Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *263*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

seara buna

va multumesc mult pentru urari! sunteti niste scumpe si dragute! va multumesc din suflet si pentru mesaje!

nu am mai avut timp sa intru caci astea mici imi mananca tot timpul si in plus, ieri am avut musafiri si am pregatit una alta. seara am picat lata de oboseala. in plus, o trag cu mucii annei rau .. nu-i trec si ma enerveaza tare.

sa urez si eu La multi ani Elenutelor noastre dragi, sa fie sanatoase si voioase! pupici speciali pentru elenuta de stancutza si eleni de laurici.

eliza este superba emma ta! o floricica intre flori e ea! si raman la parerea ca seamana cu tine ..

roxanici eu ii dau evei zuzu rosu .. am inteles ca e ff bun laptele de capra .. insa costa 13 ron litrul ...

crista cred ca-i o dulce si o isteata papusica ta. mi-o si inchipui cu pantofii tai ..

alinus tin pumnii s-o primeasca la gradi din toamna pe anita! mami, ai atata energie .. esti motorul intregii familii, te admir, sincer!

mirikule pana la 4 ani, albesc! si ma refer la 4 ani ai annei .. ma omoara cu zile copilu' asta mare ..

andreea ce putin mai ai .. abia astept sa-l vad pe nazdravanici.

ema uf .. imi pare tare rau ca esti singurica cu piticii, nu stiu cum rezisti. mami tau iara nu va mai ajuta?

nemary cum v-ati descurcat azi la botez? pupam mica crestina.

cati ca tare imi era dor de voi!

ceska o daaa .. si noi folosim trucuri .. si la papat si la spalat si la somn .. altfel nu se poate.

mada hai ca m-ai dat gata .. 10-12 masini .. wow .. la noi se baga cam 4-5 masini pe saptamana ..

va pupacesc

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

la multi ani sarbatoritelor lunii mai si pupici speciali pt mitsu, jelimony si nicole aweya, sa fiti sanatoase, norocoase si fericite dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ema, imi pare rau ca v-a shutuit de la gradi...of in ce tara traim . Dar nu mai gasesti prin zona o alta gradi ok?
Pe sot l-am trimis cu amandoi picii de la bun inceput. Adica, eu de ce pot si el nu? I-am facut impreuna, trebuie sa se descurce.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mi am facut cont si am pus un filmulet cu baietii, ca nu vi-i aratasem de mult

http://www.youtube.com/watch?v=--GkCxNWPAY

roli eu nu am curaj sa ies cu ei in mom asta afara singura. am de coborat 3 etaje si daca vrea si milan in brate, cade sau e obosit, am incurcat o ca nu am cum sa ii car pe amandoi. abia astept sa nu mai depind de o pers din afara sa ma pot descurca cu ei

elle la multi ani inca o data! ce bine ca te intelegi cu soacra, imi amintesc ca atunci cand era eva mica nu era totul super cu ea, bine ca intre timp te ai impus. la mine e jale asa ca mai bine lipsa, mda.

edit link ul

Mergi la inceput

neata girls

wake up!!! it's time! haideti la cappucine, frappucine etc ..

ce planuri aveti azi?

pe eva am expediat-o cu ai mei sa-i tacane si pe ei la cap .. eu prin casa cu anna mucioasa care mi-a vomitat dimineata dupa masa de fructe. i-am lasat canuta cu suc de portocale (e constipata), s-a inecat cu suc si a facut bac ...

va pupacesc

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

daca aveti chef sa le mai vedeti pe zuze .. aici

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Asta-i bestiala : http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5474383989688067650
Zuza "mare" se face din zi in zi mai frumoasa si mai delicata

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

mi am facut cont si am pus un filmulet cu baietii, ca nu vi-i aratasem de mult

http://www.youtube.com/watch?v=--GkCxNWPAY

roli eu nu am curaj sa ies cu ei in mom asta afara singura. am de coborat 3 etaje si daca vrea si milan in brate, cade sau e obosit, am incurcat o ca nu am cum sa ii car pe amandoi. abia astept sa nu mai depind de o pers din afara sa ma pot descurca cu ei

elle la multi ani inca o data! ce bine ca te intelegi cu soacra, imi amintesc ca atunci cand era eva mica nu era totul super cu ea, bine ca intre timp te ai impus. la mine e jale asa ca mai bine lipsa, mda.

Ema cu Milan (7.02.2008) si Sasha (31.07.2009)

edit link ul

Hihihi, am mai vazut si eu niste plete de baietel
Domnule dar a trebuit sa faca munca singur mesterul mare si vorbaret
Felicitari piticului pentru statul singur in picioruse
Sunt tare draguti impreuna .

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Asta-i bestiala : http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5474383989688067650
Zuza "mare" se face din zi in zi mai frumoasa si mai delicata

O zi excelenta !
Lala.

My hobby

saru-mana. anna chiar vroia sa muste din el. e mancacioasa de felul ei, nu mi-a refuzat nimic so far .. iar eva .. e o smecherita mica.

Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ema, eu ies cu toti trei. cel mai simplu e cu esarfa. s anut e sperie ca sasha are aproape un an, ia-ti o esarfa si ais a vezi ca te descurci cu esarfa si un carut. eu cand ies am esarfa, carut si buggyboard pt bruno. pupici de rezistenta! acu e perioada cea mai dificila, dar p-orma vei fi o fericita:) (oricum esti)

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput