat ca intai trebuie sa ai bani ca sa iti permiti asa ceva si apoi trimiti copilul.... Nu m-am mai putut abtine si i-am replicat: "in cazul asta macar as stii pentru ce muncesc si unde se duc banii, in viitorul copilului meu!"
Lunar gaza primeste in cont o suma de la bunica lui si replica ce o asteptam era ceva de genul: "uite, acum va trimit atat, daca strangeti voi banii astia pentru el, mai incolo o sa pun si eu ceva sa ii asiguram macar gimnaziul la o scoala buna".
E o hrapareata si cu nasul pe sus: doar ce are ea e bun, numai ea stie ce e mai bine. A fost de Paste in Brazilia si a vazut cu ochii ei favelas, cartierele de cocioabe si desi a cumparat fructe si legume pentru copiii de-acolo tot judeca si condamna si vorbea nu foarte frumos despre ei.....
Juts ignore, ok?!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

salutare salutare! se vede mult soare asa ca in 30 minute ies pe usa cu copiii din dotare.pe Ozi o plasez la scoala si pe Dudu in parc.
Party de ieri a fost dragut...mancarea la Pizza Hut delicioasa, servirea ar fi fost un dezastru daca nu ar fi aparut o domnisoara draguta care s-a purtat excelent cu copiii. Din pacate filmul 3D pe care l-am asteptat atat Magic journey to Africa nu a fost la inaltime...slabut...am avut senzatia ca-s la ora de dirigentie.

eu am terminat cu orele...studentii mei au intrat in sesiune fiind an terminal asa ca dragelor eu ma reincep munca la catedra deabia in octombrie...nu ma compatimiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ceska, citind eu am multumit lui Dumnezeu pt mandretea de soacra ce mi-a dat...cred ca si-a zis ca deabia ma suporta un sot dara daca mai are si-o mama care sa puna paie pe foc...vorba ceea: la barza chioara face Dumnezeu cuib.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata .. mai spre pranz!

Am inceput cu vizionatul pozelor Nataliei - super!
De cand imi doresc sa merg la 'Stambul'; chiar dak am ramas cu un 'gust amar' de la un sejur in Belek (unde am nimerit intr-un hotel unde nu vorbea nimeni engleza - sau orice alta limba de circulatie international)

Apoi,

Alinak, eu sunt indragostita de Grecia; s-aveti o vacanta pe cinste

Ceska, sa stii ca si eu zic la fel: cine nu stie sa se poarte cu copiii nu va stii sa se poarte nici cu nepotii; ex: socrii! n-au venit decat la turta si de-atunci, n-au mai vazut-o - dar ii trimite bani - bine, am avut si eu 'grija' si le-am spus ca-i mai astept cand va pleca la scoala . Dar au fost la fel de 'stangaci si reci' si cu Dan.

Cat despre soacra ta, eu am o prietena care este tot asa, casatorita cu un neamt iar soacra-sa n-o inghite, pt ca e mult mai isteata decat copiii ei (ai soacra'sii). Ca sa nu mai zic ca, desi fata este cetatean german - este de 15 ani in Germania - tot imigranta o considera!

Ma scuzati c-am 'batut campii'.

As vrea sa va itreb si eu ceva? Aveti idee de cazare in Eforie Nord , vila sau pensiune, aproape de plaja?
Din cauza finantelor (si mai ales, ca pe salariul meu nu stim cat putem conta) este singura optiune s-o ducem pe buburuza la mare.

Stiu ca Grati a fost la Vila Angely; mai stiti si altele?

Simona-gata, a mai fost acolo, dar nu mai stiu unde.

Saru'mana de info

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ceska mama... same here... ar fi fost un weekend superb daca n-as fi avut soacra in vizita:( imi sna asa d ecunoscute replicile alea, dar mai adauga ceva de genul: "tu mananci prea mult, nu e buna carnea de bbq..." p-orma discutii cu maica-mea: a pai ii da sa suga lui jeremy si cand el doarme precis doarme si ea. maica-mea "si casa cine s-o intretina", ea: serios?????? ma rog...
de cand a intrat ea pe usa, nu ma oprisem 5 min, si dupa ce-a mancat bine, linsitita si ghiftuita, -eu dpa copii (sacha s-a lovit de vreo 5 ori)- ba dupa farfurii, ba cu ochii in gratar, zice: nu vrei sa-mi cauti pe internet nr de la lotto?????? io am crezut ca fac instant atac de cord. si zic:NU! pai de ce, nu vreis a-mi faci mie o placere? si-am repetat:NU! n-am avut nervi nici pt argumente nici pt nimic, ma intrebam cum poa sa fie atat de nesimtita... adaugati la asta ca jeremy n-a inchis ochi pe ochi cat a fost ea acolo si aveti peisajul intreg....

in rest... a fost soare, frumos, cald. baietii au facut sant in terasa cat au alergat:) dar ma bucur ca a inceput saptamana:) desi e marti:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Miri,
la toata faza cu soacra mea pot sa spun pentru un singur lucru ALELUJA! Cat imi va trai socrul nu va calca la mine in casa, cata vreme suntem la 1 strada distanta de el. Asa ca merg eu in vizita si nu ma lasa sa fac nimic... aragazul: ulta modern care ei ii da bataie de cap considera ca nici eu nu m-as descurca cu el, la fel cuptorul, frigiderul, blatul de bucatarie sunt de neatins. Sa nu las un strop de apa pe blatul de langa chiuveta, sa nu uit sa inchid bine frigiderul. Asa ca eu macar merg si incerc sa ma realxez. Nu pot sa o ajut la nimic: nici praji nu m-a lasat sa fac, abia a acceptat sa o ajut la strans si pus masa. Daca ar veni ea la mine acasa si mi-at face "talente" zau ca ar zbura.......
Cat mai sta mamicul tau? Banuiesc ca nici cu ea nu e usor. Eu ma pregatesc sa impart aceeasi casa si bucataire cu mama cam o luna in ROmania. O sa fine fun! Eu gatesc si ea se joaca cu gaza....

Ginette,
nu am avut impresia ca DOAR pentru faptul ca sunt ausländerin, straina nu ma are la ranza. Si cealalta nora e straina, brazilianca. ORicine, inclusiv vecinii ei nemti neaosi sunt mai prosti, ma urati mai, mai, mai orice dar numai la negativ. Si din iulie mi-s cetatean german, sper asa ca sa ma scuze!

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Raza mea de soare si ratiunea mea de a gi e genial!
Anul trecut in Romania a invatat cateva cuvinte romanesti. Lubenita pepene seminte etc.
Aici le-am tot repetat o vreme dar cum n-am mai avut ocazia credeam ca le-a uitat. Azi am luat pepene verde si dupa pranz l-am intrebat
-Vrei lubenita?
-Da!
ii pun o felie in farfurie ii dau fuculita si astept sa vad ce face.
Domnisorul ia furculita o infige usor intr-o portiune cu seminte negre si ii zice lui taica-su:
-Guck mal! Das sind seminte! Si cuvantul seminte pronuntat romaneste asa haios, parca ar fi un pui de secui copilul meu.
Am ramas gura casca........

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle dulci tare printesele tale. Eva are o privire asa ghidusa in poze, inteleg de ce e greu sa tii pasul cu ea, iar Anna e o dulcetica, iti vine sa-i papi obrajorii.
Ramona ce vorbaret ai tu acolo
Ema, am vazut si mesterii tai iscusiti.Sunt tare haiosi amandoi.
Ceska ,exista o vorba "de unde nu e nici Dumnezeu nu cere" , asa ca nu te mai amara. Cat despre sfaturi ...filtru la urechi ca doar tu stii mai bine ce e mai bine pentru Benji.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput